Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
A hír:
A számvevőszék elnökének levele szerint a pénzügyminiszter APEH elnökjelöltje, Szikora János nem felel meg a pénzügyminiszter elvárásainak. A fenntartások a jelölt makrogazdasági ismereteire vonatkoztak, illetve kétségeket fogalmaznak meg az irányban, hogy kiemelkedő szakmai tekintéllyel rendelkező vezető-e. Szikora a meghallgatásán felmerült kérdésekre válaszolva többek közt elmondta, hogy bár nem tudja, milyen egy menedzser típusú vezető, ő magát mégis annak tartja.
A hozzászólásom:
RELAKS (#236703)
Válasz erre | Adatok | e-mail 2005-02-24 17:57:35 (23921)
"Szikora a meghallgatásán felmerült kérdésekre válaszolva többek közt elmondta, hogy bár nem tudja, milyen egy menedzser típusú vezető, ő magát mégis annak tartja."
És ha magát annak tartja, akkor az is? Akkor én királynak tartom magam. Nem tudom, milyen az, de innentől kezdve biztosan az vagyok