41234
Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • Pyx #10854
  • RelakSfromhome
    Ilyet?
  • cyrus #10852
    én tuttam hoty tevagy szmájligyáros mer a jáksó is #idiota fejet vágott !4444325
  • ivjoe
    Az indiánok ülnek a tűz körül. Egyszer csak a főnök fia megpiszkálja az izzó parazsat. Mire a főnök: Fiam, ne basztasd a telefont, mer' nyakonváglak!

Pistike ebéd közben: Anyúú! Egy béka van a levesben!!!
    Pistike! Az nem béka, az karfiol.
    De anyúúú! Itt egy béka a levesben!
    Csönd kisfiam, az karfiol!
    Pistike fenyegetően felemeli a villát: Te karfiol! Ne pislogj, mer kiszúrom a szemedet!!!
  • ivjoe
    Azt feltehetnéd! Nekem is megvolt, egyszer régen, de sztem formatingkor elveszett! "And the bank set:Építsetek big haus and the bank meghelp."
  • wizy
    köszi mindenkinek
  • RelakSfromhome
    Tényleg :)

HBtY Wizy :)
  • ollie
    Egyébként boldog szülinapot! :)
  • ollie
    Firefox rulez!
  • RelakSfromhome
    A hír:
    A számvevőszék elnökének levele szerint a pénzügyminiszter APEH elnökjelöltje, Szikora János nem felel meg a pénzügyminiszter elvárásainak. A fenntartások a jelölt makrogazdasági ismereteire vonatkoztak, illetve kétségeket fogalmaznak meg az irányban, hogy kiemelkedő szakmai tekintéllyel rendelkező vezető-e. Szikora a meghallgatásán felmerült kérdésekre válaszolva többek közt elmondta, hogy bár nem tudja, milyen egy menedzser típusú vezető, ő magát mégis annak tartja.

A hozzászólásom:
    RELAKS (#236703)

Válasz erre | Adatok | e-mail 2005-02-24 17:57:35 (23921)
    "Szikora a meghallgatásán felmerült kérdésekre válaszolva többek közt elmondta, hogy bár nem tudja, milyen egy menedzser típusú vezető, ő magát mégis annak tartja."

És ha magát annak tartja, akkor az is? Akkor én királynak tartom magam. Nem tudom, milyen az, de innentől kezdve biztosan az vagyok
  • RelakSfromhome
    pill...
  • McGrady
    :DDDD
    mit írtál?
  • PResident Evil
    tevótá ? :DDDD
  • RelakSfromhome
    heti hetest néztétek? Felolvasták a beírásomat :D
  • McGrady
    :DDD
    lol...tegyél fel 7.54et nekem az van az jó
  • wizy
    #10836: mert régebben vhogy elcsesződött az Opera, és hiába nyomom meg a válasz gombot, nem érzékeli:D az Explorert meg utálom:D
  • artschi
    - Pistike mondj öt afrikai állatot!
    - Három oroszlán és két zsiráf.
  • artschi
    Két kutya sétál az utcán. Az egyik odaszól a másiknak:
    - Te ez a ház nem a Vágó Istváné?
    - De.
    - Megjelöljük?
  • Gladiator
    wizy: van válasz gomb is, mér nem használod?
  • wizy
    #10833: nekem is megvan, az mégjobb:D
  • Prince007
  • Extraboy
    en azt mp3-ba :D meg is van :)
  • Gladiator
    Sose tudok rájönni, hogy a hypertrophysaled mi lenne.
  • RelakSfromhome
    vótmá! #10827

• ghost cb
    Most pénteken hallottam ugyanígy a 3 kismalac történetét, hát kicsit kész voltam attól is, de ez is hatalmas...
  • wizy
    #10825: gondoltam hogy vótmá lesz a vége:D
  • McGrady
    A férfi súlyos beteg, otthon az ágyában fekszik. Mellette ott az orvosa, az ügyvédje, a felesége és a gyermekei. Mindannyian azt várják, hogy vajon mikor leheli ki a lelkét. Egyszercsak a beteg felül, ránéz a többiekre és mérgesen mondja:
    - Gyilkosok, tolvajok, kurvák és szégyentelenek!
    Aztán nyomban újból álmoba merül. A doktor szólal meg először:
    - Azt hiszem már jobban van, felismert mindannyiunkat.
  • McGrady
    A férfi súlyos beteg, otthon az ágyában fekszik. Mellette ott az orvosa, az ügyvédje, a felesége és a gyermekei. Mindannyian azt várják, hogy vajon mikor leheli ki a lelkét. Egyszercsak a beteg felül, ránéz a többiekre és mérgesen mondja:
    - Gyilkosok, tolvajok, kurvák és szégyentelenek!
    Aztán nyomban újból álmoba merül. A doktor szólal meg először:
    - Azt hiszem már jobban van, felismert mindannyiunkat.
  • McGrady
    Egy nő odajött hozzám az utcán, rámutatott a bőrkabátomra és azt mondta: "Tudja, hogy egy tehenet gyilkoltak meg ezért a kabátért?" Kicsit elmebajos hangon válaszoltam neki: "Nem is tudtam, hogy voltak szemtanúk. Most téged is meg kell, hogy öljelek."
  • Shaman
    :-p

asszem vótmá,de azé jó!
  • wizy
    Mesh kete

Hole volt, hole nem volt, lived egy king meg egy queen. Egy day, nekik lett egy daughter. Her haja volt mint ében.s her skin like hó. Így lett her name: Hówhite. Mindenki volt happy, de a queen meghalt in TBC. Hówhite's apja lett nagyon sad and Hówhite too. But nem sokkal after the king gondoled that: "Kell feleség to me!"
    So after pár hét, the king megérkezedett with egy nő. She lett a new queen. But jött influenza so the king elpatkoled too. Maradt hát Hówhite és the mostoha. The mostoha was very
    gonosz and she had a tükör. She often kérdezte a tükröt: "My tükör, my tükör tell me: Am I the legszebb or nem?" Erre a tükör: "You are so-so, but Hówhite is szebb, mint you!"

Erre a Mostoha very angry lett. Felbéreled a vadász to kill Hówhite.
    But the vadász's szíve was lágy as méz, so he nem tudta kill Hówhite. Hówhite így stayed in the erdő, where sok állat van. Hówhite találed egy house, ami was very kicsi. Be is mened és rögtön el is sleepedt.

End of the day, the törps coming haza, és they látják that valami nem ok.
    They with ész like Colombo's rájöttek, hogy one itt valaki. Erre már Hówhite ís felébrededt és fast elmondta me az ő troubleja.
    A seven nyomorék befogadni Hówhite, hogy majd she cook and takarít rájuk.

Meanwhile the gonosz mostoha rájött, that Hówhite még lives. Főzött
    gyorsan almakompót, with méreg, hogy kill Hówhite with saját kezűleg.
    Másnap the törps went to bánya for arany, and Hówhite was left egyedül.
    Aztán came the gonosz mostoha, mint egy granny, with the almakompót and said to Hówhite: "You voltál with me so kedves és adtál water to me, hogy now én give you kis almakompót. "

So, hát Hówhite meg is ate it, and meg is dögled tőle. When the törps arrived at házukba, they láted that Hówhite is halott. Their szívük were zokoging, and they építetted big-big
    koporsó with üvegfedél, to beletenni Hówhite.

Then came the királyfi on fehér horse and csókoled Hówhite on ajak, mert he was kicsit necrophil, but Hówhite feléleded a meglepitől.
    The törps heart hypertrophysaled from the öröm, and the királyfi felülteted Hówhite on his fehér horse and they elmened a lemenő nap felé.

The törps were very boldog, mert know that the mostoha lebucskázed
    hazafelé menet egy big stoneról. And mindenki volt happy, and lived happy, míg el nem jött a pestis.

End of mese

• Extraboy
    :DDDDDDDDDD:D:D::D:D:D:D:D
  • ivjoe
    London - szakadó eső - a frizurám tökéletes
    Róma - szikrázó napsutés - a hajam még mindig remek
    Kocsord - visztartály - "Az ellen nem véd!"
  • McGrady
    tökmind1 milyen iskola csak ne arab...
  • I.C.ram
    Miért kell, hogy amcsi iskola legyen? Nem értem :D
  • Sadist
    Volt :) #10787
  • McGrady
    nemtom h volt-e már, ha igen, sry.
    egy amcsi iskolába az arab gyerek rázza ki a szőnyeget az ablakon.
    arra megy a skinhed:
    -mi van, Ali, nem indul?!
  • ollie
    vááááááááááááááááááááááá
  • ghost cb
    :D
  • Dichter
    Egy részag pali sétál haza felé éjjel az utcán.A sarkon áll egy néger prosti.Megkérdezi a hapsit:hello szép fiu,nemakarsz hazakisérni.A hapsi lassan végig méri a szemével majd kérdőn ránéz és így szól:Hülye vagy mi a f"szt csináljak én afrikában?