Viccek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
de nincs olyan topic, hogy:
viccek, amiket csajok elött is elsüthetünk?
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
Windows XP javítás: A Snow White & the Seven Dwarves DVD-vel kapcsolatos probléma
Ez a frissítés a Windows XP rendszeren jelentkezõ következõ problémára nyújt megoldást: „Lejátszási és írásvédelmi hibák jelentkeznek, amikor megkísérli lejátszani a 'Snow White and the Seven Dwarfs' címû DVD-mozifilmet” (a Microsoft Tudásbázis (KB) Q310510-es számú cikke ismerteti).
Összefoglaló
Fájlnév:
Q310510_WXP_SP1_x86_HUN.exe
Letöltés mérete:
221 kB
Közzétéve:
2002. 04. 02.
Verzió:
Q310510
Áttekintés
Ez a frissítés a Windows XP rendszeren jelentkezõ következõ problémára nyújt megoldást: „Lejátszási és írásvédelmi hibák jelentkeznek, amikor megkísérli lejátszani a 'Snow White and the Seven Dwarfs' címû DVD-mozifilmet” (a Microsoft Tudásbázis (KB) Q310510-es számú cikke ismerteti). A frissítés letöltése után lejátszható lesz a „Snow White and the Seven Dwarfs” Platinum Collection DVD-lemez.
Windows XP javítás: A Snow White & the Seven Dwarves DVD-vel kapcsolatos probléma
Magyar
Letöltés
Nyelv módosítása
Kapcsolódó anyagok
* További információ
Rendszerkövetelmények
*
Támogatott operációs rendszerek: Windows XP
Microsoft Windows XP Home Edition, Microsoft Windows XP
Útmutatások
Ha azonnal szeretné végrehajtani a telepítést, válassza a Megnyitás lehetõséget. VAGY Válassza a Mentés parancsot, ha a letöltött programot számítógépére mentve késõbb szeretné telepíteni.
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Windows XP Patch: Snow White & the Seven Dwarves DVD Issue
While attempting to play the Snow White and the Seven Dwarfs Platinum Collection DVD movie, a user may experience garbled or indistinct audio and video and an error from the DVD player program. Download this patch today to fix this issue.
Quick Info
File Name:
Q310510_WxP_SP1_x86_ENU.exe
Download Size:
221 KB
Date Published:
4/2/2002
Version:
Q310510
Overview
While attempting to play the Snow White and the Seven Dwarfs Platinum Collection DVD movie, a user may experience garbled or indistinct audio and video and an error from the DVD player program. This behavior occurs because the Universal Disk Format (UDF) driver (UDFS.sys) in Windows XP is unable to read the non-standard copy-protection scheme used on the Snow White and the Seven Dwarfs Platinum Collection DVD. For more information, read Knowledge Base Article 310510.
M$
- Éccsapám! Csuklik a tehán !
- Akkó adjál néki vizet !
- De nem úgy ! Össze !!!
- A szexuális felvilágosítás tantárggyal egy nagy problémám van - meséli kollégájának az általános iskolai tanár. - Az egyik tanítványom terhes lett, így most nem tudom mit tegyek: kirúgassam az iskolából vagy ötöst adjak neki?
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
A színházi nézõtéren egy idõs hölgy elkezd kiabálni:
- Van itt orvos?!
Erre feláll hat úr a székébõl, és elindul felé.
- Nagyszerû - mondja az öreg hölgy, és a karjánál fogva felállít egy fiatal lányt. - És van Önök között egy egyedülálló orvos, aki szívesen randevúzna egy csinos, jóravaló, tisztességes lánnyal?

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Egy nõ telefonál, de rossz számot hív. A másik oldalon egy másik nõ veszi fel.
- Halló, jó estét kívánok, Mikit keresem!
- Nem tudom adni, éppen zuhanyozik. Ki keresi?
- A barátnõje vagyok, késõbb újra telefonálok!
Fél óra múlva újra telefonál, ekkor egy férfi veszi fel:
- Halló, jó estét kívánok, Mikit keresem!
- Én vagyok az!
- De hát maga nem a barátom!
- Igen, fél órája én is ezt próbálom elmagyarázni a feleségemnek!
tapasztaltam vagy 100szor, csoda, hogy nem kaptam el még semmilyen betegséget:)
๏̯͡๏﴿
Elore-hátra gurul rajta,majd szépen visszaáll a piros lámpa alá.
Két rendor szó nélkül végignézte az egészet, majd az egyik odafordul a másikhoz:
- Na, ilyen brutális öngyilkosságot se láttam mostanában!
[...] Te romboló állat! Te sátán!
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
Nah itt egy RIAAsztó vicc:
-...szóval, én elloptam egy Chevy-t, kiraboltam egy boltot, és megvertem az eladót. Te miért ülsz, kölyök?
-Letöltöttem egy Avril Lavigne számot...
A szex után átváltozik egy láda sörré, és két haverrá.
- Te kaptak téged már rajta maszturbálás közben a konyhaajtó mögött?
- Nem!
- Ugye milyen jó hely!

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
-Mert oda tolhatod ahol víz van.
- Gratulálok, olyan a kisfia mint a kullancs.
- Hogyhogy, olyan fürge?
- Nem, beleszakadt a feje!
-Nem zavarja, hogy magamban beszélek?
-Nem.
-HOZZÁD KI SZÓLT B+?
- Tetteid és szavaid nem mindig fedték egymást, ezért nem is tudunk egyértelmûen dönteni rólad - mondta a nagy kapus. Ezért újszerû megoldást választottunk. Egy-egy napig leszel a pokolban és a mennyben, s utána te magad döntesz, hová akarsz menni. Döntésed végleges, sõt az örökkévalóságra szól.
- Minek ez? A mennyet választom.
- Teheted, de csak a két próba nap után.
N.P. ezért elment a pokolba, s igen meglepõdött. Ott voltak barátai és barátnõi. Joviális öregúr fogadta, vicceket mesélt és Camparit ivott. Megvolt a kínálat is: enni, inni bõven volt, s a felszolgáló leányok mellett más hölgyek is voltak, akik szemmel láthatóan készek voltak minden gondot elûzni N.P. homlokáról. A golfpályán is vidám volt az élet, a zene pedig vérpezsdítõen hatott a klubban.
Hamar vége lett a napnak, s N.P. alig akarta hinni, hogy nem a mennyben volt, hanem a pokolban.
Másnap a mennyben járt. Tetszett a nyugalom, a felhõkön repkedõ angyalkák kacagása, az áhítatot sugalló zene. Jó volt - de mégis más, a korábbi élettõl teljesen eltérõ dolog.
A harmadik napon Szent Péter megkérdezte:
- Nos, hogyan döntöttél?
- Szégyellem egy kicsit, és ne is engedd le a hírt a Földre, de a tapasztalataim szerint mégis inkább a poklot választom.
- Legyen, ahogy akarod!
N.P. tehát bevonult a pokolba. A klub helyén hatalmas szeméttelep, s barátai némi ételmaradék után kutattak, ha ugyan nem a golfpályán elhelyezett üstökben fõttek. Az üstök alatt a tüzet maga a fõördög rakta, s N.P. azonnal egy fortyogó üstbe került.
- Hogyan? Hiszen tegnap minden más volt!!
- Az volt a kampány. Most már szavaztál - felelt az ördög.
bteuk egy szbóan, az etegyeln ftonos dloog, hogy az eslo és az ultosó bteuk
a hölyeükn lneegyek. A tböbi bteu lheet tljees össze-vabisszásagn, mgiés
porbléma nlkéül oalvsahtó a szveög. Eennk oka, hogy nem ovalusnk el mniedn
bteut mgaát, hneam a szót eszgébéen.
teljesítményét túllicitálni. Azt mondja az orosz:
- Kolléga úr, az anyám a kolhozban dolgozott, amikor belefröccsent a
szemébe
a sav. Lementem a Volgára, kifogtam egy halat, és a szemeit beültettem
az
anyámnak. Azóta Vlagyivosztokból is felismer.
- Igen? - mondja az amerikai. - Az öcsém meg a vasútnál dolgozott,
amikor
levágta mindkét lábát a vonat. Kimentem az erdôbe, lôttem egy zergét, s
a
lábait beültettem az öcsémnek. Azóta kétszáz métert ugrik helybôl
magasba.
- Persze, persze, és ki látta azt?
- Az a halszmu k.a anyád!!!
Elemér meg a felesége a Balcsinál nyaralnak. Flekkenezéshez készülnek,de már nyolc óra körül behajták ôket a lakásba a szúnyogok, miközben azablakon
keresztül irigykedva bámulják a szomszédokat az udvaron. Másnap Elemér át is szól a kerítésen:
- Mondja, szomszéd! Hogyhogy elkerülik magukat a szúnyogok este?
- Tudja, bekenjük a nagymamát mézzel és kiültetjük a kert közepére.
- Akkor szegény összevissza kaparássza magát!
- Dehogyis. Béna.
barátnôjét.
A
család lakomát szervez a tiszteletükre. Zajlik a vacsora nagy csendben,
egyszer csak Kohn apuka odaszól a fiához:
- És mondd Jákob, hogy hívják a kedves kis barátnôd?
- Lacinak.
Erre az egész család szájában megáll a falat. Összenéznek, mire Kohn
apuka:
- Hát nem egy echte zsidó név, az biztos!
Jön ki az orvos a mûtõbõl mire az apa rögtön megrohamozza:
-Doktor úr,doktor úr mondjon már valamit, fiú lett vagy lány?
-Miért hát nem ABORTUSZ volt?!
๏̯͡๏﴿
- Ember, mit csinál, ne rázza már ezt a kocsit, hát kiesik az a szegény gyerek!
Mire a szadista:
- Dehogy esik! Oda van szögezve!
๏̯͡๏﴿
Pedofil bácsi lát két 12 éves kislányt sétálni az erdõben, odamegy hozzájuk és azt mondja:
- Kaptok két cukorkát, ha megsimogathatom a hajatokat!
Összenéz a két lány és azt mondják jó. Megkapják a cukrot, megsimogatja a hajukat.
- Kaptok még két cukrot, ha megsimogathatom a vállatokat!
Összenéz a két lány és azt mondják jó, megkapják a cukrot és megsimogatja a vállukat.
- Kaptok még két cukrot, ha megsimogathatom a hátatokat!
Összenéz a két lány és így szól az egyik a másikhoz:
- Te, ez mire megdug minket, biztos cukorbetegek leszünk!!
ÁÁÁH :D
๏̯͡๏﴿