Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • RelakS
    Beraktam a következő képet a hwsw-re:

Reakciók:
    didyman:
    ...Beleszart? (...)

2-More:
    Akkor nem szart volna hanem fosott volna. A szar különféle megjelenési formáival kapcsolatosan már valóságos szkatológussá képződtem az utóbbi két hétben. Keménység, forma és szag alapján igen könnyen tudom már determinálni, hogy megint a kölyökkutya tolt e egy akkorkát, mint egy kabát ujja, vagy a macska, mint a családban a kisgyerek-nagygyerek retardációkor, egyfajta szolidaritásból kábelezett e oda egy zongoraláb vastagságút.
    Az igaz, hogy a kutya egyelőre csak kölyökkutya tápot burkol, a macska viszont szabadon garázdálkodik a telepen, fogynak is a gyerekek meg a nyugdijasok, ugyhogy a macskaszart könnyű felismerni: tele van kis cipőkkel, műfogsorokkal és járókeret-gumitalpakkal.

Rhino666, az médium:
    Héjastul burkol hogy még a járókeretet is betömi? Kell a macskátok! Eladó?

Másik megjegyzés:
    tbee83:
    (...)
    a billzetmosásról meg csak annyit, hogy nekem ilyen logitech i nav billzetem van, ami úgy van, hogy a gombok kipattinthatóak, alatta meg figyel a müanyag tálca, ami tele van mindenféle érdekességgel,... talán csak halott német katona nincs benne.. jobban még nem szedtem szét, mert hát garis a lelkem még egy pár évig de hogy annak sem fognak lekopni a feliratai az is 100%, még lehet érezni, hogy az bele van égetnve pedig van vagy 1,5 éves a cucc