Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
Beraktam a következő képet a hwsw-re:
Reakciók:
didyman:
...Beleszart? (...)
2-More:
Akkor nem szart volna hanem fosott volna. A szar különféle megjelenési formáival kapcsolatosan már valóságos szkatológussá képződtem az utóbbi két hétben. Keménység, forma és szag alapján igen könnyen tudom már determinálni, hogy megint a kölyökkutya tolt e egy akkorkát, mint egy kabát ujja, vagy a macska, mint a családban a kisgyerek-nagygyerek retardációkor, egyfajta szolidaritásból kábelezett e oda egy zongoraláb vastagságút.
Az igaz, hogy a kutya egyelőre csak kölyökkutya tápot burkol, a macska viszont szabadon garázdálkodik a telepen, fogynak is a gyerekek meg a nyugdijasok, ugyhogy a macskaszart könnyű felismerni: tele van kis cipőkkel, műfogsorokkal és járókeret-gumitalpakkal.
Rhino666, az médium:
Héjastul burkol hogy még a járókeretet is betömi?
Kell a macskátok! Eladó?
Másik megjegyzés:
tbee83:
(...)
a billzetmosásról meg csak annyit, hogy nekem ilyen logitech i nav billzetem van, ami úgy van, hogy a gombok kipattinthatóak, alatta meg figyel a müanyag tálca, ami tele van mindenféle érdekességgel,... talán csak halott német katona nincs benne.. jobban még nem szedtem szét, mert hát garis a lelkem még egy pár évig de hogy annak sem fognak lekopni a feliratai az is 100%, még lehet érezni, hogy az bele van égetnve pedig van vagy 1,5 éves a cucc