Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
Nesze neked:
Egy nő férje kómába esett, és bár már magához tért pár hónapja, a nő minden áldott nap a beteg ágyánál ült. Egyszer, amikor a férfi felébredt, érezte a nő közelségét, s amikor az leült mellé, a férfi könnyekkel telt szemekkel suttogni kezdett: - Tudod, mire jöttem rá? Velem voltál végig a rossz időkben, ott voltál, amikor teljesen leégtem, támogatni engem. Ott voltál, amikor az üzletem csődbe ment. Ott álltál az én pártomon, amikor tartozásom volt. Itt maradtál velem, amikor elvesztettük a házunkat. Itt voltál velem, csendben az oldalamon, amikor az egészségem romlani kezdett. Tudod mire jöttem rá? - Mire, drágám? - kérdezte a nő kedvesen, majd mosolyogni kezdett, miközben a szívét melegség töltötte el. - Úgy gondolom, te vagy a balszerencse!