Szerintetek szenved a metál / rock zene itt Magyarországon ???
  • Coine
    Szóval.

Kezdjük azzal, hogy mindösszesen 2 óra késéssel 6kor engedték be a tömeget (4kor lett volna kapunyitás), ennek következtében kicsit elszabadultak az indulatok (nem is akarom elképzelni mi lett volna ha lefújják a cuccot...), de verekedés meg hasonló nem történt, csak be és visszaszólások voltak

6 körül bezúdultunk, barátom nem tudta behozni a fényképgépét, mert telj. motozás volt, ezért el kellett rejtenie a bozútban vhol :DD (konci után, persze megvolt).

Indított a debreceni SZEG banda.
    NEm voltam tőllük elájulva, elég primitív volt a zenéjük, semmi gitárszóló, csak durva riffelések, amiket még én is eljátszok.
    Nagy poén volt, amikor játszottak és hátulról befigyelt Hannemann mester (Slayer gitáros) és vigyorogva integetett nekünk, mi meg "visszaőrjöngtünk" neki. :D
    Mielőtt lementek bedobáltak 1 csomó kazettát, pengetőket és a 2 dobverőt.
    A hangzás még leég jó volt nem is értem, h. sikerült a végére elb@szni, de erről, majd később.
    Lement a SZEG, jött a Cadaveres de Tortugas, akikben kellemesen csalódtam, sztem ők voltak a 3 közül a legjobb előbanda.
    Kicsit idegesítő volt, h. minden bandaváltás után 10-20 perces hangolás következett, elég amatőr volt sztem...
    CDT szőke gitárosa kicsit érzelgett, h. ezzel, h. a Slayer előbandája lehetnek 1 nagy álmuk teljesült (mondjuk ezt el is hiszem).
    Lenyomták a cuccukat, nagyon kellemes volt.
    Sajnos ők nem dobtak semmi a közönségbe.
    Jött a Blind Myself, akik nekem annyira nem jöttek be, igaz előttem sok BM rajongó volt, akik minden sorukat velük üvöltötték, sőt volt 1 srác aki elkérte a mikrofont és ő mondta be a szöveget (ott állt előttem).
    Amúgy ekkor már elég nagy pogó ment a BM-re. Komoly volt, amikor az énekes stédzs dájvingolt 1párat a tömegbe, qrva jó volt

Ekkor kisebb késéssel (15-20 perc) 9 után már sötétben megérkezett a NAGY Slayer, a brutalítás főpapjai. (ez nagyon tetszett a bekiabálások közül )

Most nemtom a számcímeket, de elég oldschool volt, sok sok régi számmal, napersze ott voltak ez elengedhetetlen kötelező számok.
    Na ekkor jött, hogy akkora pogó volt, hogy sikeresen elszakadtam a korláttól, amit 1 kézzel idáig sikerült fognom és bekerültem a zúzdába, vagyis a legszélére.
    Mert ugye úgy van :
    -színpad
    -első 2-3 sor, aki nem zúz annyira
    -utánnok a banger pokol :)
    Namármost én nagyon a határon voltam és soxor bekerültem a zúzdába, ami elégggggé komoly volt még ma is látszanak a külsérelmi nyomok :)
    Amúgy sok ájulásközeli fejet is láttam a zúzdában, sőt még lányok is voltak, ezen full meglepődtem .
    Araya (énekes-basszgitáros) többször is megdícsért minket és a végn azt mondta : "Thanks for comin', see you very soon!", ezzel leléptek.
    Pengetők berepültek, dobverők sajna nem :(
    A Slayer hangzása el volt cseszve, szegény Araya üvöltött, mint az állat és így is alig lehetett hallani az énekhangot, de mi segítettünk neki, szal 1ütt üvöltöttük a cuccokat végig.

RÖVIDEN most ennyi, a Slayer megint megmutatta ki az úr a háznál.
    Jöttek, láttak, öltek, mentek tovább

Már nagyon várom a "See you very soon!" betartását tisztelt Tom Araya !