Ruins of Myth Drannor - az első D&D 3E CRPG
  • Demeter
    Üdv cimbora! :)
    Figyelj tesó, szerintem még egy két nap és hozzád is eljut ez a game. Aztán majd ne csodálkozz ha véletlenül azon veszed észre magad, hogy már vagy 1-2 napja nem aludtál miatta. :D

Amúgy általánosságban elmondható, hogy a progi jó. Sőt! Csak valahogy elsőre kicsit furcsa lesz ez a "real time & körökre osztott" harcrendszer különös keveréke. Egyrészt mert alapjában véve körökre osztott a harc, de nem teljesen mert ahogy írtam "idő limites" szal csak egy bizonyos idő intervallum áll a játékos rendelkezésére a cselekvést illetően. Tehát ha így nézzük akkor egy kicsit kötött az ember keze.
    Nekem még furcsa de meg lehet szokni. Amúgy már vagy 5x kezdtem újra, mert valahogy a megkreált karakterek nem igazán jöttek be. :) Ja és ugye mondanom sem kell, hogy nem 2 perc egy karakter generálása (főleg nem 4-nek!). Szal már itt az elején igecsak sok időt el lehet tölteni.

Amúgy maguk a karakterek baromi jól néznek ki, igecsak részletes és minden apróságra kiterjedt külsőt kaptak. Bár azért szabadjon megjegyeznem - kicsit furcsának találtam akár a sorcerer akár a mage kezében azt a böhöm nagy lándzsát - mert ha az egy staff akart lenni, akkor egy kicsit "félrenyúltak" a designerek! :D Amúgy a varázslat effektek nagyon látványosak, és fenemód jól néznek ki!
    Remélem, hogy hamarosan te is a saját szemeddel láthatod majd. ;-)
    Amúgy amire kíváncsi lennék, és nem hagy nyugodni az a multi része a dolognak. Lehet, hogy újból össze kéne szedni a bandát?? Hmmm....