269
Ruins of Myth Drannor - az első D&D 3E CRPG
  • KeviN
    M.A.D. : felesleges hasznalni szvsz az install fixet....az csak annyit csinal, h meg tudja valtoztatni, h ne az altala javasolt alk.-ba telepitsd...en sem hasznaltam..XP alatt ugysem tud rosszalkodni :)
  • M.A.D.
    Emberek. Én addíg fel nem telepítem (pedig megvan már 1 hete) amíg nem mond nekem valaki egy működő címe ahol egy nyúlfarknyi INSTALLFIX.zip file van!!!!!!!
  • Laalee
    a bsa nem foglalkozik illegalis jatekokkal...

amugy javaslom a programok beszerzese reszleget...
  • Rincewind
    Azt hiszem ezt interneten hiába próbálod megszerezni (legalábbis ilyen módszerrel), mert ugye az állnév mögött, akár software-rendőrség is lapulhat (), szóval ne csodálkozz, ha senki nem foglalkozik veled! Töltsd le valahonnan az IS0-t...
  • Wenik
    Udv.

Lehet felbontast allitani mert nem talalom hol lehet. Vagy ne is keresem ?
  • Laalee
    hahh 6 szemelyes diablo? ez kell nekem :) lehet feltelepitem megiscsak :)
  • KeviN
    Udv mindenkinek!

Ime 1 velemeny a progirol. Mar 2 napja nyuzom, eleg sok idot eltoltottem mellette, igy nagyjabol velemenyt tudok alkotni rola.
    Eloszor is nem ezt vartam :) A leirasok alapja ugyebar en 1 RPG-t vartam, de kaptam helyette 1 6 szemelyes diablot. Nem nagyon lehet befolyasolni a karakterek fejlodeset (nem te valasztod ki a featokat, kivettek 1 nagy halom kasztot, pl nincs Mage, csak sorcere, igy nem lehet varazslatok tanulni, stb). Nem valositottak meg a beharangozott interaktivitast sem, mivel a targyakat csak szetverni lehet, amit igertek, hogy pl. el lehet torlaszolni az ajtot, az a meseben sincs. A karakterfejlodest is elrontottak hisz a szornyekert elenyeszoen keves XP-t kap az ember...megoltem 1 zombie lordot vagy 3 skeleton knightot, es kaptak fejenkent 23 XP-t...ez nevetseges (ja mielott valaki belekotne, mindezt 3. szintu karakterekkel). Tultapoltak a karaktereket mivele mar a 3. szintu karakterem hajigaljak el a +1 es targyakat, annyi varazstargy van szetszorva. A varazslom mar tele van varazspalcakkal...nehezen tudom elkepzelni, hogy egy masodik szintu sorcerer wand os chain lightingal szaladgaljon. A szornyek is eleg gyengusok (legalabbis igy ennyi varazstargyal, hisz a 3. szintu partim [azota mar szintet leptek es mar 4. szintuek] irtotta a master shadowokat, shadowokat, legutobb pedig 3 wrightot olt le ami egyszerre jot...ez eleg meglepo ilyen alacsony szinten. Szoval a jatekegyensulyt felejtsetek el. A grafika sem az igazi...a hatterek eros atlag...a karakterek animacioja ami jonak mondhato. Hogy csokkentsem a negativ kritkamat, azert egesz jol el lehet vele szorakozni, de en mar csak a NWN-ben remenykedem.

Udv : KeWiN
  • Rincewind
    Szerintem akkor mondj ilyeneket, ha már kipróbáltad ténylegesen! Képekből elég nehéz leszűrni, hogy mit is nyújt a játék.
  • Viking
    Hajitsa valaki fel a cd2 rzr-por2.001 nevuzetu fajljat az SG ftp-re, pls!
  • skorpio7
    Az a helyzet , hogy igen csak egyedül vagy ezzel a véleményeddel ( még szerencse :))) ).
    Én amúgy ezt a játékot a NWN bevezetőjének szánom .Az eddig látott "játékból kivett" képek alapján , én pedig pont az ellenkezőjét látom , bár igaz , hogy csak a hétvégén vehetem kézbe magát a játékot tartalamzó cd-ket. :)
  • Demeter
    Üdv cimbora! :)
    Figyelj tesó, szerintem még egy két nap és hozzád is eljut ez a game. Aztán majd ne csodálkozz ha véletlenül azon veszed észre magad, hogy már vagy 1-2 napja nem aludtál miatta. :D

Amúgy általánosságban elmondható, hogy a progi jó. Sőt! Csak valahogy elsőre kicsit furcsa lesz ez a "real time & körökre osztott" harcrendszer különös keveréke. Egyrészt mert alapjában véve körökre osztott a harc, de nem teljesen mert ahogy írtam "idő limites" szal csak egy bizonyos idő intervallum áll a játékos rendelkezésére a cselekvést illetően. Tehát ha így nézzük akkor egy kicsit kötött az ember keze.
    Nekem még furcsa de meg lehet szokni. Amúgy már vagy 5x kezdtem újra, mert valahogy a megkreált karakterek nem igazán jöttek be. :) Ja és ugye mondanom sem kell, hogy nem 2 perc egy karakter generálása (főleg nem 4-nek!). Szal már itt az elején igecsak sok időt el lehet tölteni.

Amúgy maguk a karakterek baromi jól néznek ki, igecsak részletes és minden apróságra kiterjedt külsőt kaptak. Bár azért szabadjon megjegyeznem - kicsit furcsának találtam akár a sorcerer akár a mage kezében azt a böhöm nagy lándzsát - mert ha az egy staff akart lenni, akkor egy kicsit "félrenyúltak" a designerek! :D Amúgy a varázslat effektek nagyon látványosak, és fenemód jól néznek ki!
    Remélem, hogy hamarosan te is a saját szemeddel láthatod majd. ;-)
    Amúgy amire kíváncsi lennék, és nem hagy nyugodni az a multi része a dolognak. Lehet, hogy újból össze kéne szedni a bandát?? Hmmm....
  • TneX
    Légysz valaki tegye már elérhetővé a CD2-őt,qrvára örülnénk neki...
  • M.A.D.
    Az enyimén itt van. 2CD!
  • Demeter
    Na eljött a várva várt nagy nap!!! Nem is tudom, hogy mióta (már vagy két éve) várom ezt a percet. Végre a vinyóm mélyén pihet a Forgotten eme legújabb gyönygyszeme.
    Nem is tudom, hogy miképp is kezdhetnék hozzá az ismertetéshez. Leszögezem még csak egy órai játék van a hátam mögött, annak is a fele a karakter generálással ment el. :)
    Általánosságban elmondható, hogy gyökeres változások mentek végbe a 2nd edition óta. Mondjuk még nem volt alkalmam behatóan tanulmányozni a 3rd edition kiadást, de amint tudom pótolom eme hiányosságomat.

Az installal kapcsolatban annyit jegyeznék meg, hogy ha nem tesszük fel a "javító" patchet (ami igazából nem is javító, csak hely definiáló) akkor a program nem engedi máshova installálni csak a c:\program files-ba. Ami ugyebár elég nagy gáz lenne. De ez a patch segítségével megadható neki bármilyen install dir. Szal feletébb hasznos kis progi.

Most a játékról magáról, igaz még nem sok minden van a "hátam mögött" de már most kijelnethetem, hogy grafikai téren nem sok hasonló rpg veheti fel vele a versenyt! És akkor még igencsak finoman fogalmaztam. A karakterek animációja valami elképesztő! Igencsak részletesen kidolgozott, minden apró részletre kiterjedő "csoda". Szal ezzel nem is lesz semmi gond úgyérzem.
    Az irányíthatóság, hmm...kezdetben úgyéreztem, hogy kicsit döcögős ez a teljesen körökre osztott harcrendszer, ami méghozzá időlimites is! Mert valahogy a BG után kicsit furcsa volt ez az egész. De szerintem megszokható, bár az biztos, hogy igencsak időigényes az egész. Bár...ez valahol mintha a "paper & dice" módot juttatná eszembe. :)

A hangokról nem túl sokat tudok mondani, monjuk a karaterek beszéde igencsak mulatságos. Főleg egy nagydarab iq hiányban szenvedő barbár szájából elhangzó beszéd foszlány. Ami valahogy a "hööö" és a "huuááá" közé korlátozódik. :))

Na most nagyhirtelen ennyi lett volna. De mondom ez csak kb. 1-óra "termése" volt.
    Amúgy érdemes a tutorial móddal kezdeni, mert elég sok menün kell "átrágnia" magát az emberfiának ha mondjuk csak egy egyszerü Magic Missile-t akar elsütni. :D
    Lehet, hogy ez így elsőre kicsit furcsa meg "kiábrándító", de szerintem hamar megtanulható.

Szal úgyérzem eljött a tanulás időszaka. És minden erőmmel azon leszek, hogy jó diák legyek. Elvégre nem azért vártam majd két évet, hogy csak úgy feladjam! :)))

The tale begin....
  • Laalee
    a sg ftp n fent volt ma reggel remelem meg most is mert onnan toltom otthon :) amugy gözöm sincs mi ez :) de ahogy latom rpg szal olyan rossz nem lehet.
  • KH
    hát, azért nagyon gáz, hogy sehol semmi hivatalos elnézés, meg hogy dolgozunk a patchen és ilyenek

de az is fura, hogy van akinél jelentkezik ez a hiba, van akinél meg nem
  • marlowe
    Pater: Írj mailt
  • MuERTe
    Nincs de tudok szerezni. Majd szólj előtte amikor kell.
  • skorpio7
    És mégvalami ... itt egy cím , ahol már fent is van a hibát orvosló javítás.
    Aki megszerzi a játékot , az jobb ha mielőbb letölti .

ftp://ftp.digistorm.net/pub/PoR/InstallFixv1.zip
  • skorpio7
    Ezt érdemes tudnia mindenkinek !!!

HCGAMER

2001/09/29 18:13 - Draven
    Pool of Radiance bugok

Alig jött ki a játék Amcsiban, az Adrenaline Vault már talált is benne két bugot, melyek közül az egyik igencsak hajmeresztő. A dolog a jelentések szerint az installálás közben történik. A telepítő nekik ugyanis lefagyott, így újra kellett indítani a rendszert. Ekkor azonban már csak az uninstallálás szerepelt a listán, mint opció. És addigra állítólag a cucc már sikeresen megszűntett pár WIN98 SE system file-t. A másik jelenség pedig az volt, hogy a játékot csak a telepítő által megadott default könyvtárba pakolhattuk bele. Nem tudjuk, ezek a hírek mennyire igazak, ők mindenesetre azonnal szóltak az UBInak, akik ráálltak villámgyorsan a dologra.
  • skorpio7
    Hát ez jó . :(
    Gondolom sürgősen patch-elni kell a game-t .
    Majd szólok , mikor meglesz .
    Max jövő hétvége .Nálad van még az író ?
  • MuERTe
    Mikor mehetek érte? :))
  • MuERTe
    Uninstall közben leakad a rendszer és automatikusan ujraindul, utánna nem lehet mégegyszer fölinstallálni.
  • skorpio7
    Friday, September 28, 2001 - 3:53 pm CT
    Pool of Radiance Uninstallation Warning

It's not often when the Adrenaline Vault feels the need to put out a warning, but a newly discovered "bug" in Ubi Soft's just released Pool of Radiance: Ruins of Myth Drannor compels us to act.

We have uncovered a probable bug in the installation program for PoR that could wipe out a user's Windows 9x system files during the uninstallation process.

During our installation of PoR, the install program locked up the computer, forcing a reboot. After this, the PoR installation program would only give the option to uninstall the game; at this time, the program also wiped out our Win98 SE system files and would not reinstall the game.

A further bug was uncovered in the installation program that prevents the user from installing to any directory other than the default.

Update: Ubi Soft has been made aware of this problem and of others users are reporting; and that their QA team is looking into it. The company has stated to us that they will stand by Pool of Radiance 100% and patch the game as much as necessary to meet consumers' expectations. Ubi Soft also expressed regret at the problems users have been having.

-Ha esetleg valaki felfedné , mi is a peobléma a játékkal , örülnék neki . :)
  • Dreet
    thx
  • skorpio7
    Megbocsájtok(tunk) ! :)))
  • Dreet
    Komolyan ...
    Suru elnezesek + miegymas. Nem szoktam offolni vagy elronta mas temak topikjat.
    Valahogy ez most nem az en napom.

Szo kovet a fejemre oszt bocsassatok meg!!!!!
  • skorpio7
    :))))))))))))

Szeretem , ha valaki őszinte . :)))
  • skorpio7
    DREET !
    Ha szabad kérdeznem ... ezek közül vajon melyik rejti a topic névadó játékát , mert a szemem kigúvad , de akkor sem látom .
  • Dreet
    bocsi emberek most nezem tok rosz ablakba linkelek. Ezer bocs !!!!!!
    ( a masik ablak a 0-day )
    ( hu de beegtem.... )
  • Dreet

ftp://198.125.133.12/pub/incoming/~taGGED/.<1sp>FiLLED<1sp>by/iCE/

- 0928-Director-Of-Football-FLT

- 09.28.01.Harley-Davidson.Race.Around.the.World-Razor1911

• Dreet

151.4.122.10/crisalide/danza_sportiva/prn.%%;quit/_filled_by_/GIG3TtO

- 09.26.01.Hot_Wheels_Mechanix-EPH

- 09.27.01.McAfee.VirusScan.Professional.v6.0.Sub100-PRiMOiSO

- 09.28.01.Harley-Davidson.Race.Around.the.World-Razor1911

- 09.28.01.McAfee.Internet.Security.v4.0.Sub100-NOX

• Rincewind
    Én is épp ma olvastam ott, és eléggé kíváncsi vagyok...
  • skorpio7
    Elolvastam a ma megjelent PC-GURU-ban a béta tesztet , illetve letöltöttem a videóit és ezek után döntöttem úgy , hogy megér ez a játék egy misét . :)
    De realizálódni csak jövő hétvégére fog a játék , mivel a beszerzése egy kissé összetett dolog . :)
  • Rincewind
    Nekem egy ripp is tökéletesen megfelelne, ugyanis csak annyit szeretnék eldönteni, hogy megvegyem vagy ne!
  • skorpio7
    Mivel letölteni 2 CD-t amúgyse kezdenék neki , ezért aktiváltam a beszerzési vonalamat .
    Jövőhétre remélem meg is lesz . :)
  • Rincewind
    Nehogymár ne lehessen sehonnan letölteni... :((
  • Hehe
    poén..
  • Death Knight
    Ha valaki meg akarja nézni a Pool of Radiance videóját annak írok egy címet:
    www.poolofradiance.com
  • Rincewind
    Letöltést!!!