Mit kene vennem?
  • ENVE
    #2745
    Már megint te sötétkedsz itt? Értsd már meg, leszarjuk, hogy neked jó. Örülünk neki, használd egészséggel. De nem kellene elő adnod, hogy már pedig mi beszéljük a hülyeséget, akiknek nem ez az első gamer egere, akik nem fél éve találkoztak először Logitech szóval, mert kajak elkezdem a szebbik énem elő szedni, és az nem túl kedves... Te vagy a kivétel, fasza! Ettől még az az egér alkalmatlan FPS játékokra az emberek 99.9%-nak. Másra pedig még mindig felesleges, túlárazott, és értelmetlen. Akiről a képet tettem be, ő is szereti, meg minden. Szapulom érte? Nem. Ha neki jó, akkor örülök, mert fontos, hogy az ember elégedett legyen az egerével, én már csak tudom.
    De ő CS:GO-ban effektív 2000es sensivel játszik, én meg 440-el. Ez a különbség, hogy hihetetlen mások az igényeink. Aki nem emelget, annak teljesen mind. Én kajak elkezdeném annyit emelgetni a 121grammodat, ami közben az általad említett krumpli méretü, hát kilennék, de rendesen! Mert tudod, én nem 1cm-eket mozgatok fél percenként, hanem fél métereket 0.2s-enként.

    Az, hogy te szart sem csinálsz ami komoly az egérrel csak azt mutatja, hogy képes voltál kiadni 1 halom pénzt a semmiért:)