Mit kene vennem?
-
Nem tartom magam egy fragásznak, de én épp hogy igénylem a max érzékenységet. Sniperkedésnél azért kiba jól jön, hogy kilövöm a balszemét az ellennek akár egy pisztollyal is. Ha a szokásos beugrok-a-sűrűjébe-martirdommal-úgy-is-magamra-robbantok-5-csákót stílussal játszok, ahhoz tényleg nem kell nagy érzékenység pontosság.
A fordulás dettó. Ha kicsi az érzékenység, meg a gyorsulást sem tudja a jószág lekövetni, akkor úgy jársz mint a hülyegyerek a Ponyvaregényben, aki előugrott a fürdőből és körbelötte a két gengsztert.

Igazából az, hogy ki milyen sikeres tényleg nem az határozza meg, hogy milyen rágcsálót használ, sokkal inkább a meglevő reflexek, kézügyesség, de még inkább a taktika, meg hogy mennyire ismeri a pályát az emberke, mennyi időt tölt el a játékkal.
Anno playstationon volt egy vita azok között akik kontrollerrel játszottak, meg az egeresek között. Akiket ismertem és legjobb eredményeket értek el az mind kontrollert használt én meg hiába egeret. De nekem teljesen más volt a stilusom. A saját stilusomon belül max 20%-kal tudtam jobb frag arányt elérni az egérrel, azonban ennyit tuti.