Milyen egeret?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
egyebkent MX518 qrvara jo eger 7-8k-ert. (rev.2-t erdemes nezni, kicsit nagyobb dpi-je van, jobb fogasa es jobbak a teflon talpai)
ennel kicsit feljebb 10-11k-ert razer da-t szoktak ajanlani. ami biztosan igazi feljebblepes ezekhez kepest, az a G9 es G500, 13-15k-s kategoriaban, elobbi 3600, utobbi 5700 dpi-vel, belso memoriaval, cserelheto sulyokkal 😊
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
berlinboy...jobb ha használtan nézel egy Logitech-et.mint hogy vegyél vmi vackot (G5,G9. MX518...) vagy gyûjts egy vadi újra.
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
5,max 7-8K-ig vmi értelmeset..Ha tudok esetleg +pénzt szerezni egy Razer Deathadderre gondoltam,hiába 1800dpis.lehet álligatni. 500on meg elég nekem.Ugyhogy ha tudok szerezni,akkor Razer,ha nem akkor mi?
nekem régen G9 volt (Logitech) el kellett adnom pénz szûke miatt,így most az van amit a géphez adtak. Vmi DeLuxe,már a felirat is lekopott róla,ezen kívül semmi baja sincs.noname,de már 3.évét tapossa.
valaki tud ajánlani 5-10e körül egy kényelmes!! egeret?(mert ez nem annyira az) néha fps-ezek,szal lomha se legyen.
All hail the double x!
Nem tom volt-e már vkinek ilyen egere,nekem ilyen van és már 4-jére hal meg...:C
A bal egérgomb mindig megdöglik benne.Elõször olyan fél év után kezdett el szarakodni,h nyomásra nem csinált semmit.Hallom a klikkelést,de semmi.Én mindig gyengéden nyomom az egeret ugyhogy idegesit,ha erõsen kell rányomni...De nem is ennyi a baj,h erõsebben kell egy idõ után nyomni,ha lnyomva tartom az egeret h kijelöljek emggondolja amgát az egér és elenged,hiába van lenyomva tartva,és kezdhetem elõlrõl a kijelölést...Aztán egyre ritkábban reagált,akármilyen erõsen nyomtam,és gyszercsak sehogy se reagált már..Paff emghalt a bal egérgomb...volt itthon egy gagyi egér,aminek baja volt,abból lett szedve a "kattintó" és átraktuk a bal egérgomb kattintója heléyre és ment minden rendesen..Aztán az is beszart ugyaigy,mint ami eredetileg benne volt kattingató..Aztán kicseréltük a jobb egérgombbal(a rossz egerével) a bal egérgombot,megint birta egy ideig,pár hónapig és az is beszart..Töb nem volt,ugyhogy a forrasztgatásal kelelt ügyeskedni,megint jó lett 3-4 hónapig..És most megints zaraxik..Nem tom mi bassza el a "kattinó" benne?A jobb egérgombnak soha nem volt baja,egszer sem kellett cserélni,mig a balgomb most szaraxik 4-jére. 😞
Érdemes volt körbe nézned, sok sikert.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
All hail the double x!
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
mx1000 még mindig a nyerõ nálam. megjelenés óta megvan és hibátlan 😊 igaz az már nem 5000 kategória
All hail the double x!
Szándékosan nem írtam konkrétan egy márkát, egy tipust, nem mindegy mennyiért, mire, milyen tulajdonságokat keres, etc.
A két mintavételezési technika: ha visszaolvasol, akkor azért ez megosztja az embereket.
Logitech: na igen, az kimaradt, ha mondani kéne, biz, mx518/g5-t mondanám. De ugye az nem az ~5 ezres kategóriában van.
Az MX400 még igen, ha nem játékra, hanem általános felhasználásra.
De pótoljuk: egy rakat logitech rágcsáló a miheztartás végett.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
ez az egér meg olyan középkat alsó sztem. ha nincs nagy elvárásod, akkor jó, ha sokat fps-ezel, vagy dolgozol vele, akkor inkább egy logitech.
All hail the double x!
Inkább nézz körbe, több megoldást is találhatsz. Még le is
maradt.
Szerintem a fenti linkeken találhatsz jobb megoldásokat is, még akár kedvezõbb áron is.😊
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
ha nagyon gyorsan mozgatod a padon az egeret akkor fel tud melegedni. és jobban tapad a padhoz😊
Apunak mindig igaza van! Most is.
ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Nem azt mondom, hogy fáj a csuklóm, csak rohadtmód nem kényelmes...
Meg azért se lenne jó a sima asztallap, mert az szg.asztalom nem teljesen sima, hanem vágod kicsit ilyen göcsörtös ez a munkalap amibõl van.. szóval sztem azon se lenne tökéletes az egér.
És ezek a teljesen sík padok milyenek? sima tesco? vagy azé van komolyabb is? ha van és ilyen 10ezres vagy mittomén meg se mutasd mert még szívinfarktust kapok....😄😄
Gigabyte H110M S2H | Intel Core i5-6500 | Gigabyte GTX 960 4gb | HyperX 8gb DDR4 | Thermaltake 530W Hamburg | Kolink Aviator
én egy logitech g5-öt használok lassan 5 éve. akciósan 13e-ért vettem müa. paddal amikor még 18-ért adták... nem mondom hogy neked is kényelmes lenne(teljesen máshogy kell kezelni mint a kis méretû infrás egereket, sokkal feljebb van az érzékelõje...) de nekem bejött...
azóta nem gondolkodtam másik beszerzésén. ja lehet hozzá kapni pót-madzagot e-bay-on...😊
ha fáj a csuklód egér használat alatt/után akkor túl közel ülsz az asztalhoz vagy túl alacsonyan van a felülete/túl magasan ülsz...
Elvileg úgy a jó ha kinyújtott kézzel kényelmes a kezelése...
jó pad laserhez: ha teljesen sík és matt a felülete...
Gigabyte H110M S2H | Intel Core i5-6500 | Gigabyte GTX 960 4gb | HyperX 8gb DDR4 | Thermaltake 530W Hamburg | Kolink Aviator
-szövet padot én nem vennék lézeres egérhez...(én szívtam vele pedig csak 2000dpi-laserem van...)
(láttál mosópor reklámot ugye, na akkor tudod hogy milyen sok hely van a szövetszálak között. azon a sok egyeletlenségen (0.2-0.5mm-en eltud tévedni a lézeres egér sajnos) elõször próbáld ki asztallapon, ha nagyon gáz kitalálunk valamit...
a cybersnipa izé-micsoda szerintem bóvli. volt gamepadom tõlük, 15k-ért
és egy hét alatt szétesett😊
az icon7-es dolog az igéretesebb lehet. de azért meny be valami mediamarkt-ba és fogdoss össze egyet belõle hogy neked kényelmes-e
A dpi állítgatás hasznos tud lenni kár hogy csak körbe körbe megy...
Remélem segítettem😊
az alaplapi h.kari elég sok mindent össze tud szedni +5v-on keresztül.
két variáció van:
- veszel egy normális hangkártyát
-rátekered az egér madzagját valami ferritgyûrûre....
Egereket is néztem, hirtelen a Cybersnipa SWAT-on és az ICON7 Z500-on akadt meg a szemem. Nem ismerem ezeket a márkákat, tehát nem tudom, hogy ilyen exkluzív márkák vagy egyszerûen bóvlik (mondjuk 10k-ért már semmi ne legyen bóvli<#vigyor2>#vigyor2>)???? És ezek mennyivel jobbak/rosszabbak mint 1 Razer vagy Logitech hasonló árkategóriában?
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
a régi optikai egerem kb.: 80gramm volt(szétkopott egy picit),utána nagyon "nehéz" volt megszokni G5-öt nemhogy súlyokat is rakjak bele.
az elmúlt öt évben egész jól összeszoktunk, azt teszi amit akarok😊
szerintem az lenne a lényeg hogy minél kisebb energiabefektetéssel lehessen gyorsítani-lassítani az egeret, mármint mozgatni azt.
Tehát minél könnyebb legyen, persze ez nem mehet a mechanikai stabilitás és kényelem rovására.
-Van egy "beteg" gamer ismerõsöm kb.:45éves és már teljesen ki van a jobb csuklója, a sok egerezéstõl. azt fontolgatja hogy bal kezes egeret vesz, és azzal tolja tovább a cs-t😊-
ha 1x-es szórzót beállítod játékban, persze mindenféle inputszûrés és gyorsulás letiltva (nálam 2000dpi-n ugye G5)
és laseres egeret finoman mozgatod a szövet padon akkor meglátod hogy nem mindig arányos a képernyõn megtett út az egér elmozdulással.
számomra ez már zavaró tud lenni, ha fejes osztás a cél..
szövet pad nélkül ezt nem tapasztaltam<#nemtudom>#nemtudom>
biztos szarok az egereink, vagy csak pszichopaták vagyunk<#idiota>#idiota>
nem akarlak kétségbe ejteni de szerintem nincs jó egérpad laseres mouséhoz!
a razer exactmat is csak parasztvakítás(szerintem), én még mindig asztallapon játszok logitech G5-el kb: 5 éve.
kipróbáltam elég sokféle padot: mûanyag recés, mûanyag sima(röhögni fogsz még vazelint is vettem hozzá), alu, üveg, szövet.
a szövet volt a legegyenletesebb csúszás tartóssága szempontjából. de ugrált rajta a 2000dpi-s egér!
megoldás:
szabass laminált-bútorlapot, élzártat. olyat ami nem recés a felülete és nem is csillog nagyon.ez kb 1200 forintba kerül.
két oldalas ragasztóval felrakod és többet meg sem mozdul.
-idõnként meg kell takarítani a felületét a felhordott mocsoktól.
-elég sokáig tart elnyûni😊
What\'s your excuse?
Elsõ rövid tesztek alapján mindkét gond megszûnt az egérpad és a driver eltávolításával. Az elõbbi nagy szívás, mert textilpadhoz mérten nem olcsó a Qck.
Ebbõl fakadóan viszont adódik egy új kérdésem, miszerint lézeres egérhez milyen alátét lenne akkor megfelelõ?
What\'s your excuse?