Return To Castle Wolfeinstein
-
Geronimo !
Ugyan még nem olvastam egyetlen hozzászólásodat sem a Pol.fórumban de most , hogy más ( HGamer ) felhívta a figyelmet rá megnézem !!! :)))
Csak az okból , mert szeretek jókat nevetni más hülyeségén .
De visszatérve ide ... gondolom ott is hasonlóan tartalmas , magasröptű és értelmről árulkodó lehet a hozzászólásod .( Persze értse mindenki megfelelően ! :))) )
Persze én tudom ennek az okát is ! :
- A választott nick név is árulkodik egy ember személyiségéről : GERONIMO - mivel ismerjük a név eredeti , amerikai tulajdonosának élettörténetét , ez alapján kijelenthetem , hogy súlyos kisebbségi komplexusod van , ami klausztrofóbiával van tetézve .Valószínűleg családi eredetű , ahol elnyomták másságodat és kitörési vágyadat .Talán itt próbálod meg elfogadtatni magad , de sajnos csak kevés sikerre számíthatsz , mert veled ellentétben mi legalább IQ 120-asok vagyunk , a te IQ 83-adhoz képest .Mint már írtam is korábban , ajánlom neked , hogy sürgősen jelenj meg egy hazai ideggondozó intézetben kivizsgálásra .Mivel látom , hogy a szókincsed is elég hiányos , primitív ( pl.: barom ) , talán legjobb lenne , ha beszereznél egy Magyar Értelmező Kéziszótárt és M-E-G-T-A-N-U-L-N-Á-D a benne található szavakat .
Így talán velem szemben megfelelő vitapartner lehetsz ( Igaz ugyan , hogy elég nehéz IQ 83-ról 40 pontnyit agyilag javítani , sőt szinte reménytelen .Ez viszont már a te problémád lesz .Igaz , csak akarni kell és sikerülhet minden ! ) .
UFF !!!
Én szóltam ...Geronimo !