193
Return To Castle Wolfeinstein
  • Anee
    azt a miépes Muerte-s hozzászólásra mondtam s NEM nem a miépre fogok szavazni...debrecen meg lehet elégedve a fideszel ...
    amúgy gondolom tudod hogy a miép hogy kapcsolódik most a zsidókhoz..na arra értettem
    FOTEX
    Geronimo:egésségedre
    Nemtom én sajnos egy munkáspárt vagy komunista kiegnek örülnék
  • I.C.ram
    na na! kezd elfajulni a helyzet!!! szarok ra hogy ki naci illetve hogy ki zsido es arra is hogy hogy akarjatok szet loni egymas fejet de kerlek ne itt tegyetek! menjetek a gumiszobaba!

Ja multiplayerben jo mokak lesznek majd en mindenkeppen a Nemet tiszttel vagy technikussal lennek :))
  • MuERTe
    Nem kötnél te a v3 farkára senkit,hanem mennél a bányába vagy munkatáborba,mint minden nem árja.Lehet,hogy te erre vágysz,de bocsásd meg nekem,ha nem kérek belőle.
  • Geronimo
    skorpio7.......vigyorogjal, mert olvastam a Mein Kampfot /megvan, jo draga volt/, meg mindig sokkal jobb vilag lenne, mint ma a korrupciot tamogato, hazudozo, zsido-komcsi haverjaiddal.....teged meg rakotnelek egy V3-as vegere es kilonelek telavivig...
  • MuERTe
    Csak annyi amennyi nekik az zsidókkal.Az, hogy vannak.A miépmod nagyon jo lenne edzőprogramnak,tök király lenne,ha egy géppuskasorozat után a cafattá szakadt attila alól előbukkanna a munkásőr egyenruha:)))
  • skorpio7
    "...miaz most szeressük a cigókat és a hosszúorruakat beütésü mindenki..."

Az ilyen elszólások azért mást mutatnak .
    Remélem , hogy jövőre azért nem a MIÉP-re szavazol ! :)
  • Anee
    Én nem vagyok náci csak a német haditeknikát imádom
    olvass man
  • Anee
    OTT A CSAK
    emiatt én is utálom a németeket nem kell elitélni bazze
  • skorpio7
    GAMEKAPOCS
    Return to Castle Wolfeinstein: Mégis lesz multiplayer!
    2001. augusztus 8, Szerda - Castor
    Amikor 1992-ben megjelent a Wolfeinstein 3D még azt se tudtuk, hogy eszik vagy isszák a többjátékos módot. Most - közel tíz évvel később - azonban már elérkezett oda a technika, hogy egy játékot kizárólag csak multiplayer lehetőségekkel felruházva adjanak el (gondoljunk csak az Everquest-re, vagy a WWII Online-ra). Sajnos amikor tavaly bejelentették az első FPS játék folytatását, a Return to Castle Wolfeinstein-t, még szó sem esett az ilyen lehetőségekről, és úgy tűnt, hogy csak egyjátékos módban tisztogathatjuk a hírhedt német kastélyt. Később ezt egy bejelentésben cáfolták, és ma végre nyilvánosságra hozták, hogy végülis milyen lehetőségekre számíthatunk majd, ha megvásároljuk a karácsonykor megjelenő programot.
    A németek és a szövetségesek oldalán egyaránt beszállhatunk a mókába. A választható karakterekből sajnos csak négy áll majd a rendelkezésünkre, úgymint: közlegény, technikus, orvos és hadnagy. Hasonlóan a Commandos 2-höz mindegyikük különböző dolgokhoz ért, és más-más fegyvereket használ. A változatosságról a rengeteg térkép és feladat fog biztosítani minket. Lesz itt angol légibázis, német falu, vagy titkos náci laboratórium.
    Reméljük, hogy a készítők szája mikor fogadalmakat tesznek nem jár hiába, és valamikor karácsony táján (+fél év?) tényleg egy csúcs programmal lesz dolgunk.

Hátha máshogy nem , talán így egymás ellen majd le tudjuk játszani ezt a "kastély" dolgot ! :)
  • skorpio7
    Úgy látom , hogy ez a topic ( talán a játék témája az oka ) tényleg kezd politikai felhangokat hordozni .
    Én azért nagyobb élvezettel durrantok majd bele egy szemét SS katona képébe , mintha egy szerinted utálni való "hosszúorrú"-val teli játék lenne .
    Ha ilyen játékot szeretnél , akkor iratkozz fel esetleg egy New NSDAP-os levelező listára , ahol majd a játékok mellett szert tehetsz más relikviákra is .
    Már várom a MoHAA-t is , ahol ezt a csótányirtást még szebb környezetben végezhetem ! :)
    ( csótány = patkány = fasiszta = náci )
  • I.C.ram
    Kegyetlen jo ez a jatek!! en is ugy vagyok vele mint Anee hogy kegyetlenul birom a nemet haditechnikat foleg a 2 vilaghaborust mint pl a nemet parabellum pisztoly vagy a Mauser puska gyar ami manapsag varrogepeket gyart :))) aztan ott van a jo kis Tigris tankok stb :)) szoval szerintem kiraly!! fos Amerika SUXX! berakom majd a jo kis Rammstein CD-met a jatek kozben es kurva jo hangulatot fog teremteni a nemet zene :))) Egyebkent kar hogy nem lehet nemetkent is vegig vinni ugy hogy az amcsik megtamadtak a kastelyt es megkell vedeni! szerintem ez is mokas :))
  • Anee
    az hogy ők fényt akarnak deriteni a csalásokra baj?
    Jha hogy neked valamelyik rokonod politikus:))))))))))))))
  • Anee
    miéppel mi a fasz bajod van?
    miaz most szeressük a cigókat és a hosszúorruakat beütésü mindenki
    Én nem vagyok náci csak a német haditeknikát imádom de azé' miép az egy korrekt párt..bár igazad van nem kell nekünk tengerpart!
  • Dikkma
    Igen!
  • MuERTe
    Geronimót(az eredetit) úgy is hívták a kortársai,hogy a legrészegebb apacs:)
    No comment:)))
  • MuERTe
    Végre egy játék,ahol halomra lőhetem a sok mocskos nácit:))))
    Remélem lesz hozzá miépes realmod is:DDDDDD
  • Sephi
    Birom hogy elkezdunk jatekrol beszelni es itt mindgyart olvasuk a WWII alap storyat:)))

Egyebkent meg a jatek tok jo akkor is es ilyet mashol nem lattam!
  • skorpio7
    Vagy esetleg "nekünk" szólt ???
  • skorpio7
    Nézhetjük úgy is a dolgot , hogy egy szélsőjobbos ( #68 ) felvetésre , itt egy szélsőbalos ( #72 ) válasz .
    Különben nagyon szeretem embertársaimat , csak ugye vannak ( csekély számban ) a kivételek ... amik persze erősítik a szabályt . :)
  • skorpio7
    Dikkma !
    Te moderáltad ki innen a másik két utánnam következő #73 , #74-es hozzászólást ?
    Épp csak egy pillanatra olvastam őket , de sokkal barátibban fogalmaztak a srácok mint én .
    Na mindegy .
    Amúgy nekem szól a kérdés ?
    Mert ha igen , akkor csak próbáltam egy egyáltalán nem idevaló politikai szinezetű hozzászólásra ( #68 )válaszolni , hasonló tartalommal .
    Csak mert ez is a vélemény nyilvánítás egy formája .
    És hát valakinek tetszik , valakinek nem .
  • Dikkma
    Valami irtózatos dolgot írtál le. Gondolkozz.
  • skorpio7
    Hát ez nem igaz !!!
    Ennyi offtopic hozzászólás nincs más topic-ban .
    Geronimo !
    1.Kurvára nem érdekel senkit , hogy hol és mikor halt meg valamelyik rokonod !
    2.A politikai véleményed ( "...a mai vilag erosen "baloldalra" sodrodik, nem kellene, hogy tovabb romoljon a helyzet..." )meg nemcsak , hogy nem ebbe a topic-ba , de még csak nem is ebbe a fórumba tartozik .Ezt tartsd meg magadnak .
    3.Látom te is próbálod megjátszani a pszihológust ... méghogy kihatással van ránk a játék cselekménye !?!
    Rohadt , szemét nácik !!! Az összeset elégettem volna élve egy krematóriumban ! Hogy kik ők ??? Az emberiség legalját képező söpredék , mocsodék .
    Ugyan olvasd már el legyél szíves a Main Kampf-ot , hogy tudd , milyen sors is várt volna miránk magyarokra , ha győznek ezek a patkányok ?!? ( Kiváló alsóbbrendű , hű rabszolga lett volna belőled .A számodra kijelölt nővel pedig 1 gyerek nemzésére kaptál volna ( talán !!! ) jogot . - Szép világ lett volna tényleg !
    Te tényleg "barom" vagy , ha ezt akartad volna !
    4.Ha tényleg ennyire nem tetszik a játék ( valószínűleg nem lesz ráírva , hogy - GERONIMO-NAK KÖTELEZŐ VÉGIGJÁTSZANI ! ) , akkor majd ne játsz vele és ne nézd meg a belőle készült videókat !
    Ilyen egyszerű a dolog !
    Vagy ezt is nehéz megértened ???
    5.A legjobb , ha hozzákezdesz egy olyan játék írásának , ami azt a bizonyos "túloldalt" mutatja be , mert nincs rá sok esély , hogy valaha is lesz ilyen játékprogram .
  • Anee
    az meg igaz hogy a cigó jenkiket és a pudingfejüeket is irtanám sokkal szivesebben mint a németeket
  • Ron Ragm
    Illetve az,hogy "a fiatalokba beivodik az "ezek tenyleg rohadt szemet mocskok voltak" szindroma".
  • Ron Ragm
    Ez baromság.
  • Geronimo
    jol szolsz, igy legyen
    bar nagyfaterom ott volt testvereivel /egyet le is lottek a szovjetek/, es a mai vilag erosen "baloldalra" sodrodik, nem kellene, hogy tovabb romoljon a helyzet......az ilyen jatekok pedig igencsak megtevesztoen hathatnak mind szellemileg, mind erkolcsileg /a fiatalokba beivodik az "ezek tenyleg rohadt szemet mocskok voltak" szindroma, holott az olyannyira vedett masik oldal a valosagban sokkal undoritobb volt es ma is az.....burkoltan elosdiskodo, pusztito modszer.....ettol pedig okadni lehetne,,,,,,,
    en csak azt mondom, hogy ha csinalnak vmi ilyesfele prg-t, akkor legalabb a tuloldalrol is meg kene vilagitani egy parszor, hogy meglegyen egy bizonyos egyensuly
  • Mad Guy
    Csak ne megint ilyen lassan megy a zombiii, közel ér és beléd haraaap -ot találjanak ki. Azmá kicsit uncsi.
  • Petyus_
    Geronimo, nem akarlak bántani, de azoknak, akik ilyen nagy nosztalgiát éreznek a Harmadik Birodalom és általában a második világháború után, azt kívánom, bár a szerencsétlen német fiatalok helyett harcoltak volna mondjuk a sztálingrádi csatában.

Azt sajnálom, hogy nem hallhattad azt a beszélgetést, aminek én a fültanúja voltam, amikor egy egykori angol és egy német bombázótiszt megbeszélték egymás között London és Hamburg bombázását... a végén megölelték egymást, mindketten sírva fakadtak. Ők normális emberek voltak.

Ha meg neked nem tetszik a játék, akkor lelked rajta, de tényleg, én nem akarok aberrált politikai nézetekről vitázni, úgyhogy részemről téma lezárva.

Beszéljünk inkább erről a készülőben lévő, szerintem zombistól jó szórakozást ígérő játékról!
  • Geronimo
    eloszor is, fogalmad sincs, honnan szereztem a nevet es hogy mivez kotodik, masreszt az altalad emlegetett 120 iq-nak kb. a negyedet velem felfedezni benned....tudod, mint kb. a "baromnak" -> latod, nem serto, hanem teged jellemzo es megnevezo fonev
  • Geronimo
    nagyon is jol tudom, hogy meg Heldenhalle-t is epitettek anno, meg kulonleges mauzoleumokat, Himmlernel allandoan ott figyelt a hindu szent konyv....stb. de ez nem ferkozik meg a zombikkal
  • ember
    Azóta volt egy ki halasztás a MHAA-nál ha jól tudom. Talán jövő február vagy valami ilyesmi. Nem biztos.
  • ember
    mármint a wolfenstein
  • ember
    Szerinetm is q3 enginet használ.
  • skorpio7
    Geronimo !
    Ugyan még nem olvastam egyetlen hozzászólásodat sem a Pol.fórumban de most , hogy más ( HGamer ) felhívta a figyelmet rá megnézem !!! :)))
    Csak az okból , mert szeretek jókat nevetni más hülyeségén .
    De visszatérve ide ... gondolom ott is hasonlóan tartalmas , magasröptű és értelmről árulkodó lehet a hozzászólásod .( Persze értse mindenki megfelelően ! :))) )
    Persze én tudom ennek az okát is ! :
    - A választott nick név is árulkodik egy ember személyiségéről : GERONIMO - mivel ismerjük a név eredeti , amerikai tulajdonosának élettörténetét , ez alapján kijelenthetem , hogy súlyos kisebbségi komplexusod van , ami klausztrofóbiával van tetézve .Valószínűleg családi eredetű , ahol elnyomták másságodat és kitörési vágyadat .Talán itt próbálod meg elfogadtatni magad , de sajnos csak kevés sikerre számíthatsz , mert veled ellentétben mi legalább IQ 120-asok vagyunk , a te IQ 83-adhoz képest .Mint már írtam is korábban , ajánlom neked , hogy sürgősen jelenj meg egy hazai ideggondozó intézetben kivizsgálásra .Mivel látom , hogy a szókincsed is elég hiányos , primitív ( pl.: barom ) , talán legjobb lenne , ha beszereznél egy Magyar Értelmező Kéziszótárt és M-E-G-T-A-N-U-L-N-Á-D a benne található szavakat .
    Így talán velem szemben megfelelő vitapartner lehetsz ( Igaz ugyan , hogy elég nehéz IQ 83-ról 40 pontnyit agyilag javítani , sőt szinte reménytelen .Ez viszont már a te problémád lesz .Igaz , csak akarni kell és sikerülhet minden ! ) .
    UFF !!!
    Én szóltam ...Geronimo !
  • Petyus_
    HGamer: na, megnyugodtam, hogy Geronimo véleménye mellett többségben vannak a normális emberek, mert nem állítom, hogy a II.vh. fekete-fehér volt, de azért Hitler jóval feketébb, mint mondjuk Winston Churchill. :)
  • Petyus_
    Geronimo: miért, a nácik írtása nem a 2. vh-ra utal? A fogalmazás azért ilyen lett, mert idéztem, tudod. Egyébként a II. vh. játékok szerintem FPS-eken belül leginkább a nácik írtására korlátozódnak, ugyanis szerintem a mai európai/amerikai kultúrában igen furán venné ki magát, ha mondjuk Auschwitzban kellene zsidókat fejbelődösni, vagy hasonló. Ha Te nem így gondolod, tiszteletben tartom a véleményed, és nem vagyok akkora arrogáns bunkó, hogy egy ilyen hozzászólás miatt flame-elni kezdjem a másikat.

Egyébként a zombikról csak annyit, hogy senki sem mondta, hogy ez egy korhű történelmi dokumentum lesz, mint ahogy a Wolf3d sem volt az, és ebbe a koncepcióba bőven beleférnek a zombik, annál is inkább, mert ha olvastál volna az általad oly nagyra tartott "Harmadik Birodalom" (ami egyébként egy terv volt, nem a II. vh Németországát jelenti)hatalmas lángelméinek művei közül egy párat, akkor tudhatnád, hogy pl. voltak Mengele kísérletei, az SS kereste a Szent Grált, olvasgatták Nostradamust, stb. szóval ezek alapján egy számítógépes játékba bőven belefér a zombi koncepció.

PEACE!
  • Geronimo
    "A bátyám örömujjongásban tört ki a játékról szóló első hír hallatára, az utolsó játék, amivel játszott a Wolf3D volt, a Doom amikor kijött, mutattam neki, erre rezignáltan csak annyit mondott: ez szar, nem nácikat kell írtani."
    ez szerinted azt sugallja, hogy hianyolsz 2. vh-s elemeket fps-bol???
    fogalmazasaid is ilyen brilliansakra sikerultek?.......cimnek felirtad, hogy A pek 1 napja, azt irtal a szemkozti mosodarol?
  • Geronimo
    ha nem tudnad, elolvastam....odaig, hogy zombi....itt eleg is volt......emlitsd meg az evszamot, amikor ezt kifejlesztette a 3. Birodalom.........gondolkozni tanulnal meg eloszor, mielott hulyesegeket irkalsz, barom...
  • Geronimo
    soha nem jatszottam kvekkel, az csak ilyen szarhazi buziknak valo, mint te........tudod, csak egy gombot kell nyomni, gondolkodni nem igazan
  • Petyus_
    skorpio: ez jó volt! :) Én is valami ilyesmit akartam írni, csak kicsit kiakadtam, hogy Geronimo valami "nemzetellenes" "zsidóbérencnek" vagy nem tudom hogy mondjam minek kiáltott ki amiatt, hogy hiányoltam a II. Vh. témát az FPS-ekben. Erre most mindjárt jön ez, meg a Medal of honour. :D