Return To Castle Wolfeinstein

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dikkma
Valami irtózatos dolgot írtál le. Gondolkozz.
skorpio7
Hát ez nem igaz !!!
Ennyi offtopic hozzászólás nincs más topic-ban .
Geronimo !
1.Kurvára nem érdekel senkit , hogy hol és mikor halt meg valamelyik rokonod !
2.A politikai véleményed ( "...a mai vilag erosen "baloldalra" sodrodik, nem kellene, hogy tovabb romoljon a helyzet..." )meg nemcsak , hogy nem ebbe a topic-ba , de még csak nem is ebbe a fórumba tartozik .Ezt tartsd meg magadnak .
3.Látom te is próbálod megjátszani a pszihológust ... méghogy kihatással van ránk a játék cselekménye !?!
Rohadt , szemét nácik !!! Az összeset elégettem volna élve egy krematóriumban ! Hogy kik ők ??? Az emberiség legalját képező söpredék , mocsodék .
Ugyan olvasd már el legyél szíves a Main Kampf-ot , hogy tudd , milyen sors is várt volna miránk magyarokra , ha győznek ezek a patkányok ?!? ( Kiváló alsóbbrendű , hű rabszolga lett volna belőled .A számodra kijelölt nővel pedig 1 gyerek nemzésére kaptál volna ( talán !!! ) jogot . - Szép világ lett volna tényleg !
Te tényleg "barom" vagy , ha ezt akartad volna !
4.Ha tényleg ennyire nem tetszik a játék ( valószínűleg nem lesz ráírva , hogy - GERONIMO-NAK KÖTELEZŐ VÉGIGJÁTSZANI ! ) , akkor majd ne játsz vele és ne nézd meg a belőle készült videókat !
Ilyen egyszerű a dolog !
Vagy ezt is nehéz megértened ???
5.A legjobb , ha hozzákezdesz egy olyan játék írásának , ami azt a bizonyos "túloldalt" mutatja be , mert nincs rá sok esély , hogy valaha is lesz ilyen játékprogram .

"A BC a jobbik csapat jutalma."

az meg igaz hogy a cigó jenkiket és a pudingfejüeket is irtanám sokkal szivesebben mint a németeket
Ron Ragm
Illetve az,hogy "a fiatalokba beivodik az "ezek tenyleg rohadt szemet mocskok voltak" szindroma".

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Ron Ragm
Ez baromság.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

jol szolsz, igy legyen
bar nagyfaterom ott volt testvereivel /egyet le is lottek a szovjetek/, es a mai vilag erosen "baloldalra" sodrodik, nem kellene, hogy tovabb romoljon a helyzet......az ilyen jatekok pedig igencsak megtevesztoen hathatnak mind szellemileg, mind erkolcsileg /a fiatalokba beivodik az "ezek tenyleg rohadt szemet mocskok voltak" szindroma, holott az olyannyira vedett masik oldal a valosagban sokkal undoritobb volt es ma is az.....burkoltan elosdiskodo, pusztito modszer.....ettol pedig okadni lehetne,,,,,,,
en csak azt mondom, hogy ha csinalnak vmi ilyesfele prg-t, akkor legalabb a tuloldalrol is meg kene vilagitani egy parszor, hogy meglegyen egy bizonyos egyensuly
Mad Guy
Csak ne megint ilyen lassan megy a zombiii, közel ér és beléd haraaap -ot találjanak ki. Azmá kicsit uncsi.
Petyus_
Geronimo, nem akarlak bántani, de azoknak, akik ilyen nagy nosztalgiát éreznek a Harmadik Birodalom és általában a második világháború után, azt kívánom, bár a szerencsétlen német fiatalok helyett harcoltak volna mondjuk a sztálingrádi csatában.

Azt sajnálom, hogy nem hallhattad azt a beszélgetést, aminek én a fültanúja voltam, amikor egy egykori angol és egy német bombázótiszt megbeszélték egymás között London és Hamburg bombázását... a végén megölelték egymást, mindketten sírva fakadtak. Ők normális emberek voltak.

Ha meg neked nem tetszik a játék, akkor lelked rajta, de tényleg, én nem akarok aberrált politikai nézetekről vitázni, úgyhogy részemről téma lezárva.

Beszéljünk inkább erről a készülőben lévő, szerintem zombistól jó szórakozást ígérő játékról!

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

eloszor is, fogalmad sincs, honnan szereztem a nevet es hogy mivez kotodik, masreszt az altalad emlegetett 120 iq-nak kb. a negyedet velem felfedezni benned....tudod, mint kb. a "baromnak" -> latod, nem serto, hanem teged jellemzo es megnevezo fonev
nagyon is jol tudom, hogy meg Heldenhalle-t is epitettek anno, meg kulonleges mauzoleumokat, Himmlernel allandoan ott figyelt a hindu szent konyv....stb. de ez nem ferkozik meg a zombikkal
ember
Azóta volt egy ki halasztás a MHAA-nál ha jól tudom. Talán jövő február vagy valami ilyesmi. Nem biztos.
ember
mármint a wolfenstein
ember
Szerinetm is q3 enginet használ.
skorpio7
Geronimo !
Ugyan még nem olvastam egyetlen hozzászólásodat sem a Pol.fórumban de most , hogy más ( HGamer ) felhívta a figyelmet rá megnézem !!! 😊))
Csak az okból , mert szeretek jókat nevetni más hülyeségén .
De visszatérve ide ... gondolom ott is hasonlóan tartalmas , magasröptű és értelmről árulkodó lehet a hozzászólásod .( Persze értse mindenki megfelelően ! 😊)) )
Persze én tudom ennek az okát is ! :
- A választott nick név is árulkodik egy ember személyiségéről : GERONIMO - mivel ismerjük a név eredeti , amerikai tulajdonosának élettörténetét , ez alapján kijelenthetem , hogy súlyos kisebbségi komplexusod van , ami klausztrofóbiával van tetézve .Valószínűleg családi eredetű , ahol elnyomták másságodat és kitörési vágyadat .Talán itt próbálod meg elfogadtatni magad , de sajnos csak kevés sikerre számíthatsz , mert veled ellentétben mi legalább IQ 120-asok vagyunk , a te IQ 83-adhoz képest .Mint már írtam is korábban , ajánlom neked , hogy sürgősen jelenj meg egy hazai ideggondozó intézetben kivizsgálásra .Mivel látom , hogy a szókincsed is elég hiányos , primitív ( pl.: barom ) , talán legjobb lenne , ha beszereznél egy Magyar Értelmező Kéziszótárt és M-E-G-T-A-N-U-L-N-Á-D a benne található szavakat .
Így talán velem szemben megfelelő vitapartner lehetsz ( Igaz ugyan , hogy elég nehéz IQ 83-ról 40 pontnyit agyilag javítani , sőt szinte reménytelen .Ez viszont már a te problémád lesz .Igaz , csak akarni kell és sikerülhet minden ! ) .
UFF !!!
Én szóltam ...Geronimo !

Petyus_
HGamer: na, megnyugodtam, hogy Geronimo véleménye mellett többségben vannak a normális emberek, mert nem állítom, hogy a II.vh. fekete-fehér volt, de azért Hitler jóval feketébb, mint mondjuk Winston Churchill. 😊

Petyus_
Geronimo: miért, a nácik írtása nem a 2. vh-ra utal? A fogalmazás azért ilyen lett, mert idéztem, tudod. Egyébként a II. vh. játékok szerintem FPS-eken belül leginkább a nácik írtására korlátozódnak, ugyanis szerintem a mai európai/amerikai kultúrában igen furán venné ki magát, ha mondjuk Auschwitzban kellene zsidókat fejbelődösni, vagy hasonló. Ha Te nem így gondolod, tiszteletben tartom a véleményed, és nem vagyok akkora arrogáns bunkó, hogy egy ilyen hozzászólás miatt flame-elni kezdjem a másikat.

Egyébként a zombikról csak annyit, hogy senki sem mondta, hogy ez egy korhű történelmi dokumentum lesz, mint ahogy a Wolf3d sem volt az, és ebbe a koncepcióba bőven beleférnek a zombik, annál is inkább, mert ha olvastál volna az általad oly nagyra tartott "Harmadik Birodalom" (ami egyébként egy terv volt, nem a II. vh Németországát jelenti)hatalmas lángelméinek művei közül egy párat, akkor tudhatnád, hogy pl. voltak Mengele kísérletei, az SS kereste a Szent Grált, olvasgatták Nostradamust, stb. szóval ezek alapján egy számítógépes játékba bőven belefér a zombi koncepció.

PEACE!

"A bátyám örömujjongásban tört ki a játékról szóló elsõ hír hallatára, az utolsó játék, amivel játszott a Wolf3D volt, a Doom amikor kijött, mutattam neki, erre rezignáltan csak annyit mondott: ez szar, nem nácikat kell írtani."
ez szerinted azt sugallja, hogy hianyolsz 2. vh-s elemeket fps-bol???
fogalmazasaid is ilyen brilliansakra sikerultek?.......cimnek felirtad, hogy A pek 1 napja, azt irtal a szemkozti mosodarol?
ha nem tudnad, elolvastam....odaig, hogy zombi....itt eleg is volt......emlitsd meg az evszamot, amikor ezt kifejlesztette a 3. Birodalom.........gondolkozni tanulnal meg eloszor, mielott hulyesegeket irkalsz, barom...
soha nem jatszottam kvekkel, az csak ilyen szarhazi buziknak valo, mint te........tudod, csak egy gombot kell nyomni, gondolkodni nem igazan
Petyus_
skorpio: ez jó volt! 😊 Én is valami ilyesmit akartam írni, csak kicsit kiakadtam, hogy Geronimo valami "nemzetellenes" "zsidóbérencnek" vagy nem tudom hogy mondjam minek kiáltott ki amiatt, hogy hiányoltam a II. Vh. témát az FPS-ekben. Erre most mindjárt jön ez, meg a Medal of honour. 😄

skorpio7
Geronimo !
Ha esetleg gondolod , van egy régi tetris játékom , amit szívesen feltöltök neked valahová .
Hozzászólásod ezen játék értelmi szintjét sejteti .
Mivel szavaidból ( mint önjelölt pszihiáter ) a gyógyulás legkisebb szikráját sem tudom érezni , ezért a további szenvedéseidet elkerülendõ ajánlom neked , hogy sürgõsen látogass meg egy megfelelõ méretû gumiszobával ellátott pszihiátriai intézetet .
Ja igen ... nem ártana , ha nem csak a Trailert néznéd meg , hanem esetleg ( persze nem biztos , hogy tudsz olvasni , ezért elnézésed kérem ) utánna néznél , hogy mi is az alaptörténete az új résznek vagyis , hogy mirõl is szól .
Talán akkor nem tennél értelmetlen kijelentéseket a játékról .

Mad Guy
Tuggyátok: lelõjük a náci csávót oszt elordítja hogy "Volkswagen!" 😊
Petyus_
Geronimo: hmm, érdekes hozzászólás.

ennyi esze van a batyadnak.......csinalnanak mar vegre olyan jatekot, ahol zsidokat, amcsikat meg komcsikat kene irtani...........megneztem a guruban azt a 2 perces szarsagot.....mit mondjak epuletesen szar.......baltas zombi meg tengelyen forgo elektromos buzerator.......eleg hiteles....ez volt a V6-os anno??......gratulalok a keszitoknek is meg mindenkinek, aki akar egy percet is szentel ennek a szarnak
Petyus_
Hát ez nagyon király játék lesz.

A bátyám örömujjongásban tört ki a játékról szóló elsõ hír hallatára, az utolsó játék, amivel játszott a Wolf3D volt, a Doom amikor kijött, mutattam neki, erre rezignáltan csak annyit mondott: ez szar, nem nácikat kell írtani. Azóta nem játszott, de majd most... 😄

skorpio7
Szerintem meg elég , ha valaki a mai napon megjelent PC-GURU cd-jén lévõ 2 és fél perces Trailer-t megnézi .
Ezután biztos vagyok benne , hogy mindenki alig tudja kivárni , hogy mikor jelenik már meg a game .( Köztük én is . 😊)) )

Bandee
szeptemberi gurun volt ? ma vettem, repesztek haza a suliból 😊

Nemrég megnéztem a legújabb PC Gurun lévõ animációt errõl a fergeteges Gémrõl. Az elõzõ havi Gamestar-ban is benne van amúgy. Nos csak annyit füznék hozzá: Ha ez ilyen lesz, márpedig ilyen lesz, akkor veszek egy új gépet, mert ez valami hihetetlenül krva jól néz ki és a hangulata valami elképesztõen faszára sikeredett. II. World War RULEZ!
Shep
OK semmi gond, amúgy engem is érdekelne, de hát októberre vagy mikorra ígérik a teljest, addig meg csak kibírjuk, nemde?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Evil
uh most nezem bocsika.

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

Shep
Ah nem megy ma ez a gépelés Shep nem=Sephi

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Ne keverj már Shepi-vel én Shep vagyok! Shep nem=Shepi

Evil
bazzeg azt mondtad hogy ma megvan.Kamuuuuuuu

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

Shep
Majd meg lesz az a játék nemsokára, ne izguljatok már annyira.

Evil
na ez is kamuzik.Csak a mellebeszeles.

Sephi
Ami nekem vaz az 23_Ret.ace ennyi 360 valamenyi mega

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Hihe😊 Nah ott sozltam hogy a www.desertdrain.com on rajta volt de mar nincs a cim... szal nem tudom hol van fenn ferakni nem tudom ert most nem othon vagyok es innet ahol vagyok felcsing a net! Es aze nyitottam hogy beszelgesunk rola de latom nincs kivel! Javaslom a www.avault.com nal feliratkozni a forumokba es ott megkerdezni mert est a desertdrain.com ot is ott mondtak nekem!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

hát kb
bazze nézd meg honnan szedted le s pá nem kell más
dapba url....
Mad Guy
Csak a lényeget nem árultad el: az URL-t 😊
Sephi
Nah okos nep! De okosak lettetek egyszerre!

366 mega egy becsomagolt .ace file! kicsomagolas utan egy kurva Data directory meg egy Menu van es egy kurva exe file Lr.exe ! megnyomtam es akkor egy piros szobaban alog egy darab fegyverel a kezemben es ki lehet nmenni egy udvarra! Az egesz jatek ido valami 10 perc es pontosan 5 katonat lehet kinyirni igen latvanyosan! Ez a file fenn van egy ismeretlen serveren ahol meg a War3mnak is van egy ilyen izefeleje! Ez az a jatek resz amit E3 rendezvenyeken szoktk bemutatni ertitek?!

Haj most jön a várakozás.........
utánna:nem találtam szervert...utánna lassú a netem
jatek nelkul mondhatom, hogy kalap szar
Petyus_
Alfa verzió télleg érdekes lenne... elhúzod itt elõttünk a mézesmadzagot, aztán semmi...

addaam
Szeretném én azt a alfa verziót látni...
skorpio7
Szerintem Shepi csak kamuzik .
Kizárt , hogy valakinek a kezébe jutott ennek a programnak egy alfa vagy béta változata .
Demó meg nincs belõle .Esetleg valami movie-ról lehet csak szó , amit bárhonnan letölthetsz .
Feleslegesen senkise reménykedjen .

De mikor?😊)
Sephi
Hmm erdekesen nekem se... nah majd felrakom valahova

Nekem sem!
Sephi
Bazd meg... emberek elore szolok hogy ez a jatek gyokeresen megvaltoztatja a velemenyem es kijelentem hogy az oszes mas FPS egy nagy szar.

Eszt az elvezetet amit ez a jatek nyujtani tud nem semmi.... az ajtokat ugy nyitja ki hogy berugja a story eszmeletlen , ha tuzhanyoval olunk meg egy katonat akkor latjuk hogy csontig leeg ha fal mellet olunk meg valakit lecsuszik es a ver a falion marad eszmeletlen latvanyos ahogy szetlovunk vaalkit gepfegyverrel es ha valaki egy toronyban al es megojuk lesik es a erkely oldala is vele esik egyut... kivan dolgozva minden rendesen es gyonyoru... mar zombiek is vannak

Arrol szol hogy Hinler egy tudos aki abban a varban valami frankeinstein stilusu testeket vegez... ahogy nezem ez nem lesz semmi!

akit erdekel a ez a beta vagy game vagy alfa versio www.desertdrain.com/antony