Return To Castle Wolfeinstein
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ennyi offtopic hozzászólás nincs más topic-ban .
Geronimo !
1.Kurvára nem érdekel senkit , hogy hol és mikor halt meg valamelyik rokonod !
2.A politikai véleményed ( "...a mai vilag erosen "baloldalra" sodrodik, nem kellene, hogy tovabb romoljon a helyzet..." )meg nemcsak , hogy nem ebbe a topic-ba , de még csak nem is ebbe a fórumba tartozik .Ezt tartsd meg magadnak .
3.Látom te is próbálod megjátszani a pszihológust ... méghogy kihatással van ránk a játék cselekménye !?!
Rohadt , szemét nácik !!! Az összeset elégettem volna élve egy krematóriumban ! Hogy kik ők ??? Az emberiség legalját képező söpredék , mocsodék .
Ugyan olvasd már el legyél szíves a Main Kampf-ot , hogy tudd , milyen sors is várt volna miránk magyarokra , ha győznek ezek a patkányok ?!? ( Kiváló alsóbbrendű , hű rabszolga lett volna belőled .A számodra kijelölt nővel pedig 1 gyerek nemzésére kaptál volna ( talán !!! ) jogot . - Szép világ lett volna tényleg !
Te tényleg "barom" vagy , ha ezt akartad volna !
4.Ha tényleg ennyire nem tetszik a játék ( valószínűleg nem lesz ráírva , hogy - GERONIMO-NAK KÖTELEZŐ VÉGIGJÁTSZANI ! ) , akkor majd ne játsz vele és ne nézd meg a belőle készült videókat !
Ilyen egyszerű a dolog !
Vagy ezt is nehéz megértened ???
5.A legjobb , ha hozzákezdesz egy olyan játék írásának , ami azt a bizonyos "túloldalt" mutatja be , mert nincs rá sok esély , hogy valaha is lesz ilyen játékprogram .
"A BC a jobbik csapat jutalma."
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
bar nagyfaterom ott volt testvereivel /egyet le is lottek a szovjetek/, es a mai vilag erosen "baloldalra" sodrodik, nem kellene, hogy tovabb romoljon a helyzet......az ilyen jatekok pedig igencsak megtevesztoen hathatnak mind szellemileg, mind erkolcsileg /a fiatalokba beivodik az "ezek tenyleg rohadt szemet mocskok voltak" szindroma, holott az olyannyira vedett masik oldal a valosagban sokkal undoritobb volt es ma is az.....burkoltan elosdiskodo, pusztito modszer.....ettol pedig okadni lehetne,,,,,,,
en csak azt mondom, hogy ha csinalnak vmi ilyesfele prg-t, akkor legalabb a tuloldalrol is meg kene vilagitani egy parszor, hogy meglegyen egy bizonyos egyensuly
Azt sajnálom, hogy nem hallhattad azt a beszélgetést, aminek én a fültanúja voltam, amikor egy egykori angol és egy német bombázótiszt megbeszélték egymás között London és Hamburg bombázását... a végén megölelték egymást, mindketten sírva fakadtak. Ők normális emberek voltak.
Ha meg neked nem tetszik a játék, akkor lelked rajta, de tényleg, én nem akarok aberrált politikai nézetekről vitázni, úgyhogy részemről téma lezárva.
Beszéljünk inkább erről a készülőben lévő, szerintem zombistól jó szórakozást ígérő játékról!
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Ugyan még nem olvastam egyetlen hozzászólásodat sem a Pol.fórumban de most , hogy más ( HGamer ) felhívta a figyelmet rá megnézem !!! 😊))
Csak az okból , mert szeretek jókat nevetni más hülyeségén .
De visszatérve ide ... gondolom ott is hasonlóan tartalmas , magasröptű és értelmről árulkodó lehet a hozzászólásod .( Persze értse mindenki megfelelően ! 😊)) )
Persze én tudom ennek az okát is ! :
- A választott nick név is árulkodik egy ember személyiségéről : GERONIMO - mivel ismerjük a név eredeti , amerikai tulajdonosának élettörténetét , ez alapján kijelenthetem , hogy súlyos kisebbségi komplexusod van , ami klausztrofóbiával van tetézve .Valószínűleg családi eredetű , ahol elnyomták másságodat és kitörési vágyadat .Talán itt próbálod meg elfogadtatni magad , de sajnos csak kevés sikerre számíthatsz , mert veled ellentétben mi legalább IQ 120-asok vagyunk , a te IQ 83-adhoz képest .Mint már írtam is korábban , ajánlom neked , hogy sürgősen jelenj meg egy hazai ideggondozó intézetben kivizsgálásra .Mivel látom , hogy a szókincsed is elég hiányos , primitív ( pl.: barom ) , talán legjobb lenne , ha beszereznél egy Magyar Értelmező Kéziszótárt és M-E-G-T-A-N-U-L-N-Á-D a benne található szavakat .
Így talán velem szemben megfelelő vitapartner lehetsz ( Igaz ugyan , hogy elég nehéz IQ 83-ról 40 pontnyit agyilag javítani , sőt szinte reménytelen .Ez viszont már a te problémád lesz .Igaz , csak akarni kell és sikerülhet minden ! ) .
UFF !!!
Én szóltam ...Geronimo !
Egyébként a zombikról csak annyit, hogy senki sem mondta, hogy ez egy korhű történelmi dokumentum lesz, mint ahogy a Wolf3d sem volt az, és ebbe a koncepcióba bőven beleférnek a zombik, annál is inkább, mert ha olvastál volna az általad oly nagyra tartott "Harmadik Birodalom" (ami egyébként egy terv volt, nem a II. vh Németországát jelenti)hatalmas lángelméinek művei közül egy párat, akkor tudhatnád, hogy pl. voltak Mengele kísérletei, az SS kereste a Szent Grált, olvasgatták Nostradamust, stb. szóval ezek alapján egy számítógépes játékba bőven belefér a zombi koncepció.
PEACE!
ez szerinted azt sugallja, hogy hianyolsz 2. vh-s elemeket fps-bol???
fogalmazasaid is ilyen brilliansakra sikerultek?.......cimnek felirtad, hogy A pek 1 napja, azt irtal a szemkozti mosodarol?
Ha esetleg gondolod , van egy régi tetris játékom , amit szívesen feltöltök neked valahová .
Hozzászólásod ezen játék értelmi szintjét sejteti .
Mivel szavaidból ( mint önjelölt pszihiáter ) a gyógyulás legkisebb szikráját sem tudom érezni , ezért a további szenvedéseidet elkerülendõ ajánlom neked , hogy sürgõsen látogass meg egy megfelelõ méretû gumiszobával ellátott pszihiátriai intézetet .
Ja igen ... nem ártana , ha nem csak a Trailert néznéd meg , hanem esetleg ( persze nem biztos , hogy tudsz olvasni , ezért elnézésed kérem ) utánna néznél , hogy mi is az alaptörténete az új résznek vagyis , hogy mirõl is szól .
Talán akkor nem tennél értelmetlen kijelentéseket a játékról .
A bátyám örömujjongásban tört ki a játékról szóló elsõ hír hallatára, az utolsó játék, amivel játszott a Wolf3D volt, a Doom amikor kijött, mutattam neki, erre rezignáltan csak annyit mondott: ez szar, nem nácikat kell írtani. Azóta nem játszott, de majd most... 😄
Ezután biztos vagyok benne , hogy mindenki alig tudja kivárni , hogy mikor jelenik már meg a game .( Köztük én is . 😊)) )
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
dapba url....
366 mega egy becsomagolt .ace file! kicsomagolas utan egy kurva Data directory meg egy Menu van es egy kurva exe file Lr.exe ! megnyomtam es akkor egy piros szobaban alog egy darab fegyverel a kezemben es ki lehet nmenni egy udvarra! Az egesz jatek ido valami 10 perc es pontosan 5 katonat lehet kinyirni igen latvanyosan! Ez a file fenn van egy ismeretlen serveren ahol meg a War3mnak is van egy ilyen izefeleje! Ez az a jatek resz amit E3 rendezvenyeken szoktk bemutatni ertitek?!
utánna:nem találtam szervert...utánna lassú a netem
Kizárt , hogy valakinek a kezébe jutott ennek a programnak egy alfa vagy béta változata .
Demó meg nincs belõle .Esetleg valami movie-ról lehet csak szó , amit bárhonnan letölthetsz .
Feleslegesen senkise reménykedjen .
Eszt az elvezetet amit ez a jatek nyujtani tud nem semmi.... az ajtokat ugy nyitja ki hogy berugja a story eszmeletlen , ha tuzhanyoval olunk meg egy katonat akkor latjuk hogy csontig leeg ha fal mellet olunk meg valakit lecsuszik es a ver a falion marad eszmeletlen latvanyos ahogy szetlovunk vaalkit gepfegyverrel es ha valaki egy toronyban al es megojuk lesik es a erkely oldala is vele esik egyut... kivan dolgozva minden rendesen es gyonyoru... mar zombiek is vannak
Arrol szol hogy Hinler egy tudos aki abban a varban valami frankeinstein stilusu testeket vegez... ahogy nezem ez nem lesz semmi!
akit erdekel a ez a beta vagy game vagy alfa versio www.desertdrain.com/antony