Return To Castle Wolfeinstein
  • Petyus_
    Geronimo: miért, a nácik írtása nem a 2. vh-ra utal? A fogalmazás azért ilyen lett, mert idéztem, tudod. Egyébként a II. vh. játékok szerintem FPS-eken belül leginkább a nácik írtására korlátozódnak, ugyanis szerintem a mai európai/amerikai kultúrában igen furán venné ki magát, ha mondjuk Auschwitzban kellene zsidókat fejbelődösni, vagy hasonló. Ha Te nem így gondolod, tiszteletben tartom a véleményed, és nem vagyok akkora arrogáns bunkó, hogy egy ilyen hozzászólás miatt flame-elni kezdjem a másikat.

Egyébként a zombikról csak annyit, hogy senki sem mondta, hogy ez egy korhű történelmi dokumentum lesz, mint ahogy a Wolf3d sem volt az, és ebbe a koncepcióba bőven beleférnek a zombik, annál is inkább, mert ha olvastál volna az általad oly nagyra tartott "Harmadik Birodalom" (ami egyébként egy terv volt, nem a II. vh Németországát jelenti)hatalmas lángelméinek művei közül egy párat, akkor tudhatnád, hogy pl. voltak Mengele kísérletei, az SS kereste a Szent Grált, olvasgatták Nostradamust, stb. szóval ezek alapján egy számítógépes játékba bőven belefér a zombi koncepció.

PEACE!