feenMUx.jpg
  • MrSpock
    Én nemazt írtam,hogy azért kellett nyernie mert nagyobb tábora van!Épp te állítottad,hogy csak róluk cikeztek,meg ígykellett lennie,hogy a stadion környékén sem volt a Seattle.Csakhogy sokan szurkolnak nekik.Meg talán úgyérzem kicsit jobban is teljesítettek a szezonban,vagyis ahogy idáig eljutottak.
    Egyszerűen ezen anapon több volt bennük,sőt az utolsó 7 meccsükön több volt!
    Ílyenkor csak azt sajnálom,miértnem nyertek 60:3-ra ,hogy mindenkit meggyőztek volna.Egyszerűen te nemtudod elfogadni hogy kész jobbak voltak!
    Érdekes ,hogy a visszhangok sem csalóztak le senkit,még a vesztes oldalról sem.Mert tudják,ő rajtuk múlott,ha..és ha..!
    Ennyi.
    Vitázhatsz itt így meg úgy,de azért vanank itt páran akik objektíven látják a dolgokat.
    Nekem abszolúte nemvolt életbevágó,hogy ki nyer,jó meccs legyen és kész.Steelers az egyik kedvenc csapatom,mert nagyon ötletesen is tudnak játszani.De nemugrottamvolna ki ha nemnyernek,de egy percig nemfordult a meccset látva,hogy ez bekövetkezik,mert lehetett tudni,hogy bármikor képesek sorsdöntő dolgokat csinálni.És nem egy FG döntött!
    Bucser:Én is komálom a Dolphinst,meg a Cowboyst ,éa a Chiefset is!
    Remélem jövőre mindhárom odaér.Azért egy jó Falcons sem ártana.
    Seattlet én speciel nemnagyontudtam hovarakni a szezonban,Tampát,vagy az Carolinát vártam a végére.
    A mérkőzésen egyértelműen a 2. félidő a Steeleresé volt,teljesen összeszedték magukat.Az előző meccseiken meg a rajt volt jó,így jobb is volt,mert nemengedtek ki nagyon.
    Én ezennel lezártnak tekintek minden vitát,nemakarokmeggyőzni senkit,maradjon mindenki a hitében,ha úgy jobban alszik.
    Persze mindig van másik oldal,aki nemnyugszik bele,mégha nincs is igaza,ezt már többször megtapasztaltam itt a topicokban is.