Csak annyit fuznek az osszeshez hozza, hogy ott latszott igazan, hogy kit akarnak gyozteskent latni, hogy a 30-as yardnal a 3th kiserletnel amikor menetelt elore a Seeatle a biro spori, mintegy 50-60 centivel hatrebb tette a labdat, hogy meg veletlenul se legyen meg az elso kiserlet lehetosege.
(Mit adj isten abbol szulettett a Steelers elso TDje)
Az elso nevetseges iteletrol nem is beszelek, azt senki nem akarta eszrevenni, hogy eloszor a vedo huzta vissza a tamadot. Egesz heten csak a Steelersrol cikkeztek az ujsagok, mintha a Seattle nem is lett volna meg a stadion kornyeken sem.
Talan meg a birok is elhittek, hogy ott az nap csak es kizarolag a Steelers nyerhet.
Hozza is tettek a maguk kis segedletet. Szinte kizarolag csak a Seattle ellen iteltek, ami nem is lett volna olyan baj, de erdekes modon ezek mindig a kritikus szituacioban szulettek.
Hogy bent volt e az a TD vagy nem ?
Szerintem nem, de ez az en velemenyem, de nem ezen mulott, ha 10-0ra vezet az elejen a SeaHawks egesz mashogy alakult volna.
Egy idon utan nincs olyan csapat, amely pszichesen kibir egy olyan terhet, ha folyamatosan ellenuk itelnek, amikor TD-t adnak, vagy kivedekeznek.
Nem veletlenul nem neztem a merkozest a masodik felidotol, mert elore tudtam mi fog tortenni.