-
Semleges nézőként - egyik csapatot sem igazán szeretem - sajnos a bírók nagyban hozzátettek a meccshez. De negatív értelemben. A Seattlenek meg nem adott TD volt az első. Ez szerintem kb. olyan, mint fociban a szögletnél befújt tizenegyes rángatás miatt. 10 esetből 10x be lehetne fújni, és ugyanígy mégsem ...
Egy idő után viszont kicsit zavart - és ez a végére meg is erősödött MINDEN esetnél -, hogy ha a Seahawks pont közelbe ért, már röpült is a sárga zászló. Ennyire azért nem gázos a Seattle támadósora ... Mindegy. Nem adták meg. Ezért vették a sportfogadások is biztos esélyesre a Pittsburghöt. Ahogy elnézem így utólag, tényleg biztos pénz volt ...
Roethlisberger vitatott TD-je szintén érdekes eset. Tény, hogy Roethlisberger keményen kinézett a partvonal felé a vitatott eset után, vagyis ő sem nagyon hitte, hogy ezt megadják. TV-n felém az jött át, hogy nem került a képzeletbeli vonalra a labda a levegőben, akármit is ábrándoztak a stúdióban lévők. Mondjuk szintén az jött le, hogy egy kivétellel mindegyik Steelers drukker volt. ("Faragun" is az jött le, hogy éppen a gatyájába élvez egyes Steelers pontok után.) Ha az első Seattle TD-t nem adták meg egy hülyeség miatt, ezt sem kellett volna, hisz nem volt konkrétan kivehető. De erről szerintem még lehet majd olvasni a napokban a lapkban ... :)
Mindkét csapat szarul játszott, de a Seattle - a Steelers gyönyörű TD-je ellenére - egy árnyalattal jobban (az eladott labdák ellenére). Viszont tény, hogy ez pontra megy, amiből a Pittsburhnek több volt.
Ez van. Videóbíráskodás ide, videóbíráskodás oda, lenne mit fejleszteni ebben a műfajban is.