"Ott igenis vannak céltudatos magabiztos sportolók, akik nagyokat mondanak, csak aztán a végén nem kudarcot vallanak, hanem teljesítik azt."
Ez nem gond, a baj azzal van, ha nagyokat mondanak és kudarcot vallanak, ezért gondolom, hogy jobb, ha inkább semmit nem mondanak, abból még bármi lehet :D
mert tudom, ez is biztos hazai mentalitás, de ha csak a szája jár (pl Rex Ryan már egy jó ideje) az beégeti magát
A draftot meg szerintem pont azért találták ki, hogy ne a játékos válasszon csapatot, hanem fordítva, és pont ez az, hogy a többségnek a liga az álom, mindegy hol játszik, nyilván ezért nem fordul elő túl gyakran ez az "énmondommegholóhajtokjátszani" stílus.
Még ez a Luck srác is aki jövőre jön, úgy tudom azt mondta, neki mindegy melyik csapathoz kerül, pedig róla se volt túl jó véleményem, de ez javított rajta valamelyest :D
Legalábbis nekem semmit nem számít, hogy valaki college szinten ilyen díjat meg olyan bowlt nyert, meg hogyan játszott, ha aztán pár év NFL szezon után meg "pedig hogy vártuk" mondatokban szerepel majd a neve.
Ja és San Diegoba ment volna, nem New Orleansba.
Egyébként szép lenne, ha minden játékos magának választana csapatot...tyű bele se merek gondolni :D