feenMUx.jpg
  • Palinko
    #12917
    én is megőrültem már a stúdió kapcsolásoktól csak nem akartam már írni nekik, mert nagyon becsülöm hogy adják a ligát stb.

    szóval tényleg úgy nézett ki, hogy na "most fingott valaki a pálya mellett, nézzük mit szólnak hozzó a stúdióban". hangmérnök, vagy miattuk valakitől MINDIG bejött egy fél szó, aztán a műhold pár másodperces laggja után felvették a fonalat és megtudtuk a "nagyon fontos véleményt" amit szólnak a stúdióban... igazából tök felesleges mert elég jó a 2 kommentátor, el tudják beszélni az üresjáratot is. elég lett volna meccs előtt a beszélgetés, esetleg a negyedek között egy két mondat mindenkitől, meg halftime shownál nem is nagyon volt idő, meg meccs után beszéljenek amennyit akarnak, de közben nem kapcsoltam volna be. esetleg piros zászlónál, vagy ha sokat ülnek egy döntésen, de itt még a challange is gyorsan lement meg nem volt túl sokat húzott döntés. én tuti nem kapcsoltam volna be.

    lehet úgy voltak, ha már fennmaradnak velük legyen szerepük is, vagy én nem tudom :D de tényleg rosszabb volt velük mint nélkülük, főleg hogy két akció között is bekérték a véleményt mikor utólag kiderült nem is volt idő rá.