• ixyon
    #28
    te segg! tudod te mi az a kernel? a karomat teszem rá, hogy nem! nem láttad a QUAKE dksiban, akkor már csak szar lehet mi?na kkor most figyu! ez a szar fos mocsok gané limux a webszerverek több, mint 60%át uralja, az iis meg alig van 30 fölött...
    ez a linux ez 1 olyan cucc, ami ingyen van, és stabil.
    ez alnux 1 olyan cucc, ami nem kampányol nagyon nagyon etikátlanul más rendszerek ellen.
    ez a linux olyan cucc, hogy az IBM gyakoraltilag abbahgyta a saját oprendszere, az AIX fejlesztését, és a linuxot támogattya minde programozójával, és 2001ben olyan 1 miliárd dollárrál.
    ez a linux olyan cucc, ami 2 processzorral nem 40%os teljesítménynövekedésre képes, hanem bizonoyos esetekben 200+%ra! mert itt már nem fejjel mennek a falnak, hanem érelmesen az 1ik processzort nem hazusnálja csak az az alkalmazás, ami fontos, a rendszernek 1 is elég.
    ez a limux olyan cucc, amit te, mint USER, valószínűleg sosem fogsz tudni megtanulni, mert neked az túl nehjéz, ha már nem csak meg kell nyomni a START gmobot, és akor ottvan a Q3, meg az UT, meg hasonló ciuccok, amik neked kellenek. mert tudod mindíg lesz a számítógéphasználóknak 2 rétege. az 1ik az USER, mint te is, a másik meg az, akiket a programozóktól kezdve mindenkit magábafoglal, akik 1 kicsit értelenek is, a vindozon kívül máshoz,. és nem gátolja őket az alacsony inteligenciájuk más rendszerek megismerésében... te gondolom tudod, hogy melyikbe tartozol.
    bocsi mindenki, csak ez a parasztság, meg lámerság engem feldühítmiről is van szó? ja igen. tehát ez a bili fiú meg 1 nagy showman, és jól megy neki. valahogy mindíg ottvan a microsoft a hírekben.a 9x sorozat lehet hogy jó, de ha valami programozót kérdeztek, aki ért hozzá, szerintem az a sárga földig sziggya... milyen dolog ez, hogy 1 DOSra építeni 1 egész ablakkezelőt, elrejteni a DOSt, és a DOSnak mindenféle hardware funkcióját letiltani, kihagyni belőle a DirectXet? ja, meg az ablakkezelőt 1 sima böngészővel megoldani..... hát szerintem ez az amatőrség jele... meg csak 1processzoros támogatás... annyuk picsáját.annyi darbból rakták össze, hogy nem olyan sok, de állatira nem stabil lett a végeredmény... valaho,l tele van hibákkal meg kényszermegoldásokkal(ami a linuxra nem jellemző, ahbár 1000* annyi "darabból" áll)
    a 2000 már jobb, csak ugye lassú. már nem DOS alapú, és ezzel minden sebességet elvesztett. az XPre asszongyág, meggyúrták sebességügyileg, csak szerintem ha annyira meggyúrták volna, nem kell neki 512 ram, meg 4444444444 Ghz-s proci... szerintem nem lett sokkal gyorsabb, mint a 2000. csak bennevan aDirectX 8... szerintem ez a DX8 az 1eteln dolog, ami télleg jelent valamit az XPben... telán az már XP alattt lesz gyorsabb, mint a régi 9xeseken.