Játékfejlesztés \"3d gamestudio, darkbasic, the game factory, stb.\"
  • pityuka
    Köszi! Lessz még kérdés dögivel. Mióta ezzel foglalkozom nem készűlt egy 3d gamestudio tutorial sem. Szerinted lehet figyelni azt hogy melyik anim fut?
    Ja és hogy lefet egy eseményt több feltételhez kötni pl. ha a két object ütközik és nyomok egy key-t ha nem nyomok nem történik semmi.
    Egyébként szerintem tévettem és nekem csak a macromedia director van meg de leszettem a multimedia fusion demot is már csak crack kell hozzá (szerintem ugyan az a cég csinálta K&P-GameF-MMF mindegyik egy sorozat része egyre nagyobb tudással) A gamefactori honlapján clickteam 49$ a full reg. pro változathoz és 29$ az upgrade.
    Hogyan tudom figyeltetni az A,B,C értéket meg a flag értéket ráadásul úgy hogy ha egy bizonyos távolságra van a player meg egy másik object.
    Észrevetted hogy csak mi vagyunk itt. :)
    Nem tudsz véletlenül angolul? (3dgs WDL fordít kéne nem kell szószerinti inkább csak értelmező)
    nem tudok vele dülőre jutni amit leír példa az úgy nem működik:( franc se tudja mit kéne elötte vagy utána beírni(lehet hogy definialni kell elötte)
    Kellemes napot. (min dolgozol most?)