• ixyon
    #7
    na akkor először is Franczy!(az író) a te általad emlegetett vertex/s hülyeség, esetleg triangle, azaz 3szög/s-nak van értelme, mert a helyzet az, hogy a t&l 1ségnek van vertex bemenete, és 3szög kimenete, és meghatározható sebessége, a vertex shardernek meg vertex a bemenete, és a kimenete is, de itt a sebesség az utasítások számától függ, mivel ez a programozható rész. tehát ezt ki kellene javítani.

    a másik dolog: azok a kártyák, amiket az andantech, meg a tom's tesztelet 1 hónaposak. az azt jelenti, hogy a driver még éppcsak össze van toldozva, foltozva, hogy működjön, és a kártya sem biztos, hogy végleges. még a megjelenésig van másfél hónap, és addig a driver még jvulhat, főleg, mivel még nincs is kész. ugye a GF3 esetén 25%os javulást jelentett 1 jobb drive felrakása, 1 már KÉSZ driver helyett. itt meg ugye 1 félkész driver helyett 1 készet feltenni... szal ez még javulni fog. a chip erejéről meg csak annyit, hogy a GF3mat halombaveri. papíron. a rendes összehasonlításhoz meg még kellenek a kész driverek. ugyebár...
    és a 7500 bizony nem az új magra, ahnem a régire épül. nincs is benne sem hyperz2, sem semmi új cucc, semmi, ami a 8500ban új. a HWSWn jó megfogalmazást találtak: Raedon ULTRA. bár szerintem ha nem 2 pipeline lenne, haenm 3, és 3 MTU helyett csak 2, akkor jobban jönnének ki... na mind1. várjuk a szeptember végén esedékes első igazi teszteket::)