Ti mit tesztek a pattanások ellen?
  • mrall
    sziasztok!

első: A rendszertelen nemi élet dolog nagy baromság! Azt csak a régi nagy öregek találták ki mivel annó a fiúk ugyanúgy pattanásosok voltak és ez álltalában 18-19 éves korban eltűnik, és annó az első szexuális kapcsolata a fiataloknak 18éves kor körül történt meg , ezálltal arra gondoltak hogy huhh biztos a szextől van hogy eltűnik a pattanás pedíg nem csak pont egybe estek a dolgok! (Ha a sex segítegítene akkor az én arcomnak babapopsi minőségűnek kellene lennie de sajna nem!

második:A Roa! Hát én szedtem 1 évíg minden nagyon fasza volt kb 8hónapíg utána! erre most megint tiszta ragya vagyok!22 évesen már kicsit idegesít a dolog! Gondolkozom hogy újra roázzak de a májamat nem akarom lepuffantani!+az a napi 2-3 sör is kiesne mivel a roára inni nem lehet! vagyis nem ajánlott! De lehet ismét roa lesz havonta vérvétellel!

ÉLesztőzni kezdtem én is most el de egyenlőre semmi! Tudja a ..... hogy mi lenne jó!

Halahol nem csinálnak komplett bőrátültetést? :D Meg azt sem értem hogy a mai orvosi képességek mellett nem tudnál megállípítani hogy mitől vannak a pöttyök! bemennénk 1 vizsgálatra és az kimutatná hogy mi segítene! Őssejt az már van de segítség a pattanásokra nincs? hmmm...