2144
Ti mit tesztek a pattanások ellen?
-
a zsírkereskedő #463 a pszichéd kívánja a csokikát nem a tested...
a táplálék milyen tünetet okoz?
elhízás ha nem tudsz normálisan enni-kb ennyiben ki is merül a dolog
de tényleg nem ezen kell vitatkozni
sok megoldás van ki kell választani a számodra tetszőt -
good charlotte #462 ebben nem érdemes vitatkozni én azt mondom. Ez személyiség függő én mondjuk kibírom a mellékhatásait és eltűröm de ti pl a kajás megoldást választottátok de egyébként nem mindig a táplálkozás a ludas:D szóval mindenki döntse el maga hogyan akar megszabadulni tőle én csak mondtam egy verziót nem azt mondtam hogy kötelező ezt szedni :D de lehet hogy jó a kajás verziótok de az viszont más tüneteket okozhat mert nem ehetsz olyan kaját amit pl a szervezeted kíván ez pszhiés dolog de midn1 ezt hagyjuk :D és ettől más tünetek is előjöhetnek na mind1 inkább ne vitatkozzunk ezen -
a zsírkereskedő #461 na végre valaki rájött
nem mindíg a gyógyszer a negoldás...
ha természetes anyagokat viszel be nem lesz allergiás reakció mrt nincs testidegen anyag
a gyógyszer ellenben csak tüneteket szűntet meg nem a problémát -
#460 Én is egyszer voltam bőrdokinál, nekem is ezt ajánlotta, de amikor elkezdte sorolni a mellékhatásait, akkor azt mondtam, hogy ennyit nem ér az egész.
Most pár évvel később maguktól elmúltak a pattanások.
A táplálkozáshoz tényleg sok köze van. Sok cukor bevitele esetén jönnek ki szerintem. Az ilyen édes szmötyiktől, mint a kóla, vagy sprite, meg hasonlók, vagy sok csoki, édesség. -
good charlotte #459 sziasztok megtaláltam bőrgondjaink elnyelőét a neve Roaccuttan egy nagyon hatásos gyógyszer bőrdokim ajánlotta és hihetetlen jó leszárítja a pattanásokat és a hajzsírosodást is megszünteti sok ismerősömnek bevállt sztem próbáljátok ki 5 hónapig tart a kúra és 5 hónap utánn már semmi nem lesz én most a 2. hónapba vagyok és szépen javult az arcom szal ajánlom nektek olcsó és hatékony :D de minden féle képpen bőrdokitól kell kérnetek a gyógyszert mert ez korhoz, súlyhoz, magassághoz van mérve. Remélem nektek is segít sok sikert ja és még valami emellett mindent ehetsz :D -
a zsírkereskedő #458 na megvan a megoldás
nekem sikerült gyógyszerek nélkül leküzdeni az egész szarságot
semmi tabletta kenceficebumbum
olvastam egy cikket amit szivesen beszúrnék de baromira elfelejtettem hol olvastam és nem találom de megpróbálom leírni
a dolog lényege a táplálkozás
azon belül is a magas glikémiás indexű szénhidrátok kontra alacsony glikémiás indexűek
a lényeg h az alacsony glikémiás indexű szénhidrátok lassan és folyamatosan biztosítják az energiát ,míga amagas indexűek hirtelen nagy energiát biztosítanak és ez nagy mértékben befolyásolja az inzulin szintjét az embereknek
a cikk szerint ez befolyásolja a bőr minőségét is
nekem mondjuk könnyű dolgom van viszonylag mert mint testépítő, eleve alacsony glikémiás indexű szénhidrátokra kell építenem
amióta nem eszek kenyeret meg sütiket stb azóta látványosan javult a bőröm minősége
fontos még megemlíteni a víz szerepét is mint méregtelenítő
nekem bevált és még izmosodok is:D
majd még írok a dologról meg kajatippeket ha bárkit is érdekel -
#457 Hi van köze a nemiélthez börgyógyász doki mondta, de azért ha vki hajlamos pattanásonak lenni akkor azért a napi 10 menttől sem lesz baba arca, mostani bördokim egy külső kenöcsöt írt fel gondoltam áhhh semmit se fog segíteni a külső kezelés tévedtem este kenegetem az arcom és nem tökély de jó ha 2-3 naponta kijön egy uj pati ami nem is vészes szerintem ha érdekel a neve majd leírom fejből nem akarok hülyeséget írni -
#456 Valaki nem próbálta mégezt?
Proactive Solution - a tv-ben éjjel nappal ezt hírdetik.... -
#455 Szerintem van összefüggés a nemi élet és a pattanások közt.
Meg azt vettem észre, hogy mióta nem eszem csokit nem jönnek ki a pattanások.. fura. -
#454 sziasztok!
első: A rendszertelen nemi élet dolog nagy baromság! Azt csak a régi nagy öregek találták ki mivel annó a fiúk ugyanúgy pattanásosok voltak és ez álltalában 18-19 éves korban eltűnik, és annó az első szexuális kapcsolata a fiataloknak 18éves kor körül történt meg , ezálltal arra gondoltak hogy huhh biztos a szextől van hogy eltűnik a pattanás pedíg nem csak pont egybe estek a dolgok! (Ha a sex segítegítene akkor az én arcomnak babapopsi minőségűnek kellene lennie de sajna nem!
második:A Roa! Hát én szedtem 1 évíg minden nagyon fasza volt kb 8hónapíg utána! erre most megint tiszta ragya vagyok!22 évesen már kicsit idegesít a dolog! Gondolkozom hogy újra roázzak de a májamat nem akarom lepuffantani!+az a napi 2-3 sör is kiesne mivel a roára inni nem lehet! vagyis nem ajánlott! De lehet ismét roa lesz havonta vérvétellel!
ÉLesztőzni kezdtem én is most el de egyenlőre semmi! Tudja a ..... hogy mi lenne jó!
Halahol nem csinálnak komplett bőrátültetést? :D Meg azt sem értem hogy a mai orvosi képességek mellett nem tudnál megállípítani hogy mitől vannak a pöttyök! bemennénk 1 vizsgálatra és az kimutatná hogy mi segítene! Őssejt az már van de segítség a pattanásokra nincs? hmmm... -
#453 Mióta barátnőm van elmúltak a pattanások.
...Másrészt nem is vagyok olyan büdös, mert elkezdtem mosakodni, és fürdeni. :D:D:D -
#452 Jah és a rendszertelen nemiéletet pont a pattanások okozzák:D ördögi kör ez:D -
#451 hát őő érdeklődni szeretnék hogy vki próbálta-e már a gyümölcs savas hámlasztást és ha igen akkor mien eredménnyel mert én annó hülye fejjel nem törödtem a bőrőmmel és most jócskán maradtak vissza hegek és szeretném őket halványítani mert bördokim szerint eltünni már nem fognak de azért jócskán javítható a helyzet... -
moralosan #450 Nekem sok pattanásos haverom van, ők is járnak mindenféle kezelésre.
Én szerencsés vagyok ebből a szempontból, nekem elég "tiszta" bőröm van, se pattanás, se semmi. -
Blur #449 5 éve? Azért az durva. Lehet hogy nem érzel sok mellékhatást, de az hogy a méjadat ezzel baromira leterheled az tutkó. Én 5 hónapig szedtem, gyökér orvos nem irta fel nagyobb dózisba, igy testsulyom kb 40-50 szeresét vettem be mindössze. Azt irják a nagyokosak, hogy átlagban a testuly 120 szorosa bevitele után végleg megszunnek a bajok. De ez csak átlag, valakinek több kellhet. Én 5 hónap után úgy 70% osra "gyógyultam" meg, de nem túl szé pa bőröm baromira idegesit. Aki nem sziv bőrproblémákkal, az nem tudja milyen is pattanásokkal élni. Mennyi mindenben hátráltat, fogalma sincs róla. Kevés haverom, aki tud róla ,hogy mennyire rosszul élem midnezt meg, azok se tudják felfogni. Hihetetlen, és a legrosszabb az benne, hogy nincs semmi biztositék arra, hogy hamarosan el fog mulni.
Az olyanok, akik meg egy-egy krém vagy kozmetikus segitségével meg tudnak tőle válni, azoknak nem lehet túl komoly a problémájuk...
Én most teljes méregtelenitéssel, bélfürdővel stb szeretnék célt elérni..
-
Bandit20 #448 Nem hiszem, akkor nem szedném már 5 éve a roat:-) -
#447 A pattanások oka a rendszertelen nemi élet!!! -
Bandit20 #446 Ciao én 5. ÉVE szedem a roat szinte szünet nélkül. Az ég világon semmi bajom tőle, de egyszerűen az arcom nem olvasta azt a részt hogy VÉGLEG eltűnnek a pattanások. Eleinte két nagy dózisú kúra, 3 éve szintentartás. Teljesen megszokta a szervezetem, nem száradok tőle, pattanásaim nagyon elvétve, napozni tudok. Nyugodtan vágjatok bele, csak ne essetek alatta teherbe, főleg a fiúk:-) Szerencsésebb esetekben csodákat művel, és örökre. -
csenor #445 Én Roacuttant szedek már fél éve!Nekam bevált!Habár rengeteg mellékhatása van,de ezek különböző krémekkel orvosolható!Nem egy olcso dolog amikor havonta 2000-ert irjak fel+a gyogyszer kirva 2000+havonta egy krem elmegy az arcomra 3000-ert!DE szerintem megéri!:) -
#444 Ha valakinek van olyan képe, ami a témában megnevezett probléma miatt nem túl esztétikus, esetleg rendkivűli méreteket ölt, akkor az küldjön egy fotót és megcsinálom neki (de csak 1-et):
Egy kis referencia:
http://piirash.uw.hu/retus/patik.html
[vidd az egeret a kép fölé] -
#443 lehet csak a stressz tette:D -
#442 Én a teszkóban loptam 1 krémet. 1500 ft lett volna. Igaz csak 1 hétig tartott. De talán ez volt az első ami hatott .. -
#441 NEm szabad őket gyötörni. Zsebkendővel egy nyomásra kitolod a közepét mikor megért és kész:) Nincs vele több gond.. 1-2 nap és elmúlik. -
#440 én most voltam kozmetikusnál kinyomkodták a pattanásokat és minden mást ami még volt az arcomban, általában 4-5 havonta szoktam járni, sztem fél-1 óra szenvedést megér az egész. -
LeePí17 #439 nállam az se jött be..de eddig megettem 3-4 nagyzacsi szotyit 1 film alatt...
de le kellett szokni róla. mert növényi olajat tartalmaz..és "nállam"..ez hozta elő a pattanásokat...
DE azt hallottam h nem szabad őket nyomkodni...mert más felületre is jut az anyagból...utánna meg ott lesz... -
#438 Hát amit javasolni tudok az egyfajta életrendi változás:) Egyik ne bagózz ha bagózól szokj le ha nem akkor mind1:) a másik dolog kevés disznózsírt tartalazó kaját egyél vagy olajosat (ugye sült krumpli meg olajos hal meg szalonna kolbász "jó minőségű" McDonalds meg burgerKing menük) és a paprikás ételeket keüld el. Ezek mind irritálják a bőrt tejfölös gombás ételek esetleg tejszínesek. Pubertás alatt meg pláne fokozottan igaz. A fokhagymás vöröshagymás kaja tisztítja a bőrt. és a friss gyümölcs is sokat segíthet. Kerüld az olyan ételt amitől úgy érzed hogy zsírosodik az arcod. -
LeePí17 #437 na..Good Charlotte...Hátást elértél már az aknesol-lal? -
#436 -
#435 nyomd ki oket, sneciek mind -.- -
good charlotte #434 azért megprobálom még1szer hátha most hat nagyon remélem mert unom hogy ilyen az arcom -
LeePí17 #433 nemtom..passz Nállam bejött..
-
good charlotte #432 én probáltam az Aknesol-t de nálam nem működött -
LeePí17 #431 Sziasztok! 1 B.Ú.É.K Mindenkinek.
A Pattanásokra Megoldás az AKNESOL nevű készítmény..
Patikákban Kaphatók..kb 700ft..
1 nap 2X kell használni..1 hét után javulást lehet észrevenni.
Nállam Bevált :) -
good charlotte #430 valaki nem tudna egy jó krémet ajánlani a patikra mert borzasztóan idegesítenek gondolom mindenki így van ezzel és nem találok egy rendes krémet avgy valamit ami eltűntetné őket -
#429 Helló!!
Nekem is van egy-két pattanásom, néha-néha.
Nekem azt mondták havernőim, hogy vmi házikészítésű(állítólag igen egyszerű) cuccossal könnyedén el lehet tüntetni őket(minden mellékhatás nélkül)!
Na most csak az az egy baj van, hogy ezt ők is hallották és(hihetetlen) nem tudják a receptet(hogy mik vannak, pff..).
Tipp: Használj símaszkot, vagy lángszórót(hidjétek el, ezt csak elkeseredettségemben írtam)!!!!
Ha valaki ilyen infót kapna, akkor addig ne nyugodjon, míg meg nem tudja a receptet, majd írja le azt ide!!!
Üdv: Odie -
Blur #428 ja és szerintem ha a Roa ne mvált be, akkor az élesztő nagyon kevés lesz. Teljes életmódváltozásra van szükség, és több éves kúrálásra. A hazipatika.hu forumán elég sok info van, nézd meg ha gondolod.
-
Blur #427 PGA:
Én ugyan még nem szedtem, de valóban, vannak olyanok akiknek visszajönnek a bajok. Ennek két oka lehet, vagy az hogy ilyen peches az ember, vagy az, hogy nem szedte be a megfelelő mennyiséget. Nem tudom ,hogy te mennyit szedtél be, de a roát nem addig kell szedni amig el nem mulnak a pattanások, hanem a testsuly x 120 szoros adagot kell beszedni. Ez kb 6-7 hónap ha megfelelő mennyiséget ir fel a doki, nem pedig 10-20 mg os adagga lszurja ki a szemed. A pattanások általában 2-3 hónap alatt teljesen megszunnek, de tovább kel szedni a roát. Ugy hallottam, hogy elég sok a bráner doki aki nem igy szedeti a gyogyszert.
De sok embernél előfordult hogy beszedte a normális adagot, mégisvisszajöttek pattanások, sőt vkinek második kura után is ez volt a helyzet.
-
dieselG #426 elismerésem.. de mondok jobbat:
aug közepén volt egy apró pattanás az államon (amugy évek óta ok a pofám), kinyomtam, utána reggel arra ébredtem hogy kegyetlenül zsibbad az állam.. na majd elmúlik.. estére már beszélni is alig birtam. Éjjel rosszul lettem, össze is estem (1nap alatt 5 szem fájdalomcsillapitótól lehetséges-e? szemét gyógyszerlobbi).. Reggelre pokolian fájt az arcom meg rettenetesen feldagadt az állam és az arcom bal éle, jól van, rohanás kórházba.. kisebb műtét, felvágták az államat, mert már tályog volt benne pff.. a többit elképzelhetitek. 1 hét után már rendbejöttem teljesen, de életem végéig viselhetem a kis vágásfoltot az államon. Szóval vigyázzatok a bacikkal!! -
PGA #425 Mindenki isteníti azt a tetves roacuttant pedig a világ legszarabb dolga.
Én egy 1éve hagytam abba a szedését (tehát még télen). mert már elmult minden szar a fejemről. Tökre örültem hogy akkor most már ennyi (15voltam). Az orvos is azt mondta hogy garantáltan nem jönnek elö. Mit ad isten most talán rosszabbul nézek ki mint azelőtt, szoval ennyit arrol a sz*rrol. Az egészen a bőrgyógyász gazdagszik meg. Ja és olyan mellékhatásai vannak hogy ha az embernak barátnője van, igen csak kinosak az együt létek. száraz ajak, ami szereintem gusztustalanul néz ki, ja és a kézfejek is száradnak ami meg olyan hatást ad mintha az ember excénás(-nem tudom hogy irják) volna.
szóval nem tud valaki valami normális gyógymódot? Pl az élesztőnek milyen hatása van?
-
#424 HI There!
Ha a Roaccuttan érdekel valakit írjon erre a Fórumra!
Vagy a Bioptron gyógycentrum BP. VI Nagymező u. 6. látogasson el oda
CSAK AKKOR HA MÁR TUDJA HOGY SZEDNI IS AKARJA!!!
Ugyanis 6000 HUF a regisztrációs díj és a kontroll 3000 HUF
a gyógyszer 3 db. doboz 10 mg. -os kb 1500 HUF.