Ti mit tesztek a pattanások ellen?
-
bounty88 #1964 na, a helyzet a következő. a homlokomon egymás mellett sorakoznak a pattanások. sehol másutt nincs pattanás a homlokomon, CSAK EGY ADOTT TERÜLETEN!!!!
mindig az van, hogy egymáshoz közel van 3 ÉRETT pattanás...óvatosan kinyomom őket, szinte nem is kell erőlködnöm, ahogy megnyomom, ki is fakad...majd szépen letonizálom, de másnap már megint van 3 újabb majdnem ugyanott...tehát ott a 3 kis barna, előző napi pötty, vagyis a varrat...és mivel picikék, ezért gyanítom, hogy jól nyomtam ki a pattanást, mert nem nyúztam meg a bőrt....de amellett már ott van rögtön 3 újabb....
MIÉRT???
mit csinálok rosszul?
ugye volt már erről szó, hogyha nem érett pattanást nyom ki az ember, vagy nagyon meggyötri, akkor "továbbterjedhet" - nade én ÉRETT pattikat nyomtam ki ÓVATOSAN - akkor meg miért?
hol rontom el? azt azért mégsem csinálhatom, hogy nem nyúlok hozzá, mert nem is az hogy idegesít, de nem szép 3 megérett pattanás, ami nagyon lassan vagy le sem szárad magától...
Lehet kinyomás előtt gőzölnöm kéne? nem tudom..valami olyan tanács kéne tőletek, hogy hogyan csináljam, hogy "ne terjedjen el máshova..."
nem is értem:(