Ti mit tesztek a pattanások ellen?
  • red13
    bounty88: azok a duzzadt pattanások amit leírtál, az talán a acne vulgaris. Bár ez már eléggé dura, sztem vagy a nodus(ez ilyen nagyobb gyulladt csomó) vagy pedig a pustula(ez pedig nagy, de gennyes).

Egyébként nekem is ilyen rohadék pattanások jöttek ki, mint amit leírtál. Mindent kipróbáltam közel 5 év alatt. És rengeteg pénz elment. Ilyen olyan vizsgálat, tabletta, teák, kenőcsök. Amit a gyógyszertár feltud kínálni én azt mind kipróbáltam szinte, ugyanez vonatkozik a gyógynövényes, herbáriás tökömtudja mire. Kozmetikus, lúgosítás, méregtelenítés, az kajálás megreformálása. Napozás, szolárium. Amit eltudsz képzelni. Majd elegem lett és felírattam a roát. Első 3-4 hónapban szidtam a kurva eget, hogy nem használ, majd hirtelen mind eltűnt. Azóta se nagyon jön, ha mégis akkor ezek a nagyon aprók amik kb. egy nap alatt elmúlik. Mint minden más embernek. Orromra úgy ahogy visszajöttek a mitiszerek, de ott is szinte mindenki másnak van. Amit talán negatívumként tudnék mondani az a arcbőröm zsírossága. Visszaállt olyanra mint a gyógyszer beszedése előtt volt. Bár ha jól bele gondolok, annyira azért már nem zsíros. Én ha 100szor élnék és 100szor pattanásos lennék, 100szor felíratnám a roát.