Ti mit tesztek a pattanások ellen?
-
Vendettahc #1654 Sziasztok. 17 éves srác vagyok. Már olyan 14 éves korom óta gondok voltak az arcommal. Mind a mai napig vannak is sajnos. A homlokom, a halántékon, a szám körül, és az orrom is néha pattanásos, mitesszeres. A vicc az, hogy az arcom két oldala teljesen hibátln, gyönyörű, ezen a kozmetikusom és a doki is csodálkozott. Rendszerességgel járok kozmetikushoz, 1 hétig jó is, teljesen hibátlan az arcom, azonban a fent említett idő után ismét ugyanolyan szétbombázott. A létező összes kenőcsöt kipróbáltam már, a Dalacin T-től kezdve, az izotrexin gélen át az Aloe Vera cuccokig mindent. De tavaly amikor utoljára voltam az sztk-s bőrdoki (80éves némber, a gerincemmel volt elfoglalva, nem pedig amivel kellett volna) nem engedte akkor még a belsőségi gyógyszert. Így lehet hogy az segíthet ? Most már mindegy is, két hét múlva megyek maszekhoz. Az lenne a kérdésem hogy szerintetek ha a doki felír nekem Sotretet, vagy egyéb kemény gyógyszert elmúlhat az arcomról a cucc ? Rengeteget olvastam a gyógyszerről, mellékhatásairól, és tapasztalatokról. Sok helyen Csodatevőnek hívják, máshol a mellékhatások miatt hordják le. Engem most már nem érdekel, inkább megveszem drága pénzért, ezt a szert ( mert ugye nem 5 forint), szenvedek egy keveset a melléhatásokkal ha úgy van, de jöjjön rendbe már az arcom. Barátaim szerint nem kéne vele foglalkoznom, mert nem vészes a helyzet annyira, de mégis, az önértékelésemnél rendkívül lehúz a tudat, hogy milyen az arcom. A szerencse az hogy nem mérges nagy állatok jönnek általában elő, hanem kisebb, visszafogottabbak, de zavar nagyon. A hegekről meg ne is beszéljük.
Köszönöm előre is a tanácsokat.