Pattanás(ok)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én Sotretet szedek de lényegében ugyan az mint a Roa.
én napi 2x20 mg -ot szedek tehát 40mg-ot.
ha az orvos nem irt fel nagy dózist akkor valszeg nem is kell nagy neked.
magad ne döntsd el mert súlyos májproblémák jelentkezhetnek
A pattanás viszont tényleg jó üzlet, ettõl függetlenül nincs csodagyógyszer, ha valami valakinek bevált, másnak lehet roszabb lesz tõle, hatalmas az egyéni szórás, a legtöbb szer specifukus.
.
Amugy fél éve ettem utoljara chipset de elozo heten megkinaltak és ettem belole másnap reggelre lettek pattansok nem hulyeség a kajlas odak ell figyelni 😊 Üdv
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
techgarazs.com ingyendomain.tk BME
Szerintem igenis van köze a kajához,hiába nincs tudományosan leigazolva,sztem sokan tapasztaltuk már hogy mégis lehet benne valami.
"Azzá válsz amit megeszel"Ha sok szart eszel akkor az a sok szar nem távozik belõled teljesen a nagy illetve kis dolgokkal,és aki hajlamos erre az kipattogzik.
a nevét miért nem irtad le ?😞
Én mondjuk könnyen beszélek összesen van 3db pattanásom de a nõvéremnek nagyon sok volt kapott egy ilyen cuccot este felkeni azt kész. És az se mindegy milyen bõrgyógyászhoz mész.
Visszatértem. Marhára idegesítettek a piros foltok ezért beruháztam egy szuper gépre, s láss csodát.... A foltok napról-napra halványabbak, pedig csak 2 napja használom. Krémet, hatóanyagokat is lehet vele használni, mélyebbre juttatja a bõrben.
http://www.vivamed.hu/gybar380.htm
Ma 6 hónapja eszem a gyógszert (5900mg), egyátalán nem jön már elõ új pattanás. A bõröm sima, már csak kicsit foltos.
GIGABYTE EP45-DS3|CORE2 Q6600|CHIEFTEC CFT-750-14CS 750W|THERMALTAKE VI1000BNS M9|Asus 9600 GT|2X2 GB DDR3 KINGSTON|Samsung 32LH4000|LOGITECH X-540|XBOX360 Premium pack| Samsung 40b650
ugyanis a Sotret gyógyszer még a befejezése után 1-22 hónapig is a szervezetetben marad, csak utána ürül ki teljesen
no mindegy, így hát belevágtam egy elég kockázatos dologba. miszerint már 2 hete nem használtam zinerytet, normálisan étkezem, fehérjét is, és lás csodát az arcom 2 hete mérgespatti mentes. MI ERRE A MAGYARÁZAT?
én ma kezdtem el a sotretet.
már jelentkezik is a szájszárazság egy picit szal hat már elvileg 😄 ennek örülök.
remélem nem lesz komolyabb mellékhatása mert akkor abbahagyom .
bõrgyógyászarta elmentem , vérvizsgálat, felirta, megvettem (3900ft) de 2 dobozt kaptam amibe 30-30 db van. doki mondta hogy reggel 1 meg este 1 , így 30 napig elég a 2doboz.
várom az észrevételeket még aki most kezdi/vagy most kezdte el nemrég, hogy mire számíthatok.
köszi
a roa vagyis sotret pedig havi 2 e ft körül van 😊
GIGABYTE EP45-DS3|CORE2 Q6600|CHIEFTEC CFT-750-14CS 750W|THERMALTAKE VI1000BNS M9|Asus 9600 GT|2X2 GB DDR3 KINGSTON|Samsung 32LH4000|LOGITECH X-540|XBOX360 Premium pack| Samsung 40b650
Megpróbálom elkérni én is ezt a roát,vagy sotretet tõle,ha ilyen sokan bíznak benne,remélem ad majd.Igazság szerint nemcsak szeretnék jobban kinézni,de szt a szar PS-t is szeretné,m abbahagyni,mert 8-9e ft havonta.
Kösz a segítséget!
kb. 40 napja szedek napi 20 mg- ot. feb végén megyek vissza a dokihoz, azt mondta legutóbb, hogy lehet nem is kell tovább szednem. Hááát én azért szeretném, mert nem akarom hogy 1hónap után visszajöjjenek a kis adag miatt...
amúgy pozitív tapasztalat hogy a nõvérke valami ku*va jól néz ki 😄
meg hogy gyakorlatilag roa segít. 😊
Egyébként már 23 éves vagyok,ilyen öregen nem szokott már csökkenni az arcbõr zsírosodása?
viszont kipirosodás ellen kipróbálnám
Egyszóval jócucc,végre valami ami megéri az árát/szerintem.
* Intenzíven hidratálja az isotretinoin tartalmú kezelések következtében kiszáradt és érzékennyé vált zsíros bõrt
* Pótolja a hiányzó lipideket
* Csökkenti az irritációt és a kipirosodást
4000ft.De csodákra képes,kurvajó cucc,el se hiszem hogy valami használ és megéri az árát.
Jó lenne valami megoldás...
a hegekkel mit lehet kezdeni?
esténként (és néha napközbe ha tutira nem meek sehova) bekenem neogranormonnal, ami hát részben segít, de nem teljesen
amugy is elég fehér bõrû vagyok, szóval elég rendesen foltozódom 😊
én már nem küszködök hasonló problémákkal de ha sok ilyen okosságot zabálok nekem is elõjön 1-2 nagyobb darab :S 😄
A kivétel erősíti a szabályt, kivéve ha nem
Mindenki megkérdezi: Beteg vagy?
<#conf>#conf><#nemtudom>#nemtudom>
.
Hajzsírosságra ha szednéd õrült lennél.Túl sok mellékhatás nem ér annyit hogy ne legyen zsíros a hajad ráadásul nem is biztos hogy kis dózisnál hatna ahogyan te képzelnéd.
lehet hogy már használod akkor elnézést, de ha nem akkor tehetsz egy próbát, megéri és a zsebed sem húzza ki az a 300 forint.
Unguentum Hydrophil Nonionic, amúgy Naturlandos, gyógyszertárba vagy eredeti dobozba adják, vagy ilyen kimérõs kis fehér kenõcsdobozban. Ezzel tusoláskor vizes arcodat bekened, rajtahagyod két percig és leöblíted, olyan puha lesz mint a baba bõre. Ha nagyon vészesen száradsz akkor tudok más megoldást is, ami a pirosodást is megoldja, de rednek igaza van, egy idõ után hozzászokik a szervezet az isotretinoinhoz, és nem fog száradni a bõröd annyira
.
régen szedtem patikra de már úgy ahogy elmúltak viszont elég trágyán van beálva ez a zsírzó bigyóm mert pl zuhany után tökre kiszáradok mint egy szivacs utána meg 1-2 óra és ezerrel elkezdek zsírosodni :S
mondjuk csak a fejem a kezem az tök száraz... gondolom a testem nagyiparba mindenhova küldené de olyan mintha elakadna a fejemnél...:S
vagy most irtó nagy baromságot mondtam?
amúgy csak a hajam zavar estére már kenyeret lehet rajta kenni... de kajakra durva :S
Érdekes, hogy nekem a kézfejem is kurvára száradt, meg is jelentek azok a piros foltok amik a durva szárazság miatt jönnek ki, meg az arcom is az volt. Most meg semmi. Lehet megszoktam a 40mg adagot.
Arcmossást mien gyakran és mivel oldod meg?Milyen hidratáló krémet használsz és milyen gyakran?
a roával nehéz összehasonlítani hiszen ahogy olvastam kb semmi közük egymáshoz, max annyi , h mindekettõ gátolja a baktériumok szaporodását.
a roának kb 2,5 a4-es oldalnyi a tájékoztatója, amibõl 2 oldal a mellékhatásokat sorolja.ennél tényleg minden elõfordulhat, hajhullás is.nem egyszerû gyógyszer , kezdek tartani tõle...
de zinerytnél nem írták meg a hajhullást sem.