Ti mit tesztek a pattanások ellen?
  • red13
    Na egy kis helyzet jelentés. Gyulladt pattanás már nem jön ki és remélem nem is fog. A fekete mitiszerek nagy része eltűnt, néha találok 1-2őt az arcomon, de azt nagyon könnyű kinyomni és rendszerint el is múlik másnapra a helye. Arcomat inkább nem kenem semmivel, hagy száradjon, legalább így még inkább kevesebb pattanás jön :D

Ami rohadtul idegesít az hogy vannak ezek a zárt mitiszerek az arcomon. Ha nem tudjátok mik ezek linkelek egy képet. Annyi a külömbség, hogy nekem nem ilyen sok van. Van a számnál még úgy 4 db, bal oldalt kettő és a homlokomon van úgy 10 db. Csak nagyon közelről lehet őket látni, tehát ha megyek az utcán vagy csak simán a tükörbe nézek nem látni. Viszont ezek begyulladnak. Ma is bal oldalt és a két szemem között begyulladt. Ez hasonló mint amikor ezek a nagy gyulladt szarok jönnek, csak ezt könnyű kinyomni, meg kisebb.

Szombaton lesz 3 hónapja hogy elkezdtem. Azt hittem hogy ilyenkorra már full tiszta lesz az arcom. Na de nem sírok. De akárhogy is számolok ha legközelebb 60mg-ot szedek még van hátra 3 hónapom. Ha ismét 40, akkor még több. Hogy ez alatt javulni fog-e? Hát kurv@ra remélem :D Amúgy annyira nem szenvedek tőle mint gondoltam.