Ti mit tesztek a pattanások ellen?
  • benkoszabi
    na de itt nem feltétlen erről van szó, hanem arról, hogy az arcom a zynerit miatt tiszta, vagy a fehérjék miatt....ezt akarom kideríteni, mert már unom minden este bekenni magam, a párnámra is ráragad, tök szar....én a fehérjére szavazok..hogy miért? mert a mérges gyulladt pattanások belső problémára utalnak..a znyerit pedig csak a bőr felső rétegén hat...mert hiába van benne antibiotikum, az csak a bőrbe szívódik fel, az nem jut el a szervezetembe....ezért msot kirpóbálom azt (miután megettem a mikulásról megmaradt csokijaim:):) hogy nem használok zinerytet, és nem eszem fehérjét...ha nincs patti, akkor a fehérje volt az oka, ha van akkor más a progléma....majd ezt követően azt próbálom ki, hogy eszem fehérjét, nem használok zyneritet..ha előjön, a fehérje az oka, ha nem akkor más a baj...

igazából az is a fehérje mellett szól, hogy rengeteg oylan étellel találkoztam, amire ez volt írva: allergiát kiváltó anyagot tartalmaz, tejet, tejszínt. szóját....namármost nagy a valószínűsége hogy ezek közül vagy vmire allergiás....bár lehet egyszerűbb lenne egy allergiavizsgálat, csak ne mtudom van-e oylan megbizható, mint az ahogy magamat vizsgálom....