Ti mit tesztek a pattanások ellen?
-
Trandoshi #1292 A vitaminokkal kapcsolatban a saját tapasztalatom: Idén február végén kezdtem el szedni a Dr. Lenkei féle alap vitamint. Akkoriban szinte egyáltalán nem voltak pattanásaim, még hatott a Duac gél (amire aztán immunis lettem). A vitamin szedése után kb. egy hónappal nagyon durván kezdtem kipattogni. Ilyen mértékben talán még soha! Ekkor a bőrgyógyász azt mondta, hogy a B vitamintól kijöhetnek! Ezt most is megemlítettem a másik bőrgyógyásznak, aki szintén egyetértett ezzel. Ezt az észrevételemet megírtam Dr. Lenkeinek is, aki egy sablon levéllel válaszolt, aminek az volt a lényege, hogy amikor kezd kialakulni a vitaminoktól az egyensúly a szervezetedben, akkor előjöhetnek félig kezelt, lappangó betegségek. Amik aztán az egyensúly teljes beálltakor elvileg el is múlnak. De én nem mertem folytatni, mert mint írtam brutális pattanásokat idézett elő. De a nagy kérdés, hogy tényleg a vitamintól jöttek ki? Vagy csak véletlen egybeesés? Ezt ha valaki meg tudná mondani... Most az isotretinoin mellett nem szedhetném amúgy sem, de utána lehet hogy meg kéne próbálnom újból? Old Stager? Vélemény?