Ti mit tesztek a pattanások ellen?
-
Old Stager #1288 Helló Fiúk!
Én már jóval idősebb vagyok, sok problémát okoztak a pattanások régebben, nagyon nehezen szabadultam meg az aknétől
A roaccutan hatásos, de sok a mellékhatása (vérkép romlás, májfunkció zavar, depresszió, stb.). Az antibiotikumokkal ugyanez a helyzet, inkább csak tüneti kezelésre és rövid ideig jók, emellett veszélyesek!
Az orvosok egyébként a gyógyszerek felírásában érdekeltek...Hosszas kutatás után tapasztaltam ki gyakorlatilag egy ártalmatlan módszert, ez pedig a nagy dózisú B5 vitamin (pantoténsav) (napi 500-1000 mg), ezt lehet és kell is folyamatosan szedni (interneten is megrendelhető), kezdetben és makacs esetben célszerű rövidebb idejű A-vitamin kúrával kombinálni(pl. Bioextra-A, 50000 NE), egy hónapig napi 1 tabletta, majd legalább 1 hónap szünet. Az A-vitamint nem szabad sokáig szedni, mert zsírban oldódó és felhalmozódhat a májban, de jóval ártalmatlanabb, mint a Roa...Egyébként nem vagyok orvos, de tudok angolul, a neten sok valós információ jelenik meg angolul, amit itthon elhallgatnak. Pl. a C-vitamint is lehet nagy dózisban szedni (napi 1000 mg), télen különösen hasznos, a bőrnek is jót tesz. Örülnék, ha valakinek (és minél több kínlódó embernek) segíthetnék a tapasztalataimmal!
Levélben is fordulhattok hozzám, további részletekért, vagy személyre szabott tanácsért!