Ti mit tesztek a pattanások ellen?
  • Trandoshi
    Ha a tejtermékek okoznák, akkor nekem nem lenne egy sem! :-) Tejet egyáltalán nem iszom, mondjuk más egyéb formában azért ritkán bekerül a szervezetembe. Ma elmentem egy újabb bőrgyógyászhoz. Előadtam az eddigieket, és azt mondta, hogy nem kell egy full roa kúrát lenyomnom, csak egy emlékeztető jellegűt. Felírt két hónapra való adagot a Sotret kapszulából. Ebben is isotretinoin van, mint a roában. Napi 20 mg- ot tolok. Ha egy hónap múlva nem reagálok rá, akkor növeli az adagot. Írt még Isotrexin krémet, ez is isotretinoin tartalmú cucc. Meg valami tonikszerű kamillás löttyöt, amit a gyógyszertárban kevertek. Van benne alkohol is, kissé szárítja a bőröm, de legalább jó kamilla illatú. Ez az utolsó esélyem. Ha ez sem nyújt hosszú távú megoldást, akkor én is kivizsgáltatom magam, hátha nekem is "takony" van az arcüregemben... Ja és azt mondja a doki, hogy a koromnál fogva úgyis csökkenni fog a pattanásokra való hajlamom. 24 vagyok, nem nyugtatott meg. Láttam én már harminc egypár éves embert, aki sokkal durvábban pattanásos volt mint én valaha is! :-(