Ti mit tesztek a pattanások ellen?
-
red13 #1268 Csak rá tudok cáfolni. Voltak nekem ilyen "kipróbálások", hogy na akkor 1-2 hétig nem eszek tejterméket, húst akármit, hátha ezek okozzák. Aztán ugye jött az a időszak amikor szinte semmit nem ettem csak a sok zöldség, gyümölcs, magvak stb dolgokat. Ekkor volt az hogy 15 kilót lefogytam. Semmi haszna nem volt.Mérégtelenítés, béltisztítás meg pont arra jó amit a cikkben leírnak. Én normogast béltisztítót szedtem, ami elvileg nagyon jó, de az arcomon semmi javulás nem volt észrevehető. És ezeket a dolgokat nem 1-2 hónapig csináltam, hanem másfél évig.
Hogy a cikkre is válaszoljak, az a része igazak valamilyen szinte, ami nem az arca vonatkozik. De hogy ezek miatt jöjjenek ki a pattanások...
Most vegyünk egy normál embert. Egy normál ember ugye minden szart megeszik :D hamburger, zsíros kaja, rengeteg édesség, csoki, sok tejtermék stb. A nagy részük még csak nem is hallott a méregtelenítésről és az ehhez hasonló dolgokról, pattanásokról meg méginkább :) Szóval akkor nemigazán értem, hogy mi van. Nagyon sok ismerősöm össze zabál mindent, iszik, cigizik és baba arca van. Lemerném fogadni, hogy akik szembe jönnek az utcán és ilyen arcuk van azok sem teljesen biok. Oké lehet öröklött tényező, hogy valakinek gyengébb a szervezete... na mindegy.
"Akinek pedig jól működik az emésztése, az az arcán is látható, bőre fiatalabbnak tűnik."
Na persze.
Ezek az én véleményeim. Attól lehet hogy másnak használnak ezek a dolgok, de nekem egyáltalán nem használt semmilyen egészséges kaja, méregtelenítés stb. Még ha saját szememmel látnám is, ha valakinek ez miatt jött rendbe az arca akkor sem hinném el.
Kezd idegesíteni ez a roa :D Most is elég szar az arcom. Bár aminek ki kell jönnie az úgyis kijön. Leginkább az orromon meg a szemem alatt látom a változást, mert nagyon szépen eltűntek a mitiszerek, meg a pólusaimat is alig látni. De a homlokam :D