Ti mit tesztek a pattanások ellen?
-
red13 #1086 Kutakodjál a net-en, hogy milyen vizsgálatokal lehet megtudni. Alergia vizsgálat az jó lenne. Nem csak neked nekem is :P De valami komolyabb alergia viszgálatra kéne elmenni ami mindenre kiterjed.
Ezt, hogy normálisan kajálsz ne egyből csináld. Lehetetlen. Már csak ha engem nézünk. Szép lassan kell csinálni. Én először nagynehezen lemondtam a cukros üdítőkről. Azt is úgy hogy minden nap csak 1-2 decit ittam, a többi szénsavas víz. Aztán elhagytam teljesen az üdítőket, ment a szénsavas víz. Aztán lassan felcseréletem szénsavasra. Mostanra már más meg sem tudnék inni. Ezzel együtt szép lassan a kajával is ezt csináltam. Ebéd az ment egy darabig a normális amit szoktam, a reggelire mentem rá hogy több gyümölcs legyen és kenyér. Este 7 után meg nem ettem. Lassan, de biztosan helyre állt minden.
Próbáld ki azt hogy egy darabig nem eszel semmilyen tejterméket, aztán meg semmi olyat amiben liszt van. Igaz ezt kurva nehéz mert mindkettő szinte mindenben van.
Nehéz dolog ez pattanás. Nekem is tegnap meg ma kijött két gyulladt, de szerencsére egyre kevesebb jön ki.