Ti mit tesztek a pattanások ellen?
  • predat000r
    Hát royalpredatorhoz hasonlóan ( még a nevünk is hasonlóXD ) énis csak megláttam ezt a fórumot éppen témakeresés közben.

Nem is volt olyan régen 3-4 éve amikor még énis küzdöttem a pattanások ellen.Tudom milyen szar érzés arra gondolni hogy a haverok 80%nak tök tiszta és szép az arca.
    Kentem magam mindennel próbáltam mindig szappannal arcot mosni stb.Aztán nem tudom miért oly későn, de elmentem bőrgyógyászhoz.
    (Ez akkoriban nem volt ekkora divat.)
    Ott egy öregebb orvos azt mondta hogy van egy szer ami leszedi meg megszünteti a pattanásaimat de a hegeket nem tünteti el.

Enyhén megrémültem!Nem azok a könyvekben levő mély hegek voltak de elég csúnyák.
    Elmentem ezután egy másik orvoshoz aki a ROACUTTAN nevű tablettát ajánlotta.Kb 2 hónap alatt a ragyás fejemből tiszta sima arcbőr lett.
    Hegek?ÁÁÁÁÁÁÁÁ Meg sem látszik semmi már.
    Ez egy elég komoly szer kiszárítja rendesen a szád szélét is a kúra alatt de erre direkt gyárt a cég ajakápolót is, ami általában ajándék a cucchoz.
    Azért írtam én is mert ilyesztő hogy menyit szenvedtem és szenvedtek ti is csak azért mert ebben az országban nincs megfelelő tájékoztatás.
    Az én kúrám végén az állam megszűntette a szer támogatottságát emiatt egy havi adag kb 5.000Ft ba kerül.7-8 hónap bőven elég és végleg elbúcsúzhatsz a pattanásaidtól.
    Ha tényleg zavarnak akkor fogadd meg a tanácsom.Az én időmben sajnos nem volt senki aki ezt elmondja de úgy érzem szakíthatok 5 percet az életemből azért hogy másoknak ne kelljen sokáig szégyenkezniük eme mindennapi probléma miatt.

A krémek a komolyabb pattanások ellen semmire nem jók!Ezt magam is tapasztaltam.Nem tudok mást mondani higyjetek nekem!!!

Ui:ismerőseim közül 5 emberről tudok aki használta az arány 5/5!
    Kérdezzétek meg a bőrgyógyászt és ragaszkodjatok ehhez a szerhez.