Ti mit tesztek a pattanások ellen?
  • RoyalPredator
    Járkálom unalmamba a fórumokat, erre látom hogy ien is van...
    Remek, mivel nem hiszem hogy visszatérnék, csak itthagyom a "lábnyomomat", és remélem valakinek segített.

Először is, eltartott nekem anno egy darabig, hogy rájöjjek, a pattanás természetes dolog ebben a korban, és az embereknek megértőnek kell lenni.
    Énis kerestem a gyógymódot (Fehér piroscuccos krém FTW, Sperma-kinézetü krém kiszárít, szivacsszarok=Smirgli=NEEE!), de mire megtaláltam, addigra már kinőttem belőle, 17 éves koromra.

Elkezdtem kondizni, szabad levegő, TISZTA ÉTEL (mert ez nagyonfontos), ne egyetek zsíros szarokat, egyetek sok zöldséget, gyümölcsöt nassoljatok, saláták, könnyűhúsok, mint a hal, kevésbé fűszeres kaját egyetek. Anno áttértem a japán és keleti konyhára, nagyon egészséges amúgy.

A mozgás is szintén fontos, ne hízz el, akkoris sok zsír ráépül az arcodra, meg így kiizzadod azt ami lerakódna.

Rendszeres tisztálkodás, ne legyetek ugyanabban a ruhában 2 napig, etc.

Ez enyhíti, de még maradna ka krémek, hogy kinek mi jó, azt döntsétek el, de mindenképpen márkára mennyetek, és ne pénzre, mert ezen abszolút hülyeség fukarkodni. Anno kezdetlegesebb fehér krém volt nekem piros golyókkal, ma ugytudom ugyanúgy van ien, fehr krém kék cuccal, meg ien....már bocsi, de ondó kinézetű krém is.
    És hozzá jön hogy ne nyomkodd, főleg ha mély, mert csak kisebesedik az arcod, azmeg tényleg durva.

MTisztítsd le minden este, ne nyulkálj az arcodhoz.
    És elmehetzs nyugodtan kozmetikushoz, anno nekem csodát művelt, és ez volt 1995-ben, most több mint tíz év mulva már nemtudom mit művelhetnek, de egy alkalmat simán kipróbálhatsz, max nem mész többet ha nem válik be vagy tetszik.

Másik, hogy ha a hajad az arcodba lóg, nem okoz pattanást, leglaábbis nekem nem, régen is hosszú volt a halyam, és ott ahova lógott, szinte nemis volt semmi.

Ha egészségesen éltek, mozogtok, tisztát esztek, tiszták vagytok, higénikusak, akkor nemlesz, max nagyon kevés, de ezt túl kell élni...Igen, nehéz volt..
    15-18 az átlagos kor. Gondoljatok bele, hogy már mennyit kibírtál, és mingyárt vége...

[ha valamit akarsz, írj privátot, mert nem fogom nézni azt a többtucat fórumot ahova írkálok ma]

Bye.