Rogue Leader [Rogue Squadron II.]
  • hackett1977
    ©CSOCSO!

Teljesen igazd van. Mondjuk külön ezért a játékért nem fogogok GameCube-ot venni. (Ugynis nem tehetem meg), de ha megtehetném sem vennék. Ezért reménykedem abban, hogy előbb utóbb megjelenik PC-re, vagy PS2-re (is).

©Lacc!

Azt hogy szart sem fog érni nem momdanám.

1. Mit csinál a Galaxies-val az akinek nincs net elérhetősége vagy pénze?

2. Hol lehet a Galaxies-ben halálcsillagot rombolni vagy azon harcolni?

3. Mikor is jön ki a Galaxies?

Mert Rogue Leader már karácsonyra biztosan ott lesz a boltok polcain. Szerintem nem kéne leszólni sak azért, mert arcade játék. Én ezt szeretem és nem kizárólag csak azért, mert ez volna a szintem. Ez a game a( képek és a E3 domo-ja alapján) 1000%-ban visszaadja azt a feelinget, amit a Star Wars alatt éltem át.

Egyelőre felesleges magyaráznod az online játékok csúcs atmoszféráját, amíg használható képi info-t alig láttunk a Galaxies-ből. Ki vagy mi garantálja azt, hogy tényleg akkora stuff lesz ez (mármint az SWG) mint amilyennek beharangozták? Csak elmékezetetőül felhívnám a figyelmed azokra a játékokra amit a Lucasarts kúrt el: Rebellion, Force Commender. Ezektől is olyan qrva sokat vártunk, aztán jött a pofáraesés. Egy biztos: a Rogue Leader-t már "kipróbál6tuk" gameplay közben is, ezt pedig...

Szóval én azt mondom nem kell annyira túlpörögni, és leszólni csak azért mert a PC-től eltérő platformon debütál. Szerintem nézd meg újra a lenti képsorokat!

Ennyi.