Runaway : A Road Adventure
-
MorGanN #222 Hi all! Azért elég elkeserítő, hogy egyesek képtelenek venni a fáradtságot, hogy visszaolvassanak ebben a topikban :(( Ha letöltök egy játékot, és valami problémám van vele, akkor az első feltételezésem az az, hogy valószínűleg már más is találkozott vele. Ezért aztán időt nem kímélve végigolvasom itt a cucchoz tartozó post-okat. Eddig még nem találkoztam olyan problémával, amire ne lett volna megoldás valahol a fórum régebbi post-jaiban. Éppen ezért nem állok neki 'összeszemetelni' a fórumot olyan kérédsekkel, amikre már kb 5-ször válaszolt valaki régebben. Emberek!! Please, egy kis kreativitást!!
Valahol a topik elején található egy link, ami egy komplett végigjátszás leírását tartalmazza. Sajnos nem tudom, hogy kitől származik a post, de megathanks érte. Most újra közkinccsé teszem :
http://members.fortunecity.com/outofmind/
Javaslatom a következő. Játsz vele. Ha elakadsz, gondolkozz egy kicsit. Próbálj ki mindent mindennel. Ha mégsem megy a dolog, akkor (én kb 1 óra szívás után teszem) vedd elő a walkthrough-t. Ahogy egy olyan részhez érsz, amit még nem csináltál, olvass el egy-két mondatot, majd azonnal zárd be az oldalt és próbáld ki a játékban is. Semmi értelme a walkthrough-val végigmenni a játékon, mert elveszi az élvezetet. Csak akkor használd, ha tényleg 100% elakadtál.
No üdv, és jó játékot srácok.
Uff, Morgann beszélt
U.i.: Aki nem tud ángliusul alapszinten legalább, az meg minek áll neki egy angol kalandjátéknak???