626
Runaway : A Road Adventure
-
M.A.D. #237 Nahát! Ezt a szöveget olvastam valahol. De, hol??? Gecó? :) -
tygger #236 Segítsetek! Az 5. fejezetben engem is kidob annál a résznél, és az a fix ami ezen az oldalon lehet elérni nekem nem működik. Ha tudtok írjátok meg, hogyan működik, honnan kell letölteni, vagy küldjétek el a [email protected]. Köszika -
tygger #233 A 4. fejezetben odaadtam Saturnnak a sisakot, elment, de nem tudom aktiválni a "crane controls" , miért? -
5. chapterben miutan odadtama csaonak a telepatikus sisakot vagy mi a rakot, mit kene csinalnom? -
tygger #227 Sziasztok! Kellene egy kis segítség. A 3. fejezetben már beleraktam a sörbe a pirulát, a labdát is odaadtam, majd elmennek, de semmit sem enged csinálni (elvileg a mogy. vajas üveget kéne felvenni, és a motort bütykölni), utána meg visszajön a hapsi. Segítsetek! -
Mr. Perfect #226 Amúgy szép és jó a game, csak szvsz időnként iszonyú logikátlan dolgok vannak benne. Nem igazán értem, hogy mi abban a jó, hogy mindent összeszedek, (ráadásul helyenként egy pixel nagyságú dolgokat) mindent mindennel összepróbálok, és akkor továbbmehetek... -
Mr. Perfect #225 Egyetértek, én is ezt csináltam és pl. a videók tükrözésére is itt találtam megoldást!!!!
És ez még nem is egy hosszú topic :)))))) -
gyozo #224 Előbb meg kell oldani a feltaláló emberkénél a dolgokat és utánna tudsz lejutni a széfhez. A bank szinte a legvége a fejezetnek. -
gyozo #223 Nem, az Immersion félével, amit megtalálsz a 133-as hozzászólásnál.
Az első 4 fejezetet az deviance félével vittem, de az ötödiknél az kidobott windowsba. -
MorGanN #222 Hi all! Azért elég elkeserítő, hogy egyesek képtelenek venni a fáradtságot, hogy visszaolvassanak ebben a topikban :(( Ha letöltök egy játékot, és valami problémám van vele, akkor az első feltételezésem az az, hogy valószínűleg már más is találkozott vele. Ezért aztán időt nem kímélve végigolvasom itt a cucchoz tartozó post-okat. Eddig még nem találkoztam olyan problémával, amire ne lett volna megoldás valahol a fórum régebbi post-jaiban. Éppen ezért nem állok neki 'összeszemetelni' a fórumot olyan kérédsekkel, amikre már kb 5-ször válaszolt valaki régebben. Emberek!! Please, egy kis kreativitást!!
Valahol a topik elején található egy link, ami egy komplett végigjátszás leírását tartalmazza. Sajnos nem tudom, hogy kitől származik a post, de megathanks érte. Most újra közkinccsé teszem :
http://members.fortunecity.com/outofmind/
Javaslatom a következő. Játsz vele. Ha elakadsz, gondolkozz egy kicsit. Próbálj ki mindent mindennel. Ha mégsem megy a dolog, akkor (én kb 1 óra szívás után teszem) vedd elő a walkthrough-t. Ahogy egy olyan részhez érsz, amit még nem csináltál, olvass el egy-két mondatot, majd azonnal zárd be az oldalt és próbáld ki a játékban is. Semmi értelme a walkthrough-val végigmenni a játékon, mert elveszi az élvezetet. Csak akkor használd, ha tényleg 100% elakadtál.
No üdv, és jó játékot srácok.
Uff, Morgann beszélt
U.i.: Aki nem tud ángliusul alapszinten legalább, az meg minek áll neki egy angol kalandjátéknak??? -
már megoldva. -
pinehead #219 Hm.
A fószer csak a hülyeségeit ismételgeti.
De megnézem mégegyszer.Aztán hagyom a pokolban! -
Terv 3. résézt most csináltam meg, de elakadtam a 4.nél! Mit kell csinálni?? -
pinehead #214 " egy az irattartóban jól eldugott kitöltetlen orvosi kartonnal..."
Van itt kb. 6 fiók+ egy doboz.
Egyikben sem talál a manyus semmit. -
pinehead #211 Re.
Megtudhatom, honnan eme pontos idézet??? -
pinehead #209 Esetleg ha bővebben ecsetelnéd, megköszönném.
Műcsaj?
Kórlap?
Köszönöm. -
MEgcsináltad a műcsajt a másik ágyra? Megcsináltad a kórlapot? -
pinehead #207 Senki nem tud segíteni?
Ezt azért nem hiszem... -
pinehead #205 A kórházban összeszedtem mindent, a könyvet kiolvastam, alkohol-t felszívtam, megtöltöttem a filcet.Mi a további teendő?
A nő alszik az ágyban.
-
Raktárban már voltam, csak rohadtul edugták azt az injekcióstűt :/ -
Van már magyar verzió? Broken Sword Rullz!!!!!!!! -
Mégsincs meg a crackfix! :( -
Crackfix már megvan. -
Ja és crackfixet is pls küédjétek el az [email protected] címre. Nem tudom, hogy mit javít, de nekem az atvezető animoknak ocsmányszinei vannak, és tök fehér. -
Hogy kell feltölten ia filcet? Próbáltam alkohóllal, de túl keskeny a szája. Próbáltam a csaptelepekkel szarakodni, semmit nem enged. -
Na azt a buzi varrókészletet nmég nem találtam meg! Köszi! -
koszi. most a chapter ben szivok eppen:) -
M.A.D. #193 na vazz. Deviance-s 1.CD crc-s ....fuck yourself.:)
iszom inkább valami. -
Milyen két cucc segítségével? -
Az emeletes ágy alatt találsz egy kéziporszívót. Na azzal! -
hogy kell kiszedni a pirulat a csatornabol a chapter 3ban? -
pontosan mivel és hogyan kell megjavítani? -
sziasztok!bocs hogy nem küldtem crackfixeket,nem voltam itthon! -
Lula nem akar nekem segíteni! Mi a f*szt csináljak??? -
Zorken #185 A laborban hogyan kell rávenni a nyanyát hogy repair-olja a cuccost azonnal? -
ahhh hiaba nezegetem a talakat nem veszi fel a kavet a szobor elott. megszereztem a maszkot, de micsinaljak vele? -
M.A.D. #183 arrgghh pont most akartam felrakni az IMS félét.
na, van most mégegy fajta. -
amugy koszi trs. az a crackfix ami a legutolso immersionos az nem muxik -
puff kilepett... -
hol a spray a paroka a fej a parna. nem talalok semmit:(