Runaway : A Road Adventure
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A syberia minden nyelven tud, csak magyarul nem... (olyan melléfordítások, hogy lol)
Thanx, megtaláltam. De nem bírom használni a gyufát meg a sprayt tûzjelzõn 😞 Vagy kihagytam még valamit...
jar mar valaki a chapter3nál?
voltam az osszes helyen, felvettem amit lehet, de most megakadtam 😊
voltam az osszes helyen, felvettem amit lehet, de most megakadtam 😊
www.napisajto.hu
mindenki a javításos gammával játszik?
Az elsõ chapterben hol lehet felvenni azt a sprayt amivel el kell indítani a tûzjelzõt? Most jöttek a maffiózók és most kéne felébrsztenem a csajt.
kössz. akkor megkeresem.
Az tulajdonképpen csak 600K-s és javítja a második részben elõjövõ gondokat. (a választható párbeszédek szövege helyett más karaktereket ír ki, kilépés a windowsba, ilyenek)
mit takar az az deviance-s fix, ami 5MB-os.
én egy HUB-on nem láttam még.
én egy HUB-on nem láttam még.
Na jó akkor tisztázzuk. 2 dolgot kell csinálni az elsõ részben:
1. egy ál-csajt készíteni a másik ágyra, hogy azt higgyék az akit meg kell ölni
2. felébreszteni a valódi csajt
1. egy ál-csajt készíteni a másik ágyra, hogy azt higgyék az akit meg kell ölni
2. felébreszteni a valódi csajt
hello Mindenki!
valakinek van megoldása a #33-as hozzászólásban említett problémára, mert nálam is ugyanezt csinálja a gamma. (a videók egy része fejjel lefelé van.)
valaki segítsen please, mert nagyon jó lenne már vele játszani! 😊
valakinek van megoldása a #33-as hozzászólásban említett problémára, mert nálam is ugyanezt csinálja a gamma. (a videók egy része fejjel lefelé van.)
valaki segítsen please, mert nagyon jó lenne már vele játszani! 😊
vki adna nekem is linket a crackfixhez?
hi, nekem olyan gondom volna, hogy a chapter2nél, mikor a profnõvel beszél, kilép a windowsba.
megvan valakinek a dev altal kiadott fix?
megvan valakinek a dev altal kiadott fix?
www.napisajto.hu
megvan!!!!😊)))
lángszoronak kell használni a sprayt!használd a plafonon lévö tuzoltó készülékre!hüha ez nem volt könnyü.
lángszoronak kell használni a sprayt!használd a plafonon lévö tuzoltó készülékre!hüha ez nem volt könnyü.

a babát összeraktam,elmentem wcre és akkor jöttek a gengszterek és szétlötték a parókás fejet.most kéne felébreszteni ginát,de a pohárból kifolyik a viz sajna😞 hogy kell megragasztani vagy vizet juttatni ginahoz?
sziasztok!mi a lószart kell csinálni a kórteremben,a legelején?????
az átvezetõket nektek nem játsza le fejjel lefele néha?
az átvezetõket nektek nem játsza le fejjel lefele néha?
A remeknek ígérkezõ, 576 Média által forgalmazott, magyar nyelven megjelenõ kalandjáték, a Runaway: The Road Adventure idén augusztusban (már nagyon közel van, tessék lelkiekben elkezdeni felkészülni rá) támadja be az 576 Shopokat és a magyar piacot. Egy újabb, exkluzív képadag vár benneteket a galériában, szemelvények egy felüdítõ játékból, az FPS-ek és úgy általában a "lövöldözés" korából!
info: 576 Online
info: 576 Online
Latom, hogy mar maosk is ezt kerdeztek elottem, igy en is megkerdem...
Van a jatekban magyar felirat?
A Syberia utan mar vagyom egy jo kalandjatekra, ami meg magyarul is tud 😊
Van a jatekban magyar felirat?
A Syberia utan mar vagyom egy jo kalandjatekra, ami meg magyarul is tud 😊
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Nocomment: VAN HOZZA MAGYAR FELIRAT?
Nyomom, hmm, jó:
Egy csöppet elakadtam a másik ágyon ott a mû-bébi, de hát nem kell tüzet gyújtani?????????
Egy csöppet elakadtam a másik ágyon ott a mû-bébi, de hát nem kell tüzet gyújtani?????????
A most letolthetoben van magyar felirat?
Lehet,utananezek.
Vki nezze mar meg hogy amikor a videokat nyomja nincs e a kep fejjel lefele,mert nalam joparszor fejjel lefel van es valtakozik normalisba,ami elegge idegesito.
Mingya kiprobalom es irok rola sajat tapasztalat alapjan is.
egy HUBon sincs még fent.😞((
A game megpróbál visszatérni a klasszikus kalandjáték vonalhoz, igen egyszerû kezeléssel de szebb grafikával. Hangulatilag a készítõk szerint a Ponyvaregény és a Priscilla c. alkotások voltak nagy hatással a játékra a filmvilágból. A sztori egész egszerûen úgy kezdõdik, hogy menekülnünk kell, majd szépen alakul ki a történet. Kinézetlieg a cucc leginkább a Monkey Island és a Broken Sword keresztezésére hasonlít (hcgamer)
Telleg van mar hozza magyar felirat?
Elvileg igen, de én még sehol nem láttam. Tehát?
Amúgy, eredetileg franciául jelent meg, tavasszal.
Ez az angol verzió. Azért jött ki ilyen késõn.
Sorry! Ezt nem én nyitottam, de ide már írtam 2 hónapja.
Állítólag most tényleg megjelenik ebben a hónapban (június)!! Ráadásul magyar felirattal!!!
Hát, ezekbõl a dátumokból a fele nem igaz.
Ráadásul látom, hogy sûrûn frissítik a honlapot.😊
Ráadásul látom, hogy sûrûn frissítik a honlapot.😊