by BHUNTER
  • Bazsa20
    Üdv!

Na várjunk csak egy picit,mert előzmények is vannak..A Breki egyáltalán nem írt olyat,hogy neki működne,sőőőt...Ő csak a 2001-hez passzoló prg-ről mondott bíztató dolgokat nem pedig a 2002-es verzióról.Ezt ne hagyjuk figyelmen kívül,mert ugyebár nem mindegy! Erről a 2002-ről így nyilatkozott:
    "Amúgy a soccergaming fórumban írták,hogy :NOT WORK!" - gondolom nem azért írta ezt,mert neki olyan simán menne minden... (nem akarok senkit megbántani,hiszen nem azért vagyok itt -van arra más megoldás is- hanem mert azt veszem észre,hogy csak a levegőbe beszél itt az ember...előtte ki is kellene próbálni!Ha valaki,akkor én kipróbáltam és bizony nem hiába lovagolok ezen a témán,hisz több órán át ültem a gép előtt,hogy összehozzam ezt a dolgot (keresés..másolás..átalakítás)-nem kis idő!

És most itt tartunk megint...Te biztosan állítod,hogy működik (az olasz)A válaszom erre az,hogy biztosan állítom: NEM!-mert én ki is próbáltam.
    Az olvasási képességemet megköszönném,ha nem kérdőjeleznéd meg,a hozzászólások pedig "FIGYELMESEN" el lettek olvasva!

A Brekit + szerintem nem kell védelmezni,mert felnőtt ember és tud magáról gondosodni és ha ezt elolvassa,akkor Ő is fogja látni,hogy nem ellene vagyok,hanem Vele,hisz akkor nem osztanám meg Vele a problámát.De ha Téged ez kielégít,hát legyen:Sorry Breki!

....várok tovább...