865
by BHUNTER
-
#754 Hát ja! Nem tom lesz e! A chant util asszem csak közönséghangokat kezel! -
#753 francba kene mar egy str lejatszo -
#752 Igen csak azzal! -
#751 a Chumba olyan 98-as feeling de az a music patc-ben volt
De igazabol a focis hatterzenekre gondolok
pl THe-Fan Ole OLe
amik a legnagyobbak (azokat erdemes lecserelni)
Amugy leszedten 4 ever-rol egy HErta mucicpatch-et
de hiaba masoltam be nem azok szolnak
pedig tok jo szamokat irnak
Lehet hogy csak a FifaFx-el megy? -
#750 Akkor bocs Breki! Mindketten félreértettünk!
A soccer.ini nálam bevált! Igaz először nem sok különbséget láttam, de ezt könnyebb átírogatni, mint az ini.big-et!
A zenéid kiruk! Nekem Chumbawamba tetszett!
Bazsa20:
Próbld ki az MM2001-et, úgy mint a Breki! Talán azzal menni fog! -
#749 akkor ha valami jot latok toltsem le teszteljem egy hetig es csak utanna szoljak? :-)
Ezt te sem gondolod komolyan...
Amugy nem szoktam a levegobe beszelni, csak probaltam akiknek nem megy segiteni. -
#748 en zeneket=en zeneimet -
#747 1. Akkor megegyszer hogy vilagos legyen:
En nem irtam soha hogy mukodik, vagy nem mukodik az MM2002 mivel nem hasznalom!
Eppen azt irtam, hogy a 2001-hez van egy angol nyelvu ami tokeletesen mukodik.
Mar leirtam 1* de ugy latszik megegyszer szukseges:
En a 2001-be beraktam (a 2001-es str konvertalo-val) a nekem tetszo zeneket.
Mikor kijott a 2002 azokat siman atneveztem es a 2002-es nevekre es azota is jol mukodik.
+felraktam a German sound Patch-et
Hedge koszi a vedelmet jolesett. :-)
Kiproszaltad az en zeneket?
Neked valtoztatott valamit a jatekon a soccer.ini? -
Bazsa20 #746 Millenium ,de már kezdek azon a ponton lenni,hogy hagyom a fenébe ezt a kiegészítőt (MM) és szétnézek a megannyi más patch között...
Amúgy én is töltöttem le mezeket,rostereket... finomabbnál finomabb falánkságokat. -
#745 OK! Én nem akarok itt veszekedést! Ezért zárjuk le a témát!
Nálam kitűnően működik az olasz! Semmi gond vele! Neked milyen oprendszered van? Lehet az a gond, mert a haveromnál sem megy W98 SE alatt!
Ha már te is akkor én is:Sorry Bazsa!
-
Bazsa20 #744 Üdv!
Na várjunk csak egy picit,mert előzmények is vannak..A Breki egyáltalán nem írt olyat,hogy neki működne,sőőőt...Ő csak a 2001-hez passzoló prg-ről mondott bíztató dolgokat nem pedig a 2002-es verzióról.Ezt ne hagyjuk figyelmen kívül,mert ugyebár nem mindegy! Erről a 2002-ről így nyilatkozott:
"Amúgy a soccergaming fórumban írták,hogy :NOT WORK!" - gondolom nem azért írta ezt,mert neki olyan simán menne minden... (nem akarok senkit megbántani,hiszen nem azért vagyok itt -van arra más megoldás is- hanem mert azt veszem észre,hogy csak a levegőbe beszél itt az ember...előtte ki is kellene próbálni!Ha valaki,akkor én kipróbáltam és bizony nem hiába lovagolok ezen a témán,hisz több órán át ültem a gép előtt,hogy összehozzam ezt a dolgot (keresés..másolás..átalakítás)-nem kis idő!
És most itt tartunk megint...Te biztosan állítod,hogy működik (az olasz)A válaszom erre az,hogy biztosan állítom: NEM!-mert én ki is próbáltam.
Az olvasási képességemet megköszönném,ha nem kérdőjeleznéd meg,a hozzászólások pedig "FIGYELMESEN" el lettek olvasva!
A Brekit + szerintem nem kell védelmezni,mert felnőtt ember és tud magáról gondosodni és ha ezt elolvassa,akkor Ő is fogja látni,hogy nem ellene vagyok,hanem Vele,hisz akkor nem osztanám meg Vele a problámát.De ha Téged ez kielégít,hát legyen:Sorry Breki!
....várok tovább... -
#743 Egy a MM2002 működik, de csak az olasz verzió! A Breki erre gondolt amikor dícsérte!
Kettő! Az MM2002 angol verziója most jött ki és AZ NEM MŰKÖDIK!
Sztem előbb olvasdd el figyelmesen az összes hozzászólást és utána ess neki a Brekinek (vagy pillanat, ne is ess neki).
Azzal, hogy telepakolom a FIFA 2002-t a kedvenc zenéimmel még ugyanúgy fog csalni a lestaktikázással a gép és ugyanolyan szar lesz benne a játékosadatbázis!!! Sztem rajtad kívül mindenki inkább a 200kb-os gameplay patchet vagy rostert szedi le először, minthogy a több megás zene kiegészítőket!
Nem azt akarom ezzel mondani, hogy nem kell új zene és hang a játékba, de először próbáljuk meg AZOKAT A HIBÁKAT ORVOSOLNI, mint pl. a roster, gameplay stb. Ezek fontosabbak, mint holmi zenék. Ha ez kész akkor már foglalkozhatunk at többivel!!!
The Hedgehog - Hedgehog Arts
UI.: Remélem ez elég értelmes válasz volt és nem ártana ha bocsánatot kérnél a Brekitől, mert ez tényleg nem volt szép. -
Bazsa20 #742 Breki, egyszer az állítod, hogy tökre jól műxik az MM2002, máskor meg azt, hogy Don't Work... nem...
Az ember ezek után meg döntse el, hogy mi az igazság (???)
Te aztán nem vagy semmi!
Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de szerintem egy ilyen Mp3 átalakító jócskán többet nyújt ilyen-olyan mezeknél, labdáknál, cipőknél......néhány kbyte-os kis patch-nél....stb (remélem ezzel nem törtem bele egyes Fifa társam lelki világába)
Remélem kapok értelmes választ a problémámra! -
#741 Sziasztok!
Holnap NAGY FRISSÍTÉS lesz az oldalamon! Felrakok néhány új gyepet, rostert, gameplay patchet és még más kiegészítőket is!
Mindenkit szeretettel várok!
"The nam of the game...FOOTBALL!!!"
-
#740 hat ha az en valaszom nem volt eleg normalis akkor sajnalom
szerintem van amugy ennel jobb program erre es a cocceron azt irtak nem muxik
Hj: Eleg a Roster abban meg
World CUp is benne van... -
Bazsa20 #739 Szevasztok!
A Fifa Music Manager-rel kapcsolatos kérdésemre még mindig nem kaptam értelmes magyarázatot (???) -
#737 te tudod hogy ez egy bemutatas volt? :-) -
#736 Nincs mit! -
#735 koszonom a nep neveben uram :-) -
#734 jobb gameplay
grafikus kártya kompatibilitás javítás
formációs (csapatfelállás) probléma javítás
multiplayer hibák javítása
Hiv.EA patch 25-e előtt!
Ennyi!
-
#733 ok de hatha mast is erdekelne -
#732 Válaszoltam a fórumomban! Nézd ott! -
#731 socceren -
#730 gp?
figyi a cosseren ezt irjak:
Official FIFA 2002 Patch Details
The guys over at FIFA Benelux have been able to find out the details of what the upcoming official patch(es) for FIFA 2002 from EA will feature.
The first patch will include:
better gameplay (more realistic)
hardware problems fixed ( better support for 3D cards )
software problems fixed ( better 3D graphics )
formations problem fixed
At a later date, a second patch will be released which will feature:
multiplayer bugs fixed
you will be able to play with your own created team in a multiplayer game
We do not know the exact release dates of these patches, although FIFA Benelux believes the first patch will definitely be out before December 25.
We are yet to clarify these features with our EA contacts, however we do believe them to be correct. Stay tuned for more details. -
#729 OK! Ismerem őket! naponta látogatom mindkettőt! Meg minden FIFA oldalt!
A gp patchet nem próbáltam mert éjjel szedtem le! Majd ha hazamegyek! -
#728 es nem szoltal
grrrrrrrr
es milyen?
jobb mint az enyim?
ajanlok par oldalt:
http://www.fifabenelux.com/
http://www.kitsbase.de/ -
#727 Én már tegnap leszedtem bibíííí!!!! -
#726 na most tessek rohogni :_)
aztan gyerunk a FIfaFx-re -
#725 New most realistic editable FIFA 2002 Gameplay Patch UPDATED TODAY !
This Patch was created to improve most realistic gameplay for Fifa2002. Goodbye balloonphysics, heres the real Football. In addition this patch will bring more realistic carding, lifelike player fitness, better CPU and several other enabled features. Professional and Worldclassmode are much harder than before !
Panoramic Cam fix included, will ensure you never will loose ball out of sight again. Even throwins will be shown with PanCam.
Revolutionary :
You can change ALL settings simply with any Texteditor like Note- or Wordpad.
Choose your own cam for different matchsituations.
tweak all options in Amateur, Professional and Worldclass-mode by your own. -
#724 Te is? -
#722 TESCO gazdaságos? Én is onnan veszem a vodkát! -
#721 en a TESCO-ban vettem 2 Palatinum 800 megasat
es hetvegen mindkettot gond nelkul megirtam
DE nyitottam erre egy kulon forumot -
#719 attol fugg mi van rajta
az eddigit kiirtam egy 90 perces CD-re
az f1-el egyutt
nezd meg a masik forumban irt UEFA-s topic-ot
abban kepek is vannak -
#718 Kellenek még FIFA cuccok, mert még van egy cdnyi? -
#717 ok majd ird le
de szerintem jo lenne a 2001-hez valo
nekem megvolt de a CD-den nem talaltam
pedig az korrekten mukodott
Amugy a soccergaming forumban irtak hogy:NOT WORK -
#716 Nem tom én azért kipróbálom! :-)) -
#715 kijott az angol valtozat de allitolag nem muxik -
#714 Már van angol is! :-))) -
#713 mondom biztos CD-rol megy
nekem siman atmasolva muxik
Hedge aztan tolts am be a zeneimet
fantasztikus mikor a hatterben szol a THe FAns-tol az OLe-OLe
Amugy nekem a 2001-hez volt egy angol nyelvu str konvertalom en meg azzal csinaltam
ez az olasz biztos jol muxik? -
#712 Szia Breki!
Válaszoltam az én fórumomban! oda gyere ilyen ügyben! Azt mindíg nézem! A cuccot köszi!
Bazsa20:
Megnézem otthon mi lehet a baj és írok!