by BHUNTER
  • Petyus_
    Nem béna vagyok, csak az ollózás MINDIG bejön, normális gólért meg szenvedni kell, meg nem tudom, miét kellett visszahozni ezt a lövésnél nyomva kell tartani hülyeséget a 97-ből, ami teljesen irreális.

Én azt szereten, ha egy játék minél közelebb áll az igazi sporthoz, nem az a kihívás számomra, hogy lenyomjam a gépet, mert az csak gyakorlás kérdése, hogy hol van pl. az a hely, ahonnan mindig gólt kap.

Szerintem a 99 óta csak visszafejlődött a játék, sőt, meg merem kockáztatni, hogy annak még a grafikája is szebb volt (a stadionok, meg anno a "tömzsi" emberek).

Egyébként gombokkal kapcsolatban sem kell a kioktatás, ez a másik nagy hibája a játéknak, hogy a sokkal jobb NHL 2001 tökéletesen játszható 4 gombbal, és a FIFA is jó lenne, ha mondjuk lehetne konfigurálni a gamepadot benne (6 gombot). Így viszont számomra max. 4 gomb használható normálisan.

Egyébként a kurzorok mellett nem !7! gomb van, hanem !!9!!: alt, ctrl, space, q, w, e, a, s, d. Aki ezeket nyomogatja játék közben, annak gratulálok emberfeletti anatómiai kiépítéséhez, de számomra ez már nem szórakozás.