865
by BHUNTER
  • Imremagdi
    Szeretnéd Mi????Még túl korai
  • Breki33
    rogton szoljatok am ha van demo vagy rip :-)
  • Geronimo
    egyebkent nem tudom minek lesz zsido meg amerikai bajnoksag.......hamarosan nem lesz, ki jatsszon vele
  • Geronimo
    pont nem nyert......revivo, aki ZSIDO.........bravo fifa, sikerult felulmulnotok onmagatokat
  • Aquli
    Peti: tenyleg buzi feje van nagyon! Remelem nem ez lesz a boriton.
  • G.I.Gig
    Utálom a Focit!!!
  • fairplay
    Antonio Banderas :)))))))))))))))))
  • Aquli
  • Aquli
    na egy kis tervrajz:

• Aquli
    na nemi kepanyag...:
    Pc:

Ps2:

Szerintem jo lesz!
  • Cobra11
    Fifa 2001 Rip megvan. Ha gondolod cserélhetünk, de csak 1 vagy 2 hét múlva fogom tudni feltölteni. Deus Ex vagy daikatana megvan? Esetleg a Quake 3 Team Arena RIP vagy az Unreal Tournament ISO?
  • Aquli
    marmint a rip link.
  • Aquli
    Bhunter: teljes verzio letoltese warez oldalrol.
  • Bhunter
    nem de angolt igen. www.fifa2001.com különösen ajánlom a DOWNLOADS részt
  • Bhunter
    a témához tartozik. Mellesleg mi az a rip-link? Lehet hogy tudok... majd ha +tudom mi az kiderül :)
  • Aquli
    Tudom nem a temahoz tartozik az en gondom, de valaki nem tudna mondani fifa2001 rip linket?
  • Bhunter
    kösz
  • Geronimo
    DATUM : OKT. 18.
  • Bhunter
    Nem hiszem . Ugyanis legjobb tudomásom szerint még nem jelent + a játék. (remélem tévedek)
  • grizzly
    le lehet tölteni vhonan a demo-t?
  • Bhunter
    tud már vki pontos dátumot? (+jelenés)
  • Bhunter
    multik: mircen nem vagyok otthon. 56k s modemem van. Ha ezzel lehet hálón nyomulni ICQ zzatok rám: 123 010 305 v. MSN: [email protected]
  • Bhunter
    Aprpó film... úgy van +csinálva, hogy semmi se látszódjon (grafika,közönség). A passzok tényleg jók. Sztem ez (<=film) nem a végleges. A játékot még javában fejlesztik.
    INFÓ: külömbség lesz az otthon és idegenben játszott meccsek között. Más lesz a közönség, hangulat +minden (idegen: több fújozás).
  • Geronimo
    en inkabb nem kerek abbol, hogy legyen nb1......inkabb megcsinalom sajat magam, az a biztosabb
  • Fatality
    Játékosokat keresünk multihoz. Aki szeret multizni az bármikor bejöhet mIRC-en a #fifa.hu csatira.
  • Bhunter
    újdonságok 2k2:
    1. játékosok magassága ill. testsúja/testalkata látszani fog.
    2.új ligák, válogatottak . Remélem lesz Borsodi liga is :) +hogy idén nem felejtik ki a portugálokat.
    3.Irányítást felforgatják.
    4.Passzok +változnak. A passzoláson (szép játékon) lesz a hangsúly nem az eszeveszett cselezgetésen.
  • Bhunter
    A 2k2-nek talán jobb lesz a grafikája mint a 99 -nek.
    re gombok: az alt és a ctrl ugyan az. A space pedig nem kell a játékhoz. max 2x + kell nyomni a meccsen. Ha túl sok a gomb menj jáccani a sidney-vel. 1 (gombot kell nyomogatni) . talán te is el tudod sajátítani az irányítását.
    Ez a játék valszeg jobb lesz mint az eddigiek. Most az EA SPORTS csak erre koncentrál. Idén ez lesz az 1etlen sportjáték.
  • Petyus_
    Nem béna vagyok, csak az ollózás MINDIG bejön, normális gólért meg szenvedni kell, meg nem tudom, miét kellett visszahozni ezt a lövésnél nyomva kell tartani hülyeséget a 97-ből, ami teljesen irreális.

Én azt szereten, ha egy játék minél közelebb áll az igazi sporthoz, nem az a kihívás számomra, hogy lenyomjam a gépet, mert az csak gyakorlás kérdése, hogy hol van pl. az a hely, ahonnan mindig gólt kap.

Szerintem a 99 óta csak visszafejlődött a játék, sőt, meg merem kockáztatni, hogy annak még a grafikája is szebb volt (a stadionok, meg anno a "tömzsi" emberek).

Egyébként gombokkal kapcsolatban sem kell a kioktatás, ez a másik nagy hibája a játéknak, hogy a sokkal jobb NHL 2001 tökéletesen játszható 4 gombbal, és a FIFA is jó lenne, ha mondjuk lehetne konfigurálni a gamepadot benne (6 gombot). Így viszont számomra max. 4 gomb használható normálisan.

Egyébként a kurzorok mellett nem !7! gomb van, hanem !!9!!: alt, ctrl, space, q, w, e, a, s, d. Aki ezeket nyomogatja játék közben, annak gratulálok emberfeletti anatómiai kiépítéséhez, de számomra ez már nem szórakozás.
  • Sirius
    A 2000 szar volt de 2001 (wc98,99 is)király!Ja és ha valaki olyan béna hogy csak ollózva tud gólt lőni?!?!
  • Geronimo
    en a '98-ra eskuszom......ott minden volt.....ettol folfele hulladek.......mellesleg hasznaljatok csak az A,S,D-gombokat, ugy talan jobb......a tobbi bill. folosleg......bar ezzel egyutt is szar marad a 98 folotti csomag
  • Bhunter
    4 gombbal nem. Ebben teljesen igazad van. Csakhogy a fifánál !7! gomb van +kurzorok.
  • Petyus_
    Bhunter: egyszerűen engem nem érdekel a játék, ha nem lehet 4 gombbal normálisan játszani, meg nem lehet normálisan passzolni. A gép bezzeg átpasszolgatja/szétcselezi a védelmem. Ennél még a 98 is jobb volt, amikor végigstukkolták az egész páját... :)
  • Bhunter
    Ollózva?!?! Az a leg undorítóbb dolog. (oldalról be majd olló).
    Azért nem szar a 2001. túl könnyű (amíg nem tucc rendes gólt lőni ne szarozd)
    Próbáld + amateur-ön . gyakorold az irányítást .
  • Bhunter
    Ez 1 kép az E3 ról. Nem kell +ijedni ,nem így fog majd kinézni.... ez csak 1 ps/2-s kép. abból is csak ß
    a közönség a fifa 2001-ből van. Az újon még javában dolgoznak.
    Mez: én a 2001-hez jobbat töltöttem le.
    Arc.: wow!! ilyet vártam. (nemtom ki lehet)
  • Petyus_
    Szia Bhunt! :)

Én FIFA99 fanatikus voltam, a 2000 nem jött be nekem, a 2001 meg egy nagy sz**. Annyi a pozitívum, hogy jó a grafikája, meg jól néznek ki a játékosok, meg a mezek. De játszani nem lehet vele, én 99-ben verhetetlen voltam World Class-on, szép gólokat lőttem, a 2001-ben is verhetetlen vagyok, de csak ollózva tudok gólt lőni, úgyhogy nem is játszottam vele, csak 2 napig.

Tudsz mondani vmi bíztatót?
  • Bhunter

• Bhunter
    Nemsokára itt az idő. Ősszel jön a nagy játék. Tök új, tök más , tök jó...
    A napokban elég rendesen utánaolvastam a témának. Szal amit ma tudni lehet a FIFA 2002-ről azt valszeg tudom. Lehet kérdezni :)