Cd írás Nero-val
  • Tika
    Sziasztok!
    Nekem van egy problemam az InCD - vel az AHEAD-tol. NEROt hasznalok es OK a dolog es hasznalom az InCD-t is az UDF miatt (egyszeru kopirozas es torles). Az irom Teac RW 40/24/10. Az InCD-vel az a gond hogy mindig minimumon pergeti a CD-t - Write 4x / Read 4x. Az oszes helpet atneztem meg PDF manualokat is, es mindenhol elmagyarazza hogy kell alitani a Read/Write gyorsasagot. CD drive / Properties. Ott nekem csak ketto dolog van. Verify write meg Don't display InCD message...
    Es alatta kellene lenni a gyorsasagoknak, de nincs ott semmi csak ures hely. Mar eszeveszettul atneztem mindent, de sehol ilyen bealitast nemtalaltam. Legalabb a Read menne 40x. Amugy fontos megemlitenem, hogy ez a gond csak InCD UDF RW lemezzel van. Nem UDF-es lemezeket (egyszeru CD-R, vagy CD-RW) maximumonn pereg Read es Write is. A Nero DriveSpeed-be is feleslegessen alitom be 40x-re. Ez csak egyszeru CD-re vonatkozik de nem UDF-re. Nero verzio v5.5.7.2 / InCD verzio v3.23.0.
    Kerlek segitsetek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HELP, HELP, HELP

Amugy probaltam a CeQuadrat Packet CD v3-at es ott alithato volt a gyorsasag Read/Write szepen 4x-tol egesz 40x/10x-ig - es mukodott is. De ezzel olyan gond volt hogy betettem akarmilyen CD-t (UDF vagy hagyomanyos), hasznaltam, es mikor kivettem, es beletettem masikat, akkor mindig az eredeti tartalmat olvasta be, es termeszetessen olvashatatlanok voltak a filek rola. Ilyenkor Windows restart es utanna mehet a masik CD. Ez elegge zavart es amugyis ha Nero-t hasznalok akkor mar legyen ott egy kompatibilis UDF azaz InCD. Csak mukodne gyorsabban is mint 4x R/W.