Bandras DaSilva#6249
Hát nekem a Mass Effect sorozat nem jött be, szal azt én nem várom:)
Riftben betaztam pár eventet nekem már akkor kiderült, hogy semmi extra.
Abban egyetértünk, hogy a sztori nem a legfontosabb egy mmoban mert a játékosok nagy része leszarja és gyorsan elnyomkodja. ugyanez elmondható a szintekről. Kb mindenki leszarja. Az a lényeg, hogy mikor vagy maxon. A hc gamerek meg pikk-pakk kitolják a karit és ebben az esetben kb semennyire nem érdekli őket, hogy milyen csavarokat okoztak a történetben.
Itt mondjuk annyival lesz egyszerűbbb a dolog, hogy nem kell olvasni, mert elmondják a szöveget.
Nekem ezért is van nagy parám , amit több helyen ki is fejtettem. Mi lesz ha 50 vagy? Mert ha van egy raid meg pár pvp insta akkor az elég halovány.
Az a baj, hogy a fejlesztők azt hiszik, hogy a játékosok nagy részét mozgatja az újrajátszhatóság, stb. Itt max lesz 8 történeted és annyi.
De pont ez öli meg a játékokat. nem tudnak elég gyorsan high lvl contentet betenni a fejlesztők. Nem értem mondjuk, hogy ez miért nem esik le nekik és miért nem a z end game re hegyezik ki a játékokat.
Valahol az összes quest vége azért csak az, hogy szedj össze x virágot, ölj meg z mobot stb.