Anachronox (Eidos-Ionstorm)
-
Sziasztok!
Nekem kedvenc játékaim (többek között) a Final Fantasy, Omikron, ilyesmi, ezért gondoltam ez lesz az én játékom. Ez is lenne, ha elindulna valamerre...
Bár csak a Gurus demo-t próbáltam felrakni, de jön a Can't load renderer duma... ha nem jönne, megvenném, és nem másolnám, bár ez nekem sem szokásom, de ilyen játékkal kivételt kell tenni.
Na, OK, PlanetAnachronox fórum - tech help - tele van ilyen topical, mondom király, biztos van megoldás. Ja, persze, a coder srác írja (elég biztos infonak tűnt...), hogy be kell másolni a WickedGL-es OpenGL32.dll-t az Anachronox könyvtárba. A köv. történik: "elindul" a progi (mármint a renderer tényleg elindul :)), fekete képernyő, fehér köcsög WickedGL demo szöveg, press C to continue, utána fekete az egész monitor, nem megy semerre, egy kis nyomogatás után mintha a Winfos desktop lenne (a hangok alapján :)), de nem reagál se Alt+F4 enterre, se Ctrl+Alt+Del-re... ja, a videókártyám Voodoo3 2000(AGP), tudom, hogy gagyi, de akkor a Startopia, vagy Q3Arena miért megy rajta tökéletesen?
3 lehetőségem van:
1: Elfelejtem, hogy van ilyen játék, és visszatérek a Final Fantasy-hez, vagy Baldur's Gate 2-höz, esetleg az NHL2001-hez, stb.
2: Megvárom, míg bátyám szabira megy, lenyúlom a P4 1.4GHz, fél giga RDRAM, GeForce3 gépét (remélem azon elindul :))
3: Valaki közületek ad valami fasza tanácsot jól, és játszok ezerrel... jobban bízom bennetek, mint a hülye amcsi coderben, elvégre a magyar találékony nép...
Na, bocs a rengeteg OFF süketelésért! :))