184
Anachronox (Eidos-Ionstorm)
  • Sephi
    Hiaba haszalom a mysteket ha nem tud 34 nel tobbet utni vazz
  • Sephi
    Nezd meg a 72 beszolasomat oksa? ott a kod
  • Sephi
    Nah baj van... szal most vagyok ott hogy az egesz gang tamadna a Detta hazat es oszlodtunk de a baj az hogy Grumpos meg Dr.Rho nem tobb mint 34 pontot sebez egy tamadasnal:))) Kerdem en micsinajak ...ujra toltom elobrol de honnet szerzek fegyvereket nekik?!
  • Jacky
    En emlitettem, hogy ujratermelodnek a bogarak!
  • Sephi
    Nem nem... ott meg kell nyomni a panelen a gombokat... mindegyik panelen van egy kis gomb lent .... nos amelyik piros aszt ne nyomjad:))

• Viking
    Ezt a game-et le lehet meg valahonnan tolteni?
  • Sephi
    Erdekes mert nekem igy volt... jah varjal te nem jaccod Very Hardon:)))) Ertem mar! Te bisztos Easyn jaccod es azert nem nehezbbek a questek! Nah CSa
  • Sephi
    Kerem a MysTech toronyban ugy kell hogy a szalodaban van egy pasi aki kicsit el van aludva... nah neki van a borodje mellet egy papir... azzal menyel a robothoz a rakodoban es amikor a hujeje ramegyena liftre menyel le oszt hijad le a liftet:)) Es szabad az ut:)
  • The Lord
    gyerekek én azt az elementort hagytam úgy ahogy van, azaz 1 bogarat se tettem bele me nem volt kedvem szarakodni azzal, ezzel együtt 28 és fél óra alatt kivégeztem a cuccot, igaz ízin :-)) a végső mozi nem semmi...
  • Sephi
    Patch fenn van es minden oke csak most vagyok Limbuson es kurva nehez:((( Tipikus jatek vege fele elbaszak.... remelem aze nem lesz lehetetlen mert mar olyan szornyek tamadnak hogy jaj... De megint rohogtem egy jott:)))
  • Sephi
    Jovan megvan... hogy tudgyatok ha errort ad akkor Low-Res es Hangot meg Off oksa? Ugy menni fog!
  • Sephi
    AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

Segitseeeg!! Bammeg annal a resznel ahol a nagy fanal megolom aszt a medve izet Stilettoval akkor a jatek meghal! valami MSSP32.dll errort ad nekem es nem sikerult megjavitanom:(((( Reinstall se ment semmi! SEgitseeeeegg !!!!!!!!
  • Sephi
    Jo lenne tudni mirol van szo.... mer hogy en nem ertemeszt a bogaras dogot az is tuti...
  • The Lord
    Dauby: mond már kiknek mi a speckoja me én vagyok olyan huje hogy í színekből nem jövök rá :-)))) Amúgy nekem már 2 cobaltcrawlerem van és remélem összeszedem mindet :-))))
  • Sephi
    Nah baj van... Stiletoval vagyok a dzsungelben es nem birok megolni szornyeket mert megolnek... mi a teendo?
  • Jacky
    Koszi Dauby es Sephi!

Na majd probalkozom azzal a Control Panellel, de sajna nem vmi nagy az angol tudasom. Azert eleg jol eljutottam idaig :)

Ez a bogarazas valahogy eleg erthetetlennek tunik nekem. Mar talaltam feheret meg pirosat, egy ido utan ujratermelodnek azokban a feszkekben. Es beraktam egy fejbe oket vagy hova. 4-et. Kiirta, hogy burn ill. freeze, valahanyas erossegu, kimenete valamennyi.
  • Sephi
    Hogy kell hasznalni a MysTechet? En nekem emgvan a Bean a Poison a Slow es a Firespire! De en nem tudom meg hogy kell bogarazni oket... miert lehet a bogarakat hasznalni valahogyan!?
  • Sephi
    Ez hol is van!? En nem emlekszem erre a reszre...ot ahol meg kell szerezni aszt a minta izet?
  • Sephi
    Meg TAB al neha valani a szereploket hogy mit szolnak a bogarakhoz! hogy lehet 3 hetet vegig szenvedni bazdmeg:)))))
    Mas:

Nah ennek a jateknak szerintem nincs is vege! Egsz nap jaccom es eszmeletlen jo! Mindenap vegig nezem a Lost Is SPace kisfilmet amikor Sunderol menekulnek es halara rohogom magam:))

Most Stiletoval vagyok a Dzsungelben:)))

Az a resz amikor The Fist megtalaja a kislanyt bammeg haaaattt ahahahahahahahahhaahhahahahahaha
  • The Lord
    nővel kell analizálni a kontrol panelt aztán kész
  • Sephi
    Meg ize.. most vagyok a Ricus hajon es marhara elkadtam a Piros ajtonal... ahol a jeleket kell a szornyekala rakni... szal nem tudo ma sorendet de gondolom az lesz hogy kepet kell csinalni mindegyik szobaban roluk nemde? Fene a pofajat a jateknak most mehetke visza es kepeket csinalni!

Aze szolok hogy elorol minden egys kis bazison fenykepezetek le a jeleket...
  • Sephi
    Hmm.. szal most jutotam el oda hogy egy kepregeny urhajoban vagyok... nos nekiem eleg neheznek tunnek ezek a kis hulye elensegek:) De tenyleg.. me ilyen nehez oket megolni? Es az oreg meselt valami bogaras mitomenrol... aszokat a bogarakat hogy kell hasznalni a MysTech el!?
  • Sephi
    Gyerekek... en csak dicserni tudom lehet mar unalmas de higyetek el nekem hogy a FF7 ota en meg ilyen super jugat nem jatszottam eletmebe:)

Az a resz amikor Grumpos olvas a konyvtarban es Botts unatkozi... hat el eskuszom neketek lefordultam a szekrol ugy rohogtem:)))))))
  • Dikkma
    NINCS :((
  • Dikkma
    banyek, van egy ftp cím, de lassú mint a dög, és sokszor szakad. Kár.
    Még mindig szívesen fogadok letöltési helyeket...
  • Sephi
    Jahey mar megvolt:)

Te amikor elkaptak a monok aszitem belehalok a rohogestol a edeny mosas szovegen! En ugy elrogotem magam hogy anyam felebredt es nem is tudtam vegig halgatni a szoveget mert egyfeszt rohogtem:)))

• Sephi
    Nah kerem! En most vagyok a Hamoszeus vagy mi bolygon! Ott vagyok a Entartainment resznel es nem tudom mit kell csinalni! hogy kell bejutni a templomba?!
  • Aquli
    M@niac: a 3.-adikat ketszer is lefenykepeztem, az elso lehet hogy hianyzik. Szal ahol indulunk, onnan ha a mayor haza mellett elindulok a hotel fele akkor feluton egy nő ácsorog. nem ott vannak a karomnyomok az egyik ház oldalán?
  • Sephi
    Nos batran kijelentem hogy en meg ilyen fasza gamet nem jaccotam!

Szal most kaptam meg Stiletot es agyon rohogtem magam a Sex Machine barban:)))

Aszt hogy kell bealitani hogy legyen a hanghoz szovegh is lenn mert nem akarja ugy hagyni es unom minden inditasnal bealitani
  • Aquli
    Nos nekem cska a demo van meg meg, de een hamarosan valtolztatni akarok. De elakadtam a demo elejen. Lefenykepeztem a 3 dolgot a mayornak, oszt valami ilyet mond hogy jarjam vegig a falut korulvevo keritest, es a nyilasokat fenykepezzem le. na ezt nem tudom megcsinalni. Minden nyilast mar fenykepeztem osszevissza de semmi. Elore is kosz. Aquli
  • Petyus_
    Hehh, én bezzeg megvettem, pedig nem is tudok játszani vele... balek vagyok? :)) mindegy, a Neverwinter Nights miatt esedékes új P4/GeF3 konfigomom ez lesz az első program, amit felrakok (na, jó, a Winfos után).

Nem hagyhattam cserben Eidosékat a Tomb Raiderek, az Omikron, a Deus Ex, a Project IGI után, hehe :))) Hadd hízzanak a pénzemen, ha ilyen király játékokat adnak ki. :)))
  • Dikkma
    Láttam ma egy Anachronox-os ftő-t, de nem jutottam be, oszt be is zárták!

ÁÁÁ!
    Sok galád!
  • Petyus_
    Ahh, tudom, hogy király játék, csak fájdítjátok itt a szívem... :)

A futtatásáról letettem (de ha van vmi mentő ötlet, ne kíméljetek), ezért utálom a PCt, minden szar bejön a gépemen, de amivel szeretnék játszani (Anachronox), az véletlenül sem... Ugyanígy volt tavaly a Vampire, az is isten játék, csak a patch-el fagyott... szintén fél napot töltöttem driverek letöltésével, de nem segített... azt legalább végig tudtam játszani.

A vége az lesz, hogy veszek egy X-Box-ot, berakom a Halo-t, aztán hélllóóó! :)
  • Sephi
    Figyej ez az jatek valami eszmeletlen... amint modtam Deus Ex kevere FF el!!! Isteni te ena FF ota igy nem voltam el egy jatekkal!
  • Petyus_
    Sziasztok!

Nekem kedvenc játékaim (többek között) a Final Fantasy, Omikron, ilyesmi, ezért gondoltam ez lesz az én játékom. Ez is lenne, ha elindulna valamerre...

Bár csak a Gurus demo-t próbáltam felrakni, de jön a Can't load renderer duma... ha nem jönne, megvenném, és nem másolnám, bár ez nekem sem szokásom, de ilyen játékkal kivételt kell tenni.

Na, OK, PlanetAnachronox fórum - tech help - tele van ilyen topical, mondom király, biztos van megoldás. Ja, persze, a coder srác írja (elég biztos infonak tűnt...), hogy be kell másolni a WickedGL-es OpenGL32.dll-t az Anachronox könyvtárba. A köv. történik: "elindul" a progi (mármint a renderer tényleg elindul :)), fekete képernyő, fehér köcsög WickedGL demo szöveg, press C to continue, utána fekete az egész monitor, nem megy semerre, egy kis nyomogatás után mintha a Winfos desktop lenne (a hangok alapján :)), de nem reagál se Alt+F4 enterre, se Ctrl+Alt+Del-re... ja, a videókártyám Voodoo3 2000(AGP), tudom, hogy gagyi, de akkor a Startopia, vagy Q3Arena miért megy rajta tökéletesen?

3 lehetőségem van:
    1: Elfelejtem, hogy van ilyen játék, és visszatérek a Final Fantasy-hez, vagy Baldur's Gate 2-höz, esetleg az NHL2001-hez, stb.
    2: Megvárom, míg bátyám szabira megy, lenyúlom a P4 1.4GHz, fél giga RDRAM, GeForce3 gépét (remélem azon elindul :))
    3: Valaki közületek ad valami fasza tanácsot jól, és játszok ezerrel... jobban bízom bennetek, mint a hülye amcsi coderben, elvégre a magyar találékony nép...

Na, bocs a rengeteg OFF süketelésért! :))
  • Sephi
    Jahey.. szal hol ez a Red Light ize?
  • Sephi
    Szal most oltem meg a Parazita Queent ami szerintem rohejesen konny volt:) De most elakadtam Sender Station -on mert valami targy kell a muzeumbol es nem tudom hogy megszerezni... ott van egy olyan leny aki elkuld engem a robotjahoz valami papirert de azutan miutan megvan a papir nekem az a leny ugyanaszt modja... mit kell csinalni ezzel a papiral? Ize szal hogy kell a muzeumi targyat megszerezni?!
  • Sephi
    Bazer! Me fagy le nekem a jatek ebbe a kibaszot hiveba? Amikor bemegyek egy nagy terembe akkor ramtamadnak sokat es egy ido utan mar senki se csinal semmit! Itt orulok meg mert nem megyen tovabb! micsinajak?! Ilyen otleteket hogy torojel le vagy valtsak gepet kerem melozni mert nem fog menni!
  • Sephi
    Igen sikerult:) Szal az van hogy most vagyok a Parazita meteorba es mig rajottem hogy kell ujratolteni a fegyvert megevet az idegbetegseg:) Lenyeg az hogy most gyujtom a gyemantokat es ez eddig rohejesen konnyu:) De ez a jatek maga a csoda! Remek szuper es en amit le nem rohogtem benne:) Szal PAL annak szovegei... mikor megkerdi a titkarnot hogy : Whanna see my bateries? :)))))))))
  • Sephi
    Jaj istenem... most kell oszegyujtsem a valaszokat a szavazolapra... hat tiszta ideg vagyok mert a 1 es a 6 valaszokat nem tudom kitol kell megkerdezni! HELP ME!!