Anachronox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Segitseeeg!! Bammeg annal a resznel ahol a nagy fanal megolom aszt a medve izet Stilettoval akkor a jatek meghal! valami MSSP32.dll errort ad nekem es nem sikerult megjavitanom:(((( Reinstall se ment semmi! SEgitseeeeegg !!!!!!!!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Na majd probalkozom azzal a Control Panellel, de sajna nem vmi nagy az angol tudasom. Azert eleg jol eljutottam idaig :)
Ez a bogarazas valahogy eleg erthetetlennek tunik nekem. Mar talaltam feheret meg pirosat, egy ido utan ujratermelodnek azokban a feszkekben. Es beraktam egy fejbe oket vagy hova. 4-et. Kiirta, hogy burn ill. freeze, valahanyas erossegu, kimenete valamennyi.
Mas:
Nah ennek a jateknak szerintem nincs is vege! Egsz nap jaccom es eszmeletlen jo! Mindenap vegig nezem a Lost Is SPace kisfilmet amikor Sunderol menekulnek es halara rohogom magam:))
Most Stiletoval vagyok a Dzsungelben:)))
Az a resz amikor The Fist megtalaja a kislanyt bammeg haaaattt ahahahahahahahahhaahhahahahahaha
Aze szolok hogy elorol minden egys kis bazison fenykepezetek le a jeleket...
Az a resz amikor Grumpos olvas a konyvtarban es Botts unatkozi... hat el eskuszom neketek lefordultam a szekrol ugy rohogtem:)))))))
Még mindig szívesen fogadok letöltési helyeket...
Te amikor elkaptak a monok aszitem belehalok a rohogestol a edeny mosas szovegen! En ugy elrogotem magam hogy anyam felebredt es nem is tudtam vegig halgatni a szoveget mert egyfeszt rohogtem:)))
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
Szal most kaptam meg Stiletot es agyon rohogtem magam a Sex Machine barban:)))
Aszt hogy kell bealitani hogy legyen a hanghoz szovegh is lenn mert nem akarja ugy hagyni es unom minden inditasnal bealitani
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
Nem hagyhattam cserben Eidosékat a Tomb Raiderek, az Omikron, a Deus Ex, a Project IGI után, hehe :))) Hadd hízzanak a pénzemen, ha ilyen király játékokat adnak ki. :)))
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
A futtatásáról letettem (de ha van vmi mentõ ötlet, ne kíméljetek), ezért utálom a PCt, minden szar bejön a gépemen, de amivel szeretnék játszani (Anachronox), az véletlenül sem... Ugyanígy volt tavaly a Vampire, az is isten játék, csak a patch-el fagyott... szintén fél napot töltöttem driverek letöltésével, de nem segített... azt legalább végig tudtam játszani.
A vége az lesz, hogy veszek egy X-Box-ot, berakom a Halo-t, aztán hélllóóó! :)
Nekem kedvenc játékaim (többek között) a Final Fantasy, Omikron, ilyesmi, ezért gondoltam ez lesz az én játékom. Ez is lenne, ha elindulna valamerre...
Bár csak a Gurus demo-t próbáltam felrakni, de jön a Can't load renderer duma... ha nem jönne, megvenném, és nem másolnám, bár ez nekem sem szokásom, de ilyen játékkal kivételt kell tenni.
Na, OK, PlanetAnachronox fórum - tech help - tele van ilyen topical, mondom király, biztos van megoldás. Ja, persze, a coder srác írja (elég biztos infonak tûnt...), hogy be kell másolni a WickedGL-es OpenGL32.dll-t az Anachronox könyvtárba. A köv. történik: "elindul" a progi (mármint a renderer tényleg elindul :)), fekete képernyõ, fehér köcsög WickedGL demo szöveg, press C to continue, utána fekete az egész monitor, nem megy semerre, egy kis nyomogatás után mintha a Winfos desktop lenne (a hangok alapján :)), de nem reagál se Alt+F4 enterre, se Ctrl+Alt+Del-re... ja, a videókártyám Voodoo3 2000(AGP), tudom, hogy gagyi, de akkor a Startopia, vagy Q3Arena miért megy rajta tökéletesen?
3 lehetõségem van:
1: Elfelejtem, hogy van ilyen játék, és visszatérek a Final Fantasy-hez, vagy Baldur's Gate 2-höz, esetleg az NHL2001-hez, stb.
2: Megvárom, míg bátyám szabira megy, lenyúlom a P4 1.4GHz, fél giga RDRAM, GeForce3 gépét (remélem azon elindul :))
3: Valaki közületek ad valami fasza tanácsot jól, és játszok ezerrel... jobban bízom bennetek, mint a hülye amcsi coderben, elvégre a magyar találékony nép...
Na, bocs a rengeteg OFF süketelésért! :))
Josef hogy erted? Mar amikor a Sender Stationon vagy mar akkor 3 embered kell legyen nem?
Boots , Gumpos es PAL
Nah most jutotam valami bolygora... nah megnezem!
Jah es hogyafracba jutok el a Red Light negyedbe mert az ajto el van baszva!
De egyebkent rohatul teccik!
Hát azért nem olyan régen jelent meg . :)
Nekem is megvan , mert csodálatos a grafikája és a játékmenet is egyedülálló .De esetleg nézd meg a játék weboldalát , ahol többet is megtudhatsz róla ( nagyon szép képek vannak itt a játékból ).:
Ez a másik cím , amit ajánlok neked elolvasásra.:
"A BC a jobbik csapat jutalma."
Kérdések: mikor jött ki (3 hónapja?), rip vagy iso, és hol van fenn...
Na... csak egy kicsike kis választ kérek...
Majd irok!