Arcanum
-
Iron #195 IC: érdekes, nekem nem talált patch-et, csak az update-progihoz, dehát az nem segít magán a játékon! Te találtál patch-et?? Egyébként már csak azért is kétlem hogy lenne patch, mert hivatalosan meg sem jelent még a játék, és hát ugye addig minek adjanak ki patchet!
Jacky: Ha felajánlja hogy kilépj, akkor nem tudsz mit csinálni, nekem csak az segített hogy egy régebbi mentést használtam, nemtom mitől baszódott el az újabb. A desktop kidobások ellen megpróbáltam hogy visszavettem a proci órajelét az eredetire (kicsit fel volt húzva) de ez se segített teljesen, bár azért észrevehetően csökkentek a kidobások.
Dauby: Kösz! Azt nemtudod esetleg hogy hogyan lehet bejutni és mit lehet találni az Iron Clan-nál? Ja, és hogy szabadítottad ki a mestertolvajt? Én bementem hozzá, szétkúrtam a rácsokat, be is másztam, ő meg kimászott, de ha beszéltem vele, csak azt hajtogatta hogy "nem tud kijönni, mert be van zárva" vagy ijesmi. Egy idő után meguntam és leöltem szegényt. :)
Ja, és nálam a király megöléséért 20000 aranyat ajánlottak! Egyébként nemtom tudtad-e de annál a barlangnál ahol a démon (gyilkos) megöléséhez szükséges tőr van, és sok Fire Elemental van bent, áll pár fickó a bejáratnál, akiket rá lehet beszélni hogy hozzák ki a tőrt, teljesen ingyen.