464
Arcanum
-
Iron #198 Megtod mondani mi a verziószáma? Ja, és kb. mekkora? -
#197 ha kell akkor elkuldom -
#196 hat pedig nekem van :))) -
Iron #195 IC: érdekes, nekem nem talált patch-et, csak az update-progihoz, dehát az nem segít magán a játékon! Te találtál patch-et?? Egyébként már csak azért is kétlem hogy lenne patch, mert hivatalosan meg sem jelent még a játék, és hát ugye addig minek adjanak ki patchet!
Jacky: Ha felajánlja hogy kilépj, akkor nem tudsz mit csinálni, nekem csak az segített hogy egy régebbi mentést használtam, nemtom mitől baszódott el az újabb. A desktop kidobások ellen megpróbáltam hogy visszavettem a proci órajelét az eredetire (kicsit fel volt húzva) de ez se segített teljesen, bár azért észrevehetően csökkentek a kidobások.
Dauby: Kösz! Azt nemtudod esetleg hogy hogyan lehet bejutni és mit lehet találni az Iron Clan-nál? Ja, és hogy szabadítottad ki a mestertolvajt? Én bementem hozzá, szétkúrtam a rácsokat, be is másztam, ő meg kimászott, de ha beszéltem vele, csak azt hajtogatta hogy "nem tud kijönni, mert be van zárva" vagy ijesmi. Egy idő után meguntam és leöltem szegényt. :)
Ja, és nálam a király megöléséért 20000 aranyat ajánlottak! Egyébként nemtom tudtad-e de annál a barlangnál ahol a démon (gyilkos) megöléséhez szükséges tőr van, és sok Fire Elemental van bent, áll pár fickó a bejáratnál, akiket rá lehet beszélni hogy hozzák ki a tőrt, teljesen ingyen. -
#194 van valahol egy olyan fajl hogy autoupdate az arcanum konyvtarban az automatan elkezd kutatni a patchert -
#193 ajanlom figyelmedbe a patchet :))) -
Viking #192 Öööö, a game, vagy a mentes, mikor eloszeded? -
Jacky #191 Sziasztok!
Ugyanaz a gondom mint Ironnak es azt hiszem Vikingnek is volt: megpedig elindul a game, de allandoan ki akar lepni, felajanlva hogy kilepjen vagy sem. Ez mar nagyon unalmas!
A masik: egy feloraban kb. 3-szor - 4-szer kidob a jatek a desktopra! Pedig jo lenne a jatek, jatszanek is vele, de igy ... :((
Mit csinaljak? Help! -
Iron #189 Dauby: ez szép volt!
Amúgy csak kiváncsiságból, Quintarra-ban a gyilkosságot hogy lehet felderíteni? Mert én semmit se tudtam kezdeni vele. -
Iron #185 IC: már nem emléxem pontosan hogy melyiknél, mert 2 ilyen sírásós quest-em is volt, de az egyiknél biztos hogy volt egy gnóm a temetőben, aki adott egy ásót ha szépen megkértem. Ez asszem Caladonban volt, de a faszomse tudja már. Remélem azért tudtam segíteni! -
#184 de lusta vagyok setalgatni a varosok kozott -
Viking #183 Jajj I.C.ram... Van minden varosban ocskas (alias riztesse pl), azoknal van aso! :))) -
#182 na bazz en meg nem talalok egy mocskos ASO-t sem amivel kiashatnam azt az irot aki a konyvet irta -
Viking #181 Ehhe, warezol a PCGuru egyik iroja? Torien Kel az Ancient Temple-ben alldogal, mint csontvaz, ad is egy kuldit, hogy szabaditsd fel, fel kell vinned neki egy sarkany veret... Es te a magusodat hol talaltad? :))) -
Iron #177 Na, ezt is kivégeztem. Nem rossz játék, de mégegyszer biztos nem fogom végigszenvedni, túl sok idegesítő bug volt benne, néhány helyen szinte játszhatatlanul belassult, meg egy csomószor kiakadt harc közben, illetve kidobott a desktop-ra, szóval ráfér a patch-elés.
Még gondoltam kipróbálom a "rossz" oldalon is befejezni a játékot, de ahhoz ki kellene szednem Arronax-ot a védőburkából hogy legyakhassam. Nem tudja valaki hogy kell?? Én nem bírtam rájönni. -
Viking #176 Figyeljetek a reactiont...
Csinalt mar mas meg ilyen trukkot? :))) -
Iron #175 Nah, megint elakadtam kicsit, mi a rákot kell Tulla-ban csinálni?? -
Viking #174 Felvette mas is a Vorrington (asszem igy hivjak) nevu gnome-ot? -
Iron #173 Hát szerintem ha megnézed az utóbbi pár nap hozzászólásait akkor láthatod hogy nem csak te jáccasz vele! -
Viking #172 Senki nem jatszik ezzel a jatekkal, vagy mi? -
Viking #171 Jah meg ennek a baltanak tessek a sebzeset nezni! Mast nem, mert szegenyke atkozott, de ha ezzel eltalalok valakit... :)))
-
Viking #170 Ezt birom... Arcanumban ugy tunik, nem igazan szeretik egymast a csapattagjaim... Felvettem Torian Kel-t, profi harcos, 20-as szintu, ezentul eloholt, undorito az arca, de jol harcol! 4-4 pontja van dodge-on, es melee-en, ezentul 15 a dexterity-je... Valamint Geoffrey mielott felvettem, elkuldott a francba, hogy azert egy eloholt a csapatba megis tulzas... :))) Jobb, mutatok rola kepet... Ajanlom mindenkinek, bar ha a fejere nezek a csapattagok listajaban, elhanyom magam, de baromi jo amugymeg! :)))
-
Viking #169 Akkor jo! :))) Nem, nem atkozott, szerencsere... Ez cuki cucc... :))) Akkor ebbol 5db rendel... (Meg "csak" 5 fos a csapatom... :))) Koztuk Goeffrey Tarellond-Ashe nevu igen "erdekes" fickoval... Nagyon hatasos, de neha megfolytanam, mert 3. szintu enemykre Fire Flash-el tamad... :))) Erdemes bevenni, foleg olyan csapatba, ahol fokari kozelharcos, mert elkel egy olyan ember is, aki maxos hp-val rohangal legkemenyebb csata utan... Igaz, aztan egy zombi leuti, annyi a Fatique-je, de ez mar reszletkerdes... :))) -
#168 Viking :))) ez azt jelenti hogy a tamado aki teged megtamad az kap 1-10sbezest magaba!!!! de ugye nem sarga betukkel van irva?? a neve -
Viking #167 Ize... Pajzsot... -
Viking #166 Jah es hogy ez miert erdekel? Nem hinnem, hogy minden kukaban talalok 30-as AC-vel ellatott pancelt... -
Viking #165 Help me! Egy pancelra ez van irva: ED: 1-10 to attacker... Na ez mit jelent? Mert azt tudom, hogy az ED=extra damage (kezikonyv rulez), de az attacker az az ellenfel lenne? Mert akkor asszem dobhatom ki a jo pajzsom a pi***ba... -
Viking #163 Nem ugy gondoltam, hogy pontokat adok ra... Majd vegignezem a save game-et, hatha bele van ez valahol irva, es akkor atirom kicsit... Jah kicsit bugos meg (bar meg beta, mit varsz tole), a dernholm-ban allo nonek (6. szintu) be kene allnia, de azon rinyal, hogy tul magikus vagyok... Felnyomom persuassiont max-ra, akkor is... Ebben az az erdekes, hogy nem lenne neki szabad, ugyanis maxos persuassionnal azonnal be kene allnia... Jah es eleg durva az a nekromata (aki keri, hogy szerezd meg a kristalyat) a temetonel Ashburyben! Kar, hogy nem adhatsz neki parancsot: csinalj zombit... Igy nekem kell minden piszkos munkat elvegezni... :))) -
Viking #162 Minden helyen vannak ocskasok (Pl Ristezze a Shoulder Hills-ben, egy ficko a boil-ban Tarantban), es azoknal mindig akad aso is... -
#161 en most vagyok caldonban! es mar jartam a csatorna rendszerben most akarok kiasni a csavokat de azt irja hogy nem tudom kiasni a kezemmel! hat megyek es keresek egy asot de nemtom hol lehet raakadni -
Iron #160 Közben odamentem és kinyitottam (majdnem max lockpick, expert) de el kellett használnom hozzá egy fate point-ot. Nemtom megérte-e, bár valami infot kaptam, de egyelőre nemtom mit kezdjek vele.
Viszont Caladonban elakadtam. Egyrészt hogy lehet lemenni a csatornába a gyilkoshoz?? Engem nem engednek le. Másrészt hogy találjam meg a halott csávó csontjait?? Nemtom van-e valaki aki tart már itt, vagy végigvitte, de remélem tudja miről beszélek. Szóval HELP ME!
Kösz! -
#159 en mar porbaltam egy expert es max lockpickes karival de nem sok sikerrrel :)) de lehet hogy csak master volt :)) -
Iron #158 Viking: nem írta ki sehol hogy hibás lenne a save game, ennek ellenére nem tudtam használni, szóval régebbi save-ről kellett fojtatnom. A Magic-Tech metert nem tudod piszkálni, legfeljebb ugy ha pár pontot adsz valamilyen tech skillre, de annyit szerintem nem ér az egész hogy elvesztegesd fölösleges dolgokra a pontjaidat.
IC: Caladonba én is csak hajóval tudtam eljutni eleinte, később találtam egy hidat a folyón, miután kaptam egy quest-et és megadtak egy helyet a folyó mellett. Szóval szállj hajóra, asszem bármelyik kikötőből elvisznek.
Kérdés: Tarant-ban az egyetemnél a Zoological akárminél van egy ancient láda, amiről azt írja hogy még senki sem tudta kinyitni. Valakinek sikerült már? Érdemes tökölni vele? (szétverni nem lehet, nincs hp-ja) -
#157 ok megcsinaltam!! tovabb jutottam iron de nem bekes modszerrel :))) hanem addig idegesitettem oket amig megnem tamadtak es ha valaki kezett emel a masikra az rogton meghal :)) es igy ok meg is haltak jo mi? :))) na es most pedig Caladonba kene mennem de oda nem tudok elmenni mert fingom sincs rola hol van! megvannak a koordinatai de nem lehet atmenni a folyon! pls segits iron hogy hogy kell odajutnom! -
Viking #156 Iron: hibas a save-ed... Ha megnezed, lent kirja hogy: Save game is corrupt...
Mas: nem tudja valaki, hogy lehet megpiszkalni magick-tech metert? Mert fel akarnam venni a holgyet Dernholmban, de az istennek es tudom, mert harcos-magus vagyok... Pedig fel kene venni, mar 4 fos a csapatom (Virgil, Sogg Mead Mug, Magnus, meg az a ficko, aki Ashbury temetojenel all), meg aztan a Black Root-ban levo bigyuszt (asszem Chackan, vagy valami ilyesmi) dobalo no se akar beszallni, na azt hogy lehet rabirni? Meg meg megnezem majd a harcost Ancient Temple-ben... Van meg mas felveheto ember? :))) -
Iron #155 Én most 48-as vagyok, de mikor ott voltam az erdőben akkor valahol 40-45 között lehettem. Azt tudom hogy az első 3-4 próbálkozásom nem járt sikerrel, mert megtámadtak mindig, de aztán összejött, szerintem próbálj ki minden lehetséges mondatot amit tudsz mondani, biztos össze fog jönni!
Most viszont gondba vagyok. A legutóbbi mentett állásomat ha betöltöm, akkor random időközönként (5sec-1 perc) megkérdezi hogy ki akarok-e lépni, és hiába nyomom hogy nem, 5 percen belül mindig kidob a desktopra! Eddig nem csinált ilyet, valakinek volt már hasonló problémája? -
#154 nekem csak olyanok voltak hogy ez egy elf szent fold meg stb ja te iron hanyadik szintu vagy?? mert en 46. -
#153 de nekem nem lehetett mondani Gilbert nevet :(( -
Iron #152 I.C.: Az erdőben álló fasziknak nem adtam semmit, csak dumáltam velük, Gilbert nevének említésére berezeltek, és aztán elhúztak.
Ja, Caladon-ban a királyi várban lehet valamit csinálni egyáltalán? Velem nem akartak szóba állni. -
#151 de valaki mondja mar meg hogy mit kell adni az erdoben allo pocsoknek!! (lacon Ache)