• Paya23
    "Kiadási dátum szerint" Air date-re gondoltam, sry, ha rosszul fogalmaztam. Az angol nem lenne gond, de sok a technoblabla. Inkább passzolnám, majd második újranézésre. :)

S01E04 - The Naked Time
    Remek rész, ami lehetőséget adott a színészeknek a játékra. Sulu fergeteges volt. Kirk és Spock nagyszerű. 8/10

S01E05 - The Enemy Within
    A jó és rossz én szétválasztása nagyszerű ötlet, a rész teljesen Shatner színészi tehetségére hagyatkozik, és jól teszi ezt. Talán a cselekmény még lehetett volna bonyolultabb. De ismét, 50 év fórban vagyok, akkor még nem volt ennyire ez klisé. 7/10

S01E06 - Mudd's Women
    Nagyon sablonos és unalmas sztori, kis humorral és nagyon szép lányokkal. A lányok és a hazugságvizsgáló miatt 6/10.

S01E07 - What Are Little Girls Made Of?
    Robotos sztori. Szóval alapból előnnyel indul nálam. Sok érdekes kérdést feszeget a robotikáról. Jó rész volt. 8/10

Sherry Jackson pedig egyszerűen gyönyörű volt:
    [img] http://www.byrnerobotics.com/forum/uploads/ChrisHutton /2010-01-14_095330_TOS_Sherry_Jackson.jpg [/img]

S01E08 - Miri
    A sztori nagyon erősen kezdődik, de a kibontása nem annyira ötletes. A díszletek viszont nagyon jók voltak. Pedig mennyi mindent ki lehetett volna hozni, a második Föld ötletéből, még ezen a vonalon is, amin gondolkoztak. Kicsit Legyek ura feeling lett a végére. A kezdés miatt 7/10.

9 rész meg volt.
    695 rész maradt. (+10 film)